41

Re: Ar noretum but izymus?

Čia minusas labai daug ko tenka atsisakyti ir visokie apribojimai . Normilai į gatve neišeisi ir neapsipirksi. Keliauti irgi tik į kokia negyvenama sala . Žodžiu arba labai įžymus ir turtingas kad pinigai viska užglostytu arba mažai ižimus kad išeinant į gatve tave nesutryptu   ,

42

ne

43

Kai gatve einu kartais tokia ir jauciuos, nes dauguma vepso kaip i kazkoki antzmogi ;D vienaip ar kitaip, noreciau but ir zinoma visam pasauly ;D visai fun butu ;DD

44

dar labiau, negu esu zinoma bent jau savo mieste, - tikrai nenoreciau... tai is tikruju gana smagu pradzioje, bet su laiku tai vargina.

45

Nenorėčiau. Tai labiau vargintų nei teiktų džiaugsmo

46

noreciau but obama,bet su rihanos galva

47

Noreciau but betmenu tureciau dideli kiema ir galeciau kiauras dienas gert vyna bei skaityt knygas

48

It's about power, it always has been!

Tai kas be ko norėčiau būt įžymus. Kaip lengviau plauktų lėšos į "Marčiaus Ateities ir Interesų Paramos Fondą", kuris remtų mane vieną! Be to, kad ir dėl ko būčiau įžymus, tai daug geriau nei sąžiningu darbu užsidirbt duoną, nes nereikia nei "sąžiningai", nei "dirbt". O su privatumo stygium jau gal kaip nors susitvarkyčiau - vis tiek visą laiką su kelnaitėmis vaikštau ir retai prisitvoju iki žemės graibymo.

Tad taip, pasakius atvirai, aš mielai būčiau įžymus!

49

Ooo taip, toks kaip Hausas ar Dr. Ozas big_smile

50

noreciau tuo atveju, jeigu tai butu reikalinga ir naudinga. su savo charakteriu, bijau, kad tai butu nelabai naudinga:D, pvz kaip J. Smoriginas, nzn nemanau, kad kam is to yra naudos, net ir paciam J. Smoiginui, nors cia Auditorija tik LT, bet vistiek:)

51

Ziurint kuom izymus jei pigi lietuviska zvaigzdute tai tikrai NE big_smile

52

Lietuvoj zvaigzdziu isvis nera