141

Re: kaip manote ar apsimoka su buvusiu-sia vel susibegti?

Labai priklauso del kokiu priezasciu buvot isiskyre. jei jos rimtos tai tikrai neverta, bet kaip daznai buna, nebuvo taip jau viskas blogai, bet nezinau del ko,  as manau kad esu vertas-a geresnio-es. paskui bega metai, taip ir neatrandi to idealo ( nes jo ir nebuna), supranti kad reikejo but nuolaidesniam-iai, ismokt rast kompromisus ir pan. Tad, jei nera taip jau viskas blogai, paneles ir vaikinai duokit  vieni kitiems sansu:::305

142

manau jei issiskyrimas buvo del kokios nesamones, tai tikrai verta, ypac kai zinai, jog geresnes nerasi ir nera smile

143

Jei issiskyrimas del problemu, barniu - neverta, nes susitaikius praeis sugrizimo euforija ir vel atsinaujins nesutarimai.. o jei del menkniekio, kazkas uzsisiko.. irgi neverta, reiskia kazkas tiek ir tevertino santykius.. isvada.. nera ko iskasineti lavonu smile

144

....Po dvidesimties bendro gyvenimo metu,viena diena,grizes is darbo,namie radau tik vaikus,asarotomis akimis. Mama susikrove daiktus,ir iskeliavo pas kita.... Po triju menesiu parsiveziau,susiguzusia,pasimetusia,besigailincia. Taip tada atrode.Geriau nerado... Po metu vel isejo! Nors visi laike mus idealia pora. Praejo trys metai. Kaip manote,kas skambina naktimis,raso zinutes? Deja,deja,deja..... Jei nenorite patirti skausmo-nebriskite i ta pacia upe.

145

Paulius, 48 wrote:

....Po dvidesimties bendro gyvenimo metu,viena diena,grizes is darbo,namie radau tik vaikus,asarotomis akimis. Mama susikrove daiktus,ir iskeliavo pas kita.... Po triju menesiu parsiveziau,susiguzusia,pasimetusia,besigailincia. Taip tada atrode.Geriau nerado... Po metu vel isejo! Nors visi laike mus idealia pora. Praejo trys metai. Kaip manote,kas skambina naktimis,raso zinutes? Deja,deja,deja..... Jei nenorite patirti skausmo-nebriskite i ta pacia upe.

Pazystama istorija as turejau labai pavydzia pana tai ji mane paliko (jos zodzeis tarent) ish baimes kad as ja anksciau ar veliau vistiek paliksiu del kitos, ji pakest ngalejo kitu moteru ar panu demesio man, pamenu net paskaitose sedejo kartu ha ha ha… Yra kvailu panu ash tik zinau kad mums ju nereikia. Na o jei ir reikia tai reikia laiku jas pasodinti y vezes kad neslidinetu.
Man tai ishtikimybe didziausia moters vertybe kokia ji tik sugeba pasiulyti, tokia galima ir pasirupinti. Prieshingu atveju tai nera ko perdaug ir galvos sau sukti ”viena varna nua mieto kita y jos vieta”.
Ysileisk kita y troba ir tau shvieziena ir vaikams maziau stresso. Pozicija, bus aishki ir be dvejoniu. Ko jau ko, bet bobu su vaikais seis laikais tai tikrai kad netruksta.  Tu su vaikais, ji suvaikais, nematau jokiu problemu o vaikams tai, kua didesne chebra tua smagiau. 
Jei kiaushius turi tai uzborto niekada neliksi.

146

Priklauso nuo situacijos, būna išsiskiria, apgalvoja viską ir supranta, kad nebegali be to žmogaus, na o jei ir kitam tas pats tai super. Tačiau jei jausmų nebelikę iš kurios nors pusės, tai neverta.. tik laiko gaišimas, vistiek išsiskirsit anksčiau ar vėliau.

