61

Re: Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)

:::034bravo

62

Taigi ce internetas  ;D Ce visi grazus ir stiprus ir galingi ;D Visi kaska turi ir yra pasieke Apie panas vps patyliu ;D

63

Danila, 33 wrote:

Ikishiu ir ash savo trigrashi.
Virtualus bendravimas nuo realaus niekuom nesiskiria, ishskirkim tik, kad internete gali sukurti neegzistuojanti save: grazesni, shmaikshtesni, drasesni(nr.1) Vertinti virtualybe geras tai ar blogas dalykas, velgi nacizmas. Nu ka tokiam neishvaizdziam ir kukliam pilieciui(kaip ash) belieka, tik virtualioje platybeje tashkytis, o kol tai neuzdrausta- why not?
Del neatsakytu zinuciu.... jai rimtai, parashyti: "labas, kaip sekasi?" arba(neduok die) tik "LABAS", jau nemandagus gestas ish rashiusiojo puses. Paprashciausiai ishvaizdziai merginai, ar shauniam vaikinui nebeuztenka laiko tokiems atsakymams, mandagumas cia jau neprieko.
O sheip, kaip taisykle, daugiausia abydos del neatsakytu zinuciu ir ju mazo kiekio verksnoja realybeje demesio stokojantys zmogenai(paminesiu ir save, kad kiti nesierzintu)
LORETA 45, del ishkrypusio jaunimo.... Nesinori ant ju uzvaziuoti ir sheip ne visi tokie, bet shi jauna karta po kokiu 20 metu ne skraidanciais automobiliai naudosis, o sukines pagaliuka, kad ugni ishgauti shaltame urve su tokiu mastymu, jau tikrai.....

Labai gerai parasyta smile - komplimentai Danilai. Na, gal ne 100 proc  as sutinku, bet    patiko.  As cia kazkur forumuose parasiau top10 klaidu, kurias daro  berniokai kabinime.

64 (edited by dijaa, 35 2012-06-21 16:03)

tinsanis, 30 wrote:
liberti, 38 wrote:

proto ištekliais ale,tinsanis ,30 sodriai pasidalino,ir tikrai tinka vardas labiau-"tentainis",sumaniai Angelas,26 pavadino,o labiausia žiebiasi iš šio žmogaus ,vyriškos lyties abuojumas,natūralu, kaip pervertini savo Ego...na tikėtina Gyvenimas reikiamai smogs suopračio  pamokų
elle,32 labai taikliai ir glaustai nusakė tokio pobūdžio portalėlių:::138

liberti tai geriau butum pasivadinusi kiaule arba na gerai parseliuar lebeda:)
tau jau amzelis nebera kuom dalintis jau viska isdalinusi:)isvaizda jaunyste,:)))o dalintis neketinu su niekuom,,,cia forumas issakai savo nuomone va ir viskas,,kriu kriu:)))o ka duos gyvenimas ,,geriau paklausk ka tau jis dave ar tiesiog pasijuoke is taves:)...

vaje,tu ir čia ,bahūriuk,nesusireikšmink taip:::012,jei tu neprimintum mažvaiki kad mes močiutės ar tam tikro amžiaus moterys-tai nematytumėm ,kad dar vištukas esi be patyrimo...tau  dar į darželį mokintis pagarbos ir kultūros bent kiek...

65 (edited by tinsanis, 30 2012-06-21 16:53)

pagarba uzsitarnaut reikia o gal tave gerbt kad tu vyresne uz mane ar kad patirti turejai ,,a man reiktu sekt paskui tave vedybos poto skyrybos dar vaikais apsikraut ir sedet namie  ???va cia gyvenimo tikslas,,,a poto skustis kad gyvenimas prabego ir pan?
na o kur tu su patyrimu dabar? labai jau naudinga kazkam reikalinga??

66

tinsanis, 30 wrote:

pagarba uzsitarnaut reikia o gal tave gerbt kad tu vyresne uz mane ar kad patirti turejai ,,a man reiktu sekt paskui tave vedybos poto skyrybos dar vaikais apsikraut ir sedet namie  ???va cia gyvenimo tikslas,,,a poto skustis kad gyvenimas prabego ir pan?
na o kur tu su patyrimu dabar? labai jau naudinga kazkam reikalinga??

kas liečia kam aš reikalinga,kam ne-tiesa sakant tai tavo mažas reikalