1

Topic: Ka manote apie sexsa telefonu?

Rasome savo nuomone, kaip manot ar tai normalu, kai bx paskambina ir sako kuria kuno vieta jums liecia ar pan.

2

Re: Ka manote apie sexsa telefonu?

ne, visiskai nenutaralu, nes matosi, tu dar tam nesubrendusi, jei tau tokie klausimai kyla wink

nors man sexas telefonu biski sadistinis reikalas big_smile

3

paskambini, minute pasneki ir 100lt nebera:D, ir koks cia malonumas, jau geriau kekse nusiperki uz 200lt, manau geriau butu:D, cia mano nuomone.

4

o man atrodo tai visai turetu buti idomu na tarp poros tai ivairove kuri turetu praskaidrinti gyvenima ir nebuti to monotoniskumo na Edgarai ,18 cia kalbama manau ne tik ta sexsa telefonu uz pinigus... na bet kiekvienas savaip supranta . Kur sex tel uz pinigus tai nu nacert ir kas dar uz tai moka:::201na o jei tai daro pora kuriai tai patinka manau kad tai visiskai normalu :::027

5

geras budas uzsidirbt pinigu ;D
mergaites neapsigaukit, uz dyka nedarykit tokiu paslaugu big_smile nebent savo vaikinams :::008

6

As ne is nesubrendimo tokia tema sukuriau, o tdl, kad kitu nuomone pamatyciau.:)

7

Manau , kad tinka neigaliesiems...Arba persisotinusiems ir norintiems paivairinti intymu gyvenima.

8

na,jei cia kalbama apie santykius,kai vaikinas ir mergina/ vyras ir zmona yra vienas nuo kito toli,tai nematau nieko cia nenormalaus:) manau,geriau jau su savu telefonu,nei su kitu realiai:)

9

Buvau toi situacijoi kai kabiesi tel. ir kai abu galvoja apie ta paty tai ir pokalbis krypsta ta linkme kol paskutinei stabdzei atsileidzia.

... nors sheip sex telefonu tai nebent tel. turi vibr. funkcija smile  ... na mazyciai pailgi ir vibruajantys telefonai .... kodel gi ne panelem rekomenduaciau smile

10

Irma, 16 wrote:

Rasome savo nuomone, kaip manot ar tai normalu, kai bx paskambina ir sako kuria kuno vieta jums liecia ar pan.

kazkoki nesamone
>> noreciau tokius sexso uzsiiminetojus pamatyti ot zvengciau ;D ipaci ta akimirka kai patyria orgazma abu :::b02

11

teko man merginai rasineti ero turinio sms zinutes. nzn kaip ji bet as tai kazkodel nesijaudinau. nors savotiskai visai idomu fantazuoti tokia tema wink

12

galima ne tik telefonu, bet ir pvz. (susirašinėjant) skype
užuomina po užuominos, ir jau tada būna sunku tęsti pokalbį (tik) susirašinėjant smile

13

Kokia nesamone (fuu)

14

Kęstas, 26 wrote:

teko man merginai rasineti ero turinio sms zinutes. nzn kaip ji bet as tai kazkodel nesijaudinau. nors savotiskai visai idomu fantazuoti tokia tema wink

smsais orgazma patyrt ;D cia butu virsune :::b25 ,sakykim po menesio gauni atsakyma ir tai butu ilgiausias seksas planetos istorijoje :::035

15

O as negaliu nieko pasakyt nes nebandžiau, bet noreciau, na as is tu kurios bent viena karta pasiryžusios viska isbandyt

16

Manes tai nejaudina visai toks dalykas smile

17

Man tai visiškai nesuprantama, kaip galima tokiu dalyku užsiimti.Turėtum būti labai žemos savigarbos, kad užsiimtum tokiu dalyku.Aš nebandžiau, nes tai laikau visiška nesąmone ir didžiausia kvailyste.