147

tikrai neapsimoka,,,,

148

Tikrai neapsimoka , geriau sukita

149

Neverta taikytis.. Nes antra karta nieks taipogi nepasikeis..:))

150

Manau, daugeliu atveju - neverta.
Tačiau, jei išsiskyrėt, nes tiesiog taip susiklostė gyvenimo aplinkybės ir nebuvot dėl ko nors rimtai susipykę, manau, verta būtų pabandyti dar kartą... Tačiau taip retai būna... O gal apskritai taip būna tik filmuose smile

151

tavo gyvenimas tavo sprendimai,,,o ka kiti pataria abejojiu ar nors vienu is patarimu patys pasinaudojo,,,dauguma tu patarinetoju na paziurejus anketas tesiog idealus,,,bet kiek jau be 2 puses?ar jos iesko taipkad,,,nemokami patarimai tokia ir kokybe....

152

Manau geriau turbut butu viska pabaigti ramiai ir tiek. Nes jeigu pirma karta kazkas rimto atsitiko, poto pasukot kitu pusen, laikui begant mazdaug pamatet kad negerai, tai norit kaip seniau buvo. Blogi dalykai neatsitinka, i sona nenueinat ir panasiai... Jeigu taip jau atsitiko, tada viskas manau.

153

Ne. Issiskyrei viena kart - issiskirsi ir antra..

154

Kazkas buvo pasakes puikia fraze.JEI SALDYTUVE PIENAS SURUGO,KVAILA BUTU GALVOTI,KAD GAL RYTOJ JIS VEL BUS GERAS.

155

aisku ner prasmes antra karta i ta pacia upe bristi. jei jau issiskyrei, reiskia taip buvo lemta buti atskirai, o ne gyvent kartu. Tad bus tai beprasmiska ir tiek.

156

Aš esu prieš santykių atkūrimą,nes jei kuris įskaudino kažkokiu būdu- tai pasikartos ir visų pirmą visapusiško pasitikėjimo jau nebebūtų

157

Naivu ir vaikiska tiketis,kad buves ar buvusi pasikeis ,tuo labiau kad pavyks pakeisti(peraukleti).Visi esame unikalus.
Isvada:jei kazkas buvo negerai,issiskyret.tad reikia zinot ko nor ir ,ka gali duoti.

158

vien klausime begalines dvejones nepasitikejimas akivaizdus tai kas per susibegimas atgal?

159

manau kad apsimoka, nes man buvo taip, kad buvome išsiskyrę apie 3 men, nes trugdavo vis iš vaikino dėmesio, pykdavomės dėl menknieko ir pan, bet kai susitikome vėl po 3 men, viskas buvo kitaip, pradėjome bendrauti visai kitaip ir dabar esame jau vyras ir žmona, esame laimingi ir niekuo nesiskundžiame, nes tas susižavėjimas ir meilė po tų 3 mėn neišblėso, matomai reikėjo mums pabūti atskirai, pagalvoti spie viską, aišku buvo ir kitų pažinčių, ir man ir jam per tuos 3 mėn. bet nieko nesutikome,kad mums kas būtų kritę į akį smile
gal taip nebūna visiem, kaip mum, bet man tai verta buvo grįžti tikrai...
dabar jau gyvename 5 metai kartu, ir kartais pagalvojame koki mes buvome kvaili, kad pykomės,bet iš dalies , manau ,kad reikėjo to išsiskyrimo, nes apie daug ką pagalvoji kai būni atskirai, susidėlioji mintis už ir prieš...

160

Nu nezinau kaip jus norit bet mes vel kartu 2men ir laukiam vedybu Tipo :DD Manau ji nori manim pasipelnyti atimti buta ir gyvent viena nes siais laikais mergos savanaudes kaip zinot vyriskoji gimine tongue tongue smile  Tai tiek tenorejau pasakyt,o jus dar galvojat kad AS vedybu laukiu gal juokaujat big_smile tongue