1

Topic: Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)

Sveiki, norėčiau tiek merginu tiek vaikinu nuomones sia tema. Internetu bendrauju senai, kaip manote kodel internete visi tokei nemandagus, atrodo nerimti.

Tarkim parasai panalei , kad ir ta banalu Labas, kaip sekasi? Paziuri tavo anketa atraso tik tokiu atveju jeigu nori bendrauti, o priesingu atveju paziuri ir nieko suprantu, kad nebus taip ,kad visi sugebes cia atvirai pasakyti savo nuomone, jeigu nepatinka, ar nemano skonio, nors tokiu merginu cia yra, kurios sugeba pasakyti jeigu ir nepatinka, o ne ignoruoti. Ar galima butu pasakyti,kad tai nemandagu taip elgtis? Ar reikia internete stengtis bendrauti taip kaip ir realybeje , nes manau dauguma cia ateina suda pamalti ir rimtu merginu vienetai cia yra, kadangi esu vaikinas, tai tik is vienos puses galiu pasakyti. Gal kas ka protingo galite sia tema parasyti ? As ir nesitikiu,kad cia visi ims labiau bendrauti , bet ar jums neatrodo, kad kazko truksta ? smile

2

Re: Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)

Iš vis, tas internetas nieko gero.

3

o mano moteriškas patebėjimas, kad tik rimtų vyrų čia vienetai, , tinklalapis panašėja į kam virš 18

4

na is tikro tai neblogas klausymas, bet turbut tokio paprasto atsakymo tai nelabai ir yra... juk is tikro kiekvieno supratimas ir suvokimas yra kitoks... na vieni cia ateina pabendrauti ir i tai ziuri rimtai, o galbut kiti i visa tai ziuri kaip i kokia nors atrakcija.... o del tu merginu kad neatraso, na galiu pasakyti kad tikrai cia tokiu nemazai, bet kai geriau pagalvoji, gal geriau tegul ir neatraso, nes kartais gali atrasyti taip, kad bus tikrai nemalonu net ir skaityti.. wink

5

Na, iš merginų pusės tikrai nežinau, kaip ten yra, iš vyrų pusės irgi nelabai įsivaizduoju, nes nėra taip, kad sulaukčiau krūvos, taip vadinamų, banalių laiškų iš merginų. smile Iki šiol visos, kurios parašė, tai parašė šį tą įdomesnio, nei "labas", į ką galima atrašyti tuo pačiu. smile Nors tokias merginas kolkas, turbūt, ant rankos pirštų suskaičiuočiau. big_smile

Pats irgi vengiu tų "labas" laiškų, jeigu rašau, tai tikrai daugiau nei tiek. Bet jei parašau ir neatrašo - tebūnie. Antrąkart nebelendu ir nesigilinu, kodėl neatrašė. smile

Mano subjektyvi nuomonė tokia: pirma laiško turinys, po to adresanto išvaizda ir tuomet sprendimas atrašyti, ar ne. smile Bet įdomu išgirsti merginų nuomonę. smile

6

Nas tas klausimas pabaigoje kažkaip.. Gi trūkt tai visada kažko trūksta. ir iki pilnos laimės gi trūksta poros lašelių smile visad gali būt geriau. O bendravimas internetu toks keistas dalykas, bent man pačiai. AŠ pati ypatingai jo nemėgstu, net nelabai ir mėgstu, man maloniau bendrauti akis į akį. Tačiau, jei kas irparašo pati visada atrašau, kad ir matau, jog na.. Išties mūsų interesai ar dar kas skiriasi ir nieko nebus, tačiau kaip ir realiame bendravime taip ir interniatiniame aš tiesiog linkus tai išsakyti smile o kartais ir pats tas pokalbis ar bendravimas savaime nutrūksta, žinoma būna ir išimčių..

Nekalbu apie žinutes, kuriose siūlo vienadienių nuotykių ar kokio cam sex big_smile tokiems  na net realiai sutikus..neturėčiau ką atsakyt, nes tieisog..  big_smile

O šiaip, manau čia jau priklauso nuo žmogaus kas jam yra išvis bendravimas smile

7

hmm.... kiekvienas žmogus skirtingas smile nevisi vienodi smile o internete žmonės kaip tik išlaisvėja, lengviau reiškia nuomonę (ypač anonymous) bendrauja laisviau smile todel susitikus retas išlieka toks pats kaip už kompiuterio ekrano smile

8

Būna ir tokių laiškų, kad tik pasisveikini su mergina, kuri tavęs visai nepažįsta, paklausi ko nors,   o gauni, kad ir  - "atsiknisk!" smile

9

Ypac kaunietes taip megsta... big_smile

10

jop buna kad paraso labas ir viso gero big_smile bet as nekreipiu i tai demesio big_smile ne tai ne tongue jei nera to cinkelio tai nera big_smile

11

Tikra teisybė parašyta aukščiau... Senokai susirandu draugu internete ir keleta kartu į tikrus susitikimus buvau nuvykes su internetineis draugais - geras patiko...:)

12

Ką galima atsakyti į tokus laiškus: rašo 21 metų vaikinas:"intymas domina"... arba  kitas panašaus amžiaus:"kamera turi"....Ir tokio pobūdžio laiškučiai būna pirmą kartą rašančių, ne susirašinėjimo metu....:) Įspūdis susidaro, kad Lietuvoje labai daug iškrypusio jaunimo auga...:)

13

saraskino kontora cia suda cia visi mala

14

O tau pačiam nieko netrūksta? Aš asmeniškai ateinu čia ieškot naujų pažinčių, o ne kalbėt apie tai, ką veikiu ar kaip sekasi. Užknistų kiekvienam parašiusiam sakyti, kad sėdžiu prie kompiuterio (atsakymas elementarus, ką dar galima veikt sėdint internete? Šokt su parašiutu?). Tokiems beprasmiams pokalbiams yra draugai. O iš nepažįstamo žmogaus norisi sužinot, ką bendro galim turėt. Kai žinutė banali, anketa tuščia, nuotrauka tokia neryški, kad net kūno sudėjimo neįmanoma atspėti, tai net iš mandagumo nesinori atrašyt. Ar vyrams maloniau būtų gaut atsaką "nepyk, tu man neįdomus"?

Ok, užmėtykit mane akmenimis, esu įpratusi, kad internete gerbiama tik nuosava nuomonė net nepagalvojant apie kitus žmones, kaip jie patys jaustųsi kailyje tų, kurie gauna banalias žinutes, nors nori įdomaus, turiningo bendravimo.

O apie ką tęsiasi pokalbis po tų ką veiki ir kaip sekasi? Kalbat apie orą ar apie mokesčius? Spėju, kad daugumai atrodo nemandagu pasidomėt kitu žmogum, juk daug svarbiau, ką jis šiuo metu veikia, o ne kokie jų hobiai ar kur dirba/mokosi?

15

durniausia tai kad as niekad neklausdavau ka veiki ar kaip sekas ir vistiek neatrasydavo o kas dar durniau tai as net minties neturedavau kviest i susitikima na bent jau pirma menesi karoce moterys isijunkit ir pacios biski fantazijos o tai jaigu kuri ir atraso tai po ketvirtos zinutes ikerti kad su toke nuoboda susirasineji kad dieve dieve kai gerai pagalvoji tai jezus marija

16

ko noret is bendravimo paremtu tik nuotrauka?as nesenai suzinojau kad lietuvoj tiek graziu panu yra tik fotoshopo deka.:D
koks skirtumas atsako ar ne?ir isvis jai pyksta del banalaus labas,kodel nera pacios iskalbesnes ir nesugeba tinkamai atsakyt :)sitas ir dar yra daug kitu klausimu,kuriu net kelt nereikia big_smile

17

na visu pirma kam gaisti savo laika atrasinejant i laiskus vaikinui, kuris is nuotrauku tau atrodo nesimpatiskas ar jo anketa neatitinka tai ko nori. o atrasyt vaikinui - sorry, tu man negrazu ar nerasyk mn, tu man nepatikai - manau nelabai graziai skamba ir tai yra nemandagu smile

18

Zmones ateina tiesiog prastumti laika smile juokingiausia kai zmones gyvena cia tam tinklapi.. kiekviena miela vakara raso (liudna, nuobudu, ner kas veikti, pakalbint, gal susitinkam?) bet niekada nieko nedaro smile Jie paprasciausiai cia puna smile ir niekas negali ju kaltinti, tai ju pasirinkimas. Kaip ir pasirinkimas, su kuo ir kaip ir kiek bendrauti. Jeigu tau neatraso, tai faktas, kad su tavimi bendrauti nenori, del kazkokiu priezasciu, nesvarbu ka tu ir kaip tu parasysi smile Jeigu zmogus nores bendrauti uzteks ir paprasciausio "labas" ir viskas issirutulios smile Nebutinai mergina gi turi neatrasyti, kiekvienas ir is vaikinu gi ne su kiekviena bendrauja smile tame ir visa ideja smile Pasirinkimo laisve yra begaline ir svarbiausia yra is ko rinktis smile o sielvartauti kad neatrase, nera ko smile visada atsiras kuri atrasys smile
Kas ko ateja ir ko iesko cia atskira tema.. sexas, rimti santykiai, laiko prastumimas, tiesiog durnavojimas.. tai priklauso nuo zmogaus mentaliteto smile jeigu jis bendrauja viska sukurdamas tai jis ir niekada neplanuoja perkelti visko i realybe, jis ir bendraus su tokiais kaip jis pats, nes tas kuris nores realiai susipazinti nieko nepes is tokio smile nes toks zmogus jau bus tiek apsimelaves kad is to naudos jau nebebus smile
Galiausiai mano pamastymas merginu atzvilgiu - Nustokit verkt, kad raso nesamones, iskrypimus ir visa kita.. Kas antra cia susidejusi pagrindines fotkes (Papai, uzpakaliai, apsinuoginimas ir visa kita). Ko galima tiketis kai tokia nuotrauka isidejus? pati kalta smile tokiu daugiausiai demesio ir susilauke.. o verkt kad visi istvirke nematau tikslo smile Tai tiek.. (neisizeiskit, nesuasmeninkit) Geros dienos ir linksmu artejanciu svenciu big_smile

19

nezinau kaip kiti,bet a esu tikrai nusivylusi. pazinties svetaines tikrai tapo sex svetainemis visi jauni kazko iesko konkretaus,o vyresniu ner tiek daug,kurie tikrai noretu susitikti realiai ir testi bendravima ne vien tik internete.del to labas,tai kita kart tikrai nezinai atrasys tau ar ne,nepradesi pirmame laiske destyti kaip gyvenai iki to.as nematau nieko blogo,kad yra parasomas tas vienas zodis-labas,jei zmones nores bendrauti kitame laiske parasys daugiau

20

Kaip vaikinas neturiu tokios problemos, kad pilnai panų rašytų, ale kad visos nuobodžios būtų ir nekeltų noro atrašyt.

O va kokia mergička, per vakarą sulaukianti po 10 "labas", "ka vejki", "turiu kamera IR peni", nemato reikalo atrašinėt - parašys, vadinasi, atkreipė dėmesį, o tada atsikratyk tokiu. Be to, jei ir taip aišku - iš to, kad anketą pažiūrėjo ir neparašė - tai kam dar ir nabagės reikalaut kalent klaviatūra?