Re: Ko norėtumėt šią minutę?
kaip gerai butu nestoreti )))))))))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko norėtumėt šią minutę?
kaip gerai butu nestoreti )))))))))
zintot ar bus gyvenimas2 ar kazkas panasaus
kaljano ir mohito
kad prasideto atostogos jau.....
Noriu galios! Plačios, galingos, viską apimančios galios! Tiek, kad net galėčiau būti girtas nuo galios, kad galėčiau žiūrėt į savo rankas ir tris dienas maniakiškai juoktis iš to, kaip absurdiškai galingas esu! Noriu sėdėti teismo krasėje iš milijono kaukolių ir teisti žemės tautas už įvairius smulkius prasižengimus mano nerašytam ir greitai besikeičiančiam įstatymui! Noriu valdyti be atsakomybės, nes kam aš, toks galingas, galėčiau būti atsakingas! Noriu, kad kiekviename mieste būtų auksinės mano statulos ir jas garbinančios nuogos, seksualios, kvapniais aliejais įtrintos nekaltos merginos! Kad mano vardą bijotų pagalvoti, ką jau kalbėti apie ištarimą!
Tai noriu arba to, arba kebabo.
Noreciau tureti vaikina ir su juo dabar kazka smagaus veikti:(
karšto šokolado
garuojančios kakavos puodelio, na ir kokio šokolado galbūt su riešutais : )
miegot
Noriu galios! Plačios, galingos, viską apimančios galios! Tiek, kad net galėčiau būti girtas nuo galios, kad galėčiau žiūrėt į savo rankas ir tris dienas maniakiškai juoktis iš to, kaip absurdiškai galingas esu! Noriu sėdėti teismo krasėje iš milijono kaukolių ir teisti žemės tautas už įvairius smulkius prasižengimus mano nerašytam ir greitai besikeičiančiam įstatymui! Noriu valdyti be atsakomybės, nes kam aš, toks galingas, galėčiau būti atsakingas! Noriu, kad kiekviename mieste būtų auksinės mano statulos ir jas garbinančios nuogos, seksualios, kvapniais aliejais įtrintos nekaltos merginos! Kad mano vardą bijotų pagalvoti, ką jau kalbėti apie ištarimą!
Tai noriu arba to, arba kebabo.
lord of the rings prisiziurejai
Vyro.
papludimyje zaisti tinklini
noriu prie jūros ir aš pasivaikščioti pakrante ir pasvajoti... ech...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko norėtumėt šią minutę?