Re: kam skersai,kam pro šaly,kam optimaliai...
ich liebe -LIBERUM 8...ad infinitum ad astra ir esu-amicus amico
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam skersai,kam pro šaly,kam optimaliai...
Na pauksciu kalba kazkoki sakini suregsti daug proto nereikia... Va jei dar i valstybine kalba isverst tamsta sugebetu tai tikrai patikeciau kad pati protyngiausia is visu esa
das ih zoldaten kapituliren
vokiečių-lotynų kalbų simfonija sugrojo akordą šį.....liberum-LAISVĖ,...8-begalybės ženklas ir dar stačiai..ad infinitum ad astra---BE RYBŲ AUKŠTYN.....amicus amico--DRAUGAMS DRAUGAS
vokiečių-lotynų kalbų simfonija sugrojo akordą šį.....liberum-LAISVĖ,...8-begalybės ženklas ir dar stačiai..ad infinitum ad astra---BE RYBŲ AUKŠTYN.....amicus amico--DRAUGAMS DRAUGAS
Na, kokiom kalbom tai buvo parasyta ir kas parasyta tai as kvailas dar supratau.. man versti pazodziui kas ka reiskia nereikia.
Tiesiog ar nebutu buve paprasciau is karto valstybine kalba visa tai parasyti?
Ar tamsta pasijaucia isskirtine ar protyngesne kai pauksciu kalba kazka paraso?
vokiečių k. tiekto,kiekvienam pagal skonį,o lotynų-tarptautinė,žinoma visiems,ypač mokslus kremtantiems.....paukščių kalba-lietuvių daugeliui pasaulio šalių atrodo.....man mieliausia----ŽEMAITIŠKA kalba.-bukem švarūs,nes teik prisinešiuosem,kad paskom su kėrvio nebiškapuosiam
vokiečių k. tiekto,kiekvienam pagal skonį,o lotynų-tarptautinė,žinoma visiems,ypač mokslus kremtantiems.....paukščių kalba-lietuvių daugeliui pasaulio šalių atrodo.....man mieliausia----ŽEMAITIŠKA kalba.-bukem švarūs,nes teik prisinešiuosem,kad paskom su kėrvio nebiškapuosiam
Na ne visi juk mes bukumus grandiozus mokslus kremtam O tamsta kai tiek atsikramcius tu mokslu turetu zinoti kad ne i daktaru konsoliuma koki papuole o i ieskok.lt kur profesoriu ne tiek jau ir daug cia. Tamstele is didelio rasto nebus isejus is krasto?
Kas kam atrodo pasaulyje vienodai sviecia. Cia lietuviska svetaine ir issilavines ir protyngas zmogus rasys valstybine kalba. O tie lotinizmai tamstos tai man nieko nesiskiria nuo jaunimo megstamu vartoti anglizmu ar mano amziaus zmoniu vartojamu rusizmu kai i kas antra zodi kisami visokie cool yee hey ir pan...
Ir pabreziau is karto butent valstybine kalba o ne zemaitiska suvalkietiska ar kita.. Kadangi ta zemaitiska kalba irgi ne visi Lietuvoje sneka.
Taip tamstele gerai pasake: Bukime svarus nes tiek prisitersime kad paskui kirviu neiskuopsime. Tamstele va lotinizmais ir kitu brudu psisitersus o kitus svaros mokina...
...velniškai linksmai Aivaro manifestinėje rašliavoje skamba kreipinys-"tamstelė",.mandagumo resursai beveik kupini...istoriniu kampu-jei ne ŽEMAITIJA,nebūtu ir Lietuvos....šiandiena yra kaip yra-valstybinė -bendrinė kalba -lietuviška ir taškas.
...velniškai linksmai Aivaro manifestinėje rašliavoje skamba kreipinys-"tamstelė",.mandagumo resursai beveik kupini...istoriniu kampu-jei ne ŽEMAITIJA,nebūtu ir Lietuvos....šiandiena yra kaip yra-valstybinė -bendrinė kalba -lietuviška ir taškas.
Kas butu jei butu ar nebutu... Dabar tamsta istorijos dar pradekite visus mokinti ...
Nors tiek tamsta dar zino.. kad bendrine valstybine kalba yra lietuviu. O cia lietuviska sveitaine.
O mano ''tamstele'' skamba ne ka kitaip nei tamstos ''rasliava''
Bet va ir nagi malonu kad i zeme tamsta pagaliau nusileido is kosmoso (ar issiblaive, nezinau...)
su pilkuma bendrauti kantrybės reikia tai tikrai..kaip į sieną žirniais mintys doros kelią skinas
Ach koks as pamalonintas... netgi pilkuma apsauktas Dar gerai kad ne juoduliu kokiu
Tai tik tamsteles nuomone, i kuria man nusispjauti.. Svarbu as pats zinau kas as esu.
Idomu i kokia dora dar nuves tas tamsteles kelias...
Kuklumas zmogu puosia. O pas tamsta jo nei kvapo nerasta. Didybes manijos tamstelei dar joks medikas nediognozavo?
teisybė...aš prieš žydus,komunistus ir pedofilus,beveik kryptingai ,kaip Hitleris
Ka tai bendro su kuklumu turi zalio supratimo neturiu... Matyt vel tamstele padaugino grybuku kokiu ir i kosmosa isskrido ...
jooooo....jokio minties vyksmo...aidas aidi ,va taip va gyvena tūlas tautietis,sovietmetis dar ilgai riaugės išdegintoj sąmonėj Jūsų ,pilečiai
Sprendziant is tetules amziaus tai samone pas tamstele sovietmecio iki negalejimo isdeginta, ant tiek kad ten jau net dilgeles neaugs... tik tustuma ir tamsa... Bet uztat vietos kiek daug...
Matyt ir partine dar buvo tamstele...
logika Aivarai kur pametei?.....kaip gali būt LAISVAS Žmogus -partinis?arba dar baisiau-priklausantis kokiai nors bažnyčiai-sektai?aš net spaliukų gretose nestovėjau,kai visi raudonus kaklaraiščius pionierių tąsė bandžiau matuotis tik mėlynąjį -skautų,o komjaunuolių gaujos visada ir gailestį , ir juoką kėlė
Visi dabar taip sako...
kas yra GYVENIMAS?...pauzė,vėl pauzė užpuola apie "laisvę" mąstantį ir užlieja ilgas ilgas "smegenų šturmas" stengiantis atsakyti į šį klausimą
idomu kur tu ta laisve matai?
kad ir tokiame skaidriame veiksme,kaip -GERA VALIA ir ryžte nuveikti daug prasmingo darbo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam skersai,kam pro šaly,kam optimaliai...