Niekada negalvojau kad busiu isduotas mylimiausio zmogaus, kuriai atidaviau visa sirdy ir gyvenima,buvau istikimas visados.. buvome kartu 3 metus, pasitikejau, bet viena diena lyg perkunas is giedro dangaus suzinojau tai, ir buvo didelis sokas... Nepatarciau niekam to patirti, tai lyg tavimi pasinaudoja, nutrenkia kaip skudura ir dar kojas nusivalo... Dabar esu vienisas , liudnas ir iskaudintas, del tos isdavystes. Pagal mane - nieko pasaulyje blogiau buti negali, kaip isdavyste... O priezastis, nezinoma, nors dovanojau geles bene kiekviena susitikima, vos ne serenadas traukdavau jai mieste, viska dariau, kad pasaulis matytu kaip ja myliu... Kartais pagalvoju kiek panu yra kitu, kurios tai butu gal labiau ivertine ir tik dar labiau myletu, bet si karta man nepasiseke. Sekmes visiems, linkiu to nepatirti.
O priezastis, nezinoma, nors dovanojau geles bene kiekviena susitikima, vos ne serenadas traukdavau jai mieste, viska dariau, kad pasaulis matytu kaip ja myliu... Kartais pagalvoju kiek panu yra kitu, kurios tai butu gal labiau ivertine ir tik dar labiau myletu, bet si karta man nepasiseke.