Re: Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
yra ir labai daug graziu paneliu i klubus nueikite kol nebuvau tai ir as galvojau taip ,bet jos drasios patcios karesi bet lietuvaites man mielesnes
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
yra ir labai daug graziu paneliu i klubus nueikite kol nebuvau tai ir as galvojau taip ,bet jos drasios patcios karesi bet lietuvaites man mielesnes
Sveiki gal kas nors aplink Haugesund'a randasi? Nuobodu be bendravimo biski.
sveiki. na kaip jum sekas?
kaip keista ieskome vieni kitu norway visais budais ir paaikeja,kad visi randames salia,kas i Bergena?
Pasirodo daug jusu cia Norvegijoje siaip sutikau labai mazai
taip norgeje daug lietuviu ir visi iesko vienas kito
gyvenu osle ir merginu lietuvaiciu tikrai daug dirba yra net baras kur barmenes lietuves
merginos is oslo gal noretumet susitikt
darbais visi uzsiverte nera kada ir beieskot, bent jau pas mane susibure yra apie 10 zmoniu kompanija:)
yra cia visko bet ne merginu
nu nzn as kai gyvenu siaures norgei, Bjerkvik'e, tai tikrai, nerealei nuobodu , kaimas, klubai mieste, mergu nekaska cia, o ir lietuviu, vienas kitas metosi, tai jau ir planuoju kilt i lietuva atgal :]
Taip,teisybe,as taip pat gyvenu siaurineje dalyje Misvajeri,man cia tikras kaimas,nera kas veikti,o ka jau kalbeti apie jaunima.Labai nyku.
gyvenu osle gal panele kokia atsirastu noriu susitikti
Gyvenau ir as siaures Norvegijoje irgi kaime sesis metus,dabar Begene esu,labai didelis skirtumas nera ka net lyginti
gyvenu Tynset:) taip tuscia cia nera ka veikt:) bet sedi i masina ir nuvaziuoji kur reikia:) ir atsiranda ka veikt
Na jau na jau yra ir paneliu toj norvegijoje,ir tikrai nemazai,bent jau aplink bergena:)
NA na kur ce aplink ta bergena yra tiu paneliu?:)
Bergene paneliu yra tik reikia zinoti kur ju ieskoti
ir kaip reikia suzinoti?:D
Jau metai su puse gyvenu norvegijoje labai liudnai , nes lietuviu cia mano amziaus nera. O norvegai man nemieli zmones. Gyvenu siaurei Ørnes- netoli Bodø Kitais mokslo metais tureciau gyventi ir pacioj bodø.Jei kas ten gyvenat ar aplink privalot su manim susisiekt!!!! ;DD nes man labai liudna cia. Facebook -http://www.facebook.com/rasita.kriauciunaite?ref=tn_tnmn
nekokioj vietoj gyveni salyne:0 BET TEN GRAZU
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj