81

Re: Neištikimybė, ar tai normalu?

Božena, 22 wrote:

tu maziau apie moterys cia kalbek tipo

''o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..''

vyrai irgi gali suprasti kad blogai padare bet per jau velu bus tipo noriu pas MYLIMAJA sugrizti.

nereikia cia o vat pas moterys kitaip jau.

nereikia.

Niekas ir nesigincija kad jie gali suprasti blogai padare. As snekejau visai apie ka kitka. Perskaityk dar karta ir is leto jei sviesaus mastymo esi smile

82

Donatas, 29 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Tiesa pasakius yra pas vyrus toks bruozas..  Jei vyras i sona nusuko tai nieko bendro su jausmais gali netureti. Tiesiog gali buti kaip auksciau pateiktame  pvz kad gal  vyras panoro isbandyti kazka moteris sako nei per kur na nuejo su kita pabande ir tiek zodziu daug variantu gali buti ne esme. Esme tame kad jis grys pas mylima moteri ir toliau ja myles kaip kad nieko nebuvo nutike.
O va pas moteris jau viskas kitaip. Jos jausmais vadovaujasi. Ir jei jau moteris i sona pasuko vadinasi ji jau kazka jaucia tam su kuriuo pasuko ir jau nelabai ka jaucia kam ragus istate.
Stai todel moterim jokiu budu negalima i sona eiti o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..

Aivarai, esant neistikimybei, apie meile kalbos but negali. Tam yra paprastas logiskas irodymas. Meile, tai jausmas kylantis is pagarbos (arba einantis kartu su pagarba). Isduoti zmogu (meluoti jam, apgauti jo lukescius ir jausmus), tai yra nepagarba. Reiskias neistikimybe yra nepagarba. Neistikimybe negali egzistuot kartu su meile. Elementaru (bent jau sitoj vietoj).

Ar as kur sakiau kad gali negali vyrams galima negalima... As pasakiau kad vyrai toki bruoza turi o jus cia su Bozena supuolet apie stamdartus kazkokius ar pagarba aiskinti big_smile
As i sona nevaiksciojau niekada pvz nes nebudavo reikalo vaiskcioti kazkur...

83

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:

''o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..''

vyrai irgi gali suprasti kad blogai padare bet per jau velu bus tipo noriu pas MYLIMAJA sugrizti.

nereikia.

Niekas ir nesigincija kad jie gali suprasti blogai padare. As snekejau visai apie ka kitka. Perskaityk dar karta ir is leto jei sviesaus mastymo esi smile

perskaiciau. ir tu cia ne pudrink zodziais

nes cia ir taip suprantama kad eina kalba  ne tik apie merginas.

84 (edited by Božena, 22 2012-05-04 17:53)

''Perskaityk dar karta ir is leto jei sviesaus mastymo esi''
1.nesinervink.
2. relaks.
3.nereikia cia kaip mazvaikis, bandyti izeisti, ne visi tokie kaip tu "sviesaus mastymo" ))))
4.su manimi cia nera sanso pizdavotis  )))))

85

Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:

nereikia.

perskaiciau. ir tu cia ne pudrink zodziais

nes cia ir taip suprantama kad eina kalba  ne tik apie merginas.

Tu matyt tik ta fraze kuria isikandai ir skaitei tada big_smile

86

pasipesiojo jaunimas big_smile

87 (edited by Božena, 22 2012-05-04 18:19)

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:

''Perskaityk dar karta ir is leto jei sviesaus mastymo esi''
1.nesinervink.
2. relaks.
3.nereikia cia kaip mazvaikis, bandyti izeisti, ne visi tokie kaip tu "sviesaus mastymo" ))))
4.su manimi cia nera sanso pizdavotis  )))))

1. Ramus kaip tankas esu.
2. Kur jau dar labiau...
3.  Isizeidei nebent tik vienu atveju jei tai tiesa... As nieko izeisti net nebandziau. Tamstele dar ne tokiais zodeliais pasisvaisto.
4. Pizdavociau as tave jei numauciau kelnaites ir nedulkinciau. Sakiau juk tau tai... Taip kad niekas taves nepizdavoja. Per neta net manau tai neimanoma butu big_smile
O kas liecia sansus tai nesakyk op griovio nepersokus. Labai jau geros nuomones apie save big_smile

ismok skaityti, as parasiau BANDYTI izeisti, taigi neformuluok nesamone.
''Tamstele dar ne tokiais zodeliais pasisvaisto.''
katu katu uti puti

''Taip kad niekas taves nepizdavoja. Per neta net manau tai neimanoma butu big_smile
O kas liecia sansus tai nesakyk op griovio nepersokus. Labai jau geros nuomones apie save''

pizdavotis as turejau omeny nesigincyk su manimi, dabar supratai? o jeigu tau tai tik su NUIMTI KELNAITES susije, matyt nelabai TO sotus esi, uzjauciu.

taip as su charakteriu ir mano nuomone man geriausia, kam pritariu, ka i vieta statau.

dar ka turi papizdavoti cia ? ))))) ar ir vel apie kelnaites pradesi ))))

88

Donatai, as dievinu  pisti tokius per viena vieta (joke)  )))))

89

ir... jeigu tu apie aivara... tikrai jaunas. ))))))))))

90

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:

Donatai, as dievinu  pisti tokius per viena vieta (joke)  )))))

Klausyk piseja tu... big_smile Kiek jau ispisus esi? Man prasau vardais ir konkreciai. Nes man atrodo viena ka tu sugebi tai tik paloti nete. O realybeje tai tave ne tik per viena vieta bet ir per visas imanomas piso ir daug kartu. (joke)

konkreciai? as tik bandau rasyti kaip tu padjobkais rasai, that's all.

nesinervuok, dar karta pasakau, nes taip pulti merginas tikrai tave vyru nepadarys ))))

91

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:

ir... jeigu tu apie aivara... tikrai jaunas. ))))))))))

Siaip tai prie mokindama mane skaityti rasyti ismok nes paziurejus i tamsteles gramatika na as jau mokintis nenorejau bet tamstai iki manes dar toli... big_smile
Zinoma kad jaunas. Kas pasakys kad ne? big_smile

kas? FOTO. ))))))))))))

man iki taves toli? nejuokink. as savo GIMTAJA puikiausiai moku O LIETUVIU tik papildoma kalba man. taigi kam cia dar pas ka toli........chech))))))

92 (edited by Božena, 22 2012-05-04 18:51)

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

1. Ramus kaip tankas esu.
2. Kur jau dar labiau...
3.  Isizeidei nebent tik vienu atveju jei tai tiesa... As nieko izeisti net nebandziau. Tamstele dar ne tokiais zodeliais pasisvaisto.
4. Pizdavociau as tave jei numauciau kelnaites ir nedulkinciau. Sakiau juk tau tai... Taip kad niekas taves nepizdavoja. Per neta net manau tai neimanoma butu big_smile
O kas liecia sansus tai nesakyk op griovio nepersokus. Labai jau geros nuomones apie save big_smile

ismok skaityti, as parasiau BANDYTI izeisti, taigi neformuluok nesamone.
''Tamstele dar ne tokiais zodeliais pasisvaisto.''
katu katu uti puti

''Taip kad niekas taves nepizdavoja. Per neta net manau tai neimanoma butu big_smile
O kas liecia sansus tai nesakyk op griovio nepersokus. Labai jau geros nuomones apie save''

pizdavotis as turejau omeny nesigincyk su manimi, dabar supratai? o jeigu tau tai tik su NUIMTI KELNAITES susije, matyt nelabai TO sotus esi, uzjauciu.

taip as su charakteriu ir mano nuomone man geriausia, kam pritariu, ka i vieta statau.

dar ka turi papizdavoti cia ? ))))) ar ir vel apie kelnaites pradesi ))))

Tai tu mergaite issiaiskink pirmiau ka reiskia zodziai pizdavotis o ka gincytis o paskui vaidink protynga.
Kas tu tokia kad su tavimi pasigynciti negalima butu?
Man atrodo tu niekam nepastatytum nei i vieta nei kur kitur su tokiu mastymu nebent vibratoriu i lentyna.
Su charakteriu mes visi jei tamstele dar nezinojo...  Todel ir sakau nesakyk op pries ir nesokinek nes viena diena ant tokio uzsirausi kad taip i vieta pastatys.... big_smile

bla bla bla chamas ir tiek ))))) kas tokia? mergina. koks tu negatyvus JAUNAS vaikinas tik ir bandai izeisti tu TIKRAS VYRAS , tiesa, be kiausu ))))))

as visa gyvenima laukiu TO su kuriuo nesijausiu kaip VYRAS , patikiek, kaip laukiu )))))))

93

Ir isvis gana tema tersti... Nori pasibiesinti prasome i privata susibiesinsi big_smile

94

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Klausyk piseja tu... big_smile Kiek jau ispisus esi? Man prasau vardais ir konkreciai. Nes man atrodo viena ka tu sugebi tai tik paloti nete. O realybeje tai tave ne tik per viena vieta bet ir per visas imanomas piso ir daug kartu. (joke)

konkreciai? as tik bandau rasyti kaip tu padjobkais rasai, that's all.

nesinervuok, dar karta pasakau, nes taip pulti merginas tikrai tave vyru nepadarys ))))

Dar karta sakau as nesinervuoju. Tiesiog atsiliepiu kaip saukia...
Va va prasideda. Kai taip tai lygios teises o kai dabar tai as jau mergina negrazu taip. apsisprek gi tu pagaliau ko tau reikia lygiu teisiu ar buti silpnai mergaitei kurios siukstu net zodziu uzkliudyti negalima nes taip nemadagu ir:D
Niekas taves nepuola tai pirma, antra maziau lok ir ziurek ka loji atitinkamas ir aplinkiniu bendravimas su tavimi bus. Nes ne per viena diena pastebeta yra kad vis pareiski kad mazdaug " atejau cia pabiesinti koki vyryskos lyties atstova" O ir vyru as jau senai tapes netiki galiu irodyti big_smile

1.''Va va prasideda. Kai taip tai lygios teises o kai dabar tai as jau mergina negrazu taip. '' I KL KAS AS TOKIA AS ATSAKIAU MERGINA. nepatiko ziuriu, prisimenei kad ne su vaikinu cia pradejei.

2. ne tau mokyti kaip kam cia rasyti nes pats matai kaip su tavimi bendrauja, taigi pats pagalvok, kur tavo problema, pamokyti jis cia bando, chech))))

3. IRODYK, labai idomu kaip IRODYSI

95

Aivaras, 100 wrote:

Ir isvis gana tema tersti... Nori pasibiesinti prasome i privata susibiesinsi big_smile

as tik bandau tave nuraminti o tu vis RAMUS RAMUS bet vistiek uzgauliuoji, taigi.

96 (edited by Božena, 22 2012-05-04 19:43)

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Siaip tai prie mokindama mane skaityti rasyti ismok nes paziurejus i tamsteles gramatika na as jau mokintis nenorejau bet tamstai iki manes dar toli... big_smile
Zinoma kad jaunas. Kas pasakys kad ne? big_smile

kas? FOTO. ))))))))))))

man iki taves toli? nejuokink. as savo GIMTAJA puikiausiai moku O LIETUVIU tik papildoma kalba man. taigi kam cia dar pas ka toli........chech))))))

Tu taip biesindamasi  tai 25 jau taip atrodysi big_smile  Kokia ten ta tavo gimtoji kuria tu taip puikiai moki?
Idomu pas kokius skeltanagius vardai is mazosios rasomi.... Nes kiek kalbu bepazinociau vardai visose is didziosios rasosi. Tai ar tu eilini karta palojei kad kuo puikiausiai savo gimtaja kalba moki ar ta kalba pas tave kazkokia kitokia nei pas visus zmones?

1. cia tik tavo nuomone kaip kas atrodys))))
2. o kas? nejaugi tu galvojai kad as budama LIETUVAITE NEGRAMATISKAI RASYCIAU, chech juokingas)))))
3. gerai pastebejai, kad IS MAZOSIOS, kodel? nes as tave nelaikau VYRU kad tavo varda is didziosios raides rasyciau. sorry bet pats paklausei kodel.
4. as tiersiog atsakiau KODEL SU LIETUVIU GRAMATIKA PAS MANE NE VIRSUNE kaip tipo pas tave, tik tiek, labai jau susinervinai pradejai kabinetis prie mano gimtosios kalbos, chach rasizmu kvepia.))))))

97 (edited by Božena, 22 2012-05-04 19:53)

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Dar karta sakau as nesinervuoju. Tiesiog atsiliepiu kaip saukia...
Va va prasideda. Kai taip tai lygios teises o kai dabar tai as jau mergina negrazu taip. apsisprek gi tu pagaliau ko tau reikia lygiu teisiu ar buti silpnai mergaitei kurios siukstu net zodziu uzkliudyti negalima nes taip nemadagu ir:D
Niekas taves nepuola tai pirma, antra maziau lok ir ziurek ka loji atitinkamas ir aplinkiniu bendravimas su tavimi bus. Nes ne per viena diena pastebeta yra kad vis pareiski kad mazdaug " atejau cia pabiesinti koki vyryskos lyties atstova" O ir vyru as jau senai tapes netiki galiu irodyti big_smile

1.''Va va prasideda. Kai taip tai lygios teises o kai dabar tai as jau mergina negrazu taip. '' I KL KAS AS TOKIA AS ATSAKIAU MERGINA. nepatiko ziuriu, prisimenei kad ne su vaikinu cia pradejei.

2. ne tau mokyti kaip kam cia rasyti nes pats matai kaip su tavimi bendrauja, taigi pats pagalvok, kur tavo problema, pamokyti jis cia bando, chech))))

3. IRODYK, labai idomu kaip IRODYSI

Tu labai klysti manydama kad as nervuojuosi ar kad man nepatinka ar dar kas... Man tiesa pasakius vienodai sviecia...
O ir kas sake kad prasidejau? Jau sakiau man toks galvos skausmas kaip tu nafug rekalyngas kad as su tavimi prasideciau. Yra daug geresniu uz tave big_smile
Nusirenk irodysiu big_smile

t.y. NUSIRENGIAU, DAVAI IRODYK. kietuoli ))))

jeigu butum ramus neatrasinetum o tiesiog pasielgtum kaip VYRAS : patyletum.

98

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

as tik bandau tave nuraminti o tu vis RAMUS RAMUS bet vistiek uzgauliuoji, taigi.

Manes dar karta kartoju raminti nereikia nes jau kaip daug kartu kartojau as esu ramus. As taves neuzgaulioju jei uzsigauni tai cia jau tavo bedos. Matyt yra uz ko uzsigauti jei kreipi i tai demesi ir uzsigauni. Nes man asmeniskai nuo tavo blevyzgu nei silta nei salta.... Cia tik tau matyt norisi isivaizduoti kad mane sunervinai ar dar kazka tokio nuo ko tu geriau pasijustumk, deja turiu nuvylti... big_smile
O ir kaip jau sakiau kaip sauki taip ir atsiliepia. Pradziai pati mandagumo ir klulturos truputi bendravimo ismok jei jau mama su tete neismokino o paskui kitus chamais vadinki.
Na ir kaip jau sakiau gana tema tersti... Normaliam kokiam forume tu jau bana gavus butum uz savo blevyzgas ne i tema.. O i privata matyt nedrasu big_smile

vyruti, duok skype, paskambinsiu, paziuresim KAM CIA NEDRASU, LAUKIU, drasuoli.

99 (edited by Božena, 22 2012-05-04 20:02)

ir... nerasyk tik kad neturi ar dar kokia atmazka. tu intrigantas ir TIKRAI noreciau isgirsti tavo balseli.

laukiu i privata  tavo skype.

100

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Tu taip biesindamasi  tai 25 jau taip atrodysi big_smile  Kokia ten ta tavo gimtoji kuria tu taip puikiai moki?
Idomu pas kokius skeltanagius vardai is mazosios rasomi.... Nes kiek kalbu bepazinociau vardai visose is didziosios rasosi. Tai ar tu eilini karta palojei kad kuo puikiausiai savo gimtaja kalba moki ar ta kalba pas tave kazkokia kitokia nei pas visus zmones?

1. cia tik tavo nuomone kaip kas atrodys))))
2. o kas? nejaugi tu galvojai kad as budama LIETUVAITE NEGRAMATISKAI RASYCIAU, chech juokingas)))))
3. gerai pastebejai, kad IS MAZOSIOS, kodel? nes as tave nelaikau VYRU kad tavo varda is didziosios raides rasyciau. sorry bet pats paklausei kodel.
4. as tiersiog atsakiau KODEL SU LIETUVIU GRAMATIKA PAS MANE NE VIRSUNE kaip tipo pas tave, tik tiek, labai jau susinervinai pradejai kabinetis prie mano gimtosios kalbos, chach rasizmu kvepia.))))))

1. Lygiai kaip ir tik tavo kaip as atrodau big_smile
2. O tai tu cia nori pasakyti kad vien todel kad esi ne lietuvaite tai tau nusispjauti ant musu lietuviu kalbos ir tau vienodai sviecia kaip rasyti? Rusiskam kokiam forume tave po pirmu dvieju postu su tokia rasyba taip i vieta padetu kad zagseti pradetum... ir niekam neidomu butu rusaite tu ar lietuvaite...
3. Va o sako kad cia as bandau uzgaulioti... Na tai ko tu nori kad su tavimi kitaip bendrautu? As zinojau kad butent taip ir atsakysi. Nes rasydamas varda is mazosios tiesiog parodai nepagarba zmogui. Beja as tavaji varda visur iki siol is didziosios rasiau. Na tai ko tu nori kad as tave tada gerbciau? big_smile
4. Klausyk tu gal rimtai nesveika jei tau istisai vaidenasi kad tu visus nervuoji big_smile
Tu rimtai bandydama pasirodyti protynga tik parodai kokia kvaila isties esi... Ar tu bent zinai ka reiskia zodis rasizmas? Ar vel eilini karta protynga pavaidinti norejai? O gal tu negre esi tik balta makiaza uzsidejus? Na atleisk tada... tada su tavo intelektu viskas aisku. Nepyk big_smile
5. O va gerai pakapscius tai tautines nesantaikos kurstyma butu galima tavo pasisakymose apie gimtaja ir negimtaja kalba iszvelgti. Mazdaug as ne lietuvaite todel galiu darkyti lietuviu kalba kaip tik noriu o va savaja gimtaja tai jau be klaidu rasau ir tik taip.

2. nusispjauti? ne.  nepagarba? tokiam kaip tu? TAIP IR DAR KARTA TAIP. su chamais tik is mazosios.
4. negre....makiazas baltas.... buk ramesnis, nes cia negrai irgi sedi ir gali perskaityti... )))))))
5. kas tau nepatinka vis negaliu suprasti? ar as taip isprovokavai tave parasydama kad... AS SAVO GIMTOSIOS KALBOS GRAMATIKA MOKU? tu  pats prisikabinei prie GRAMATIKOS NOREDAMAS MANE IZEISTI? nu vat, ne gimtoji, taigi man NEGEDA.
supratai? tikiuosi.