Re: Ar viresnio amziaus moteris traukia jaunesni partneriai?
Kas i jus ponias ziures kai jus jau 40-50 metu ? Nebent turite grazias figures ir esate dar sviezios kas mazai tiketina.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar viresnio amziaus moteris traukia jaunesni partneriai?
Kas i jus ponias ziures kai jus jau 40-50 metu ? Nebent turite grazias figures ir esate dar sviezios kas mazai tiketina.
:-)nespjauk i sulini reikės paciam gert:-)as 25 jau buvau,tu mano amziaus tik busi:-)beja,sau as dabar patinku kur kas labiau nej budama 25:-)moterys kaip konjakas,juo senyn juo skanesnės,komentara pasilik sau,nes argumentuotu atsakymu situo klausymu pas mane pilnas bagazas:-)
Beja,nenukrypkim nuo temos,tema buvo ar vyresnes moteris traukia jauni vaikinai
va va.. noreciau isgirsti kaip snekes visos tos jaunikles kurios sako, kad joms patinka vyresni, kai joms bus virs 40 ! tada bus saukstai po pietu mielosios
Gyti teisingai sakai,kai joms bus virs 40,tada tikrai kitas poziuris busdabar jaunas tik pinigai vilioja
Gyti teisingai sakai,kai joms bus virs 40,tada tikrai kitas poziuris busdabar jaunas tik pinigai vilioja
kodel,jei patinka wyresni,tai butinai del pinigu? Buna merginos ne pagal amziu subrendusios ir su jaunais neturi ka weikt arba neturincos tewo ir nori kad jomis rupintusi ir globodu wyresnis wyras..baikit wisur prikaisiot materializma..
Manau kad pamaloninimas dovanomis,pininginė pagalba patinka visoms,nebukim jau cia tokios dviveidės,nesvarbu kokiam esi amziui bet jei jautiesi pamaloninta moteris o ne guminė lėlė tada ir sexas kitoks ir atsidavimas pilnatviskesnis,o jei vyras atvaziuoja tik pasidulkint,kad ir kaip man butu su juo gera,pasijauti jam visai nieko verta ir tokie santykiai laaaabai greit netenka zavesio
Ne metuose esmė,tiek vienų tiek kitų.
MEILĖ-metų neklausia.
Kaip absurdiška skaityt kai kurių moteriškių egoizmo apraiškas...
Kaip absurdiška skaityt kai kurių moteriškių egoizmo apraiškas...
negaliu nesutikti - as tokia, as kitokia.. nuostabi ir nepakartojama - amziaus skirtumas proto ribose nieko nereiskia.. o jau kaip uzklause apie 30 metu moterys - cia ka, tipo jau visiska senatve ?
Vija, aš specialiai nepaminėjau, kurias forumietes turėjau omeny
Bet gerai parašyta, patiko tavo mintys (daugiskaita )
as parekomenduociau vyresnem moterim tureti rekaliukus su jaunesniais vyrukais,tai duoda daug visko,nenoriu cia vardinti,bet tai tikra bomba organizmui
as parekomenduociau vyresnem moterim tureti rekaliukus su jaunesniais vyrukais,tai duoda daug visko,nenoriu cia vardinti,bet tai tikra bomba organizmui
bomba-tai cia tipo kad jau visai nusprogtu?
Uj vyresnes moterys ZINO ko nori, jaunesni vyrai nori ka vyresnes moterys ZINO...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar viresnio amziaus moteris traukia jaunesni partneriai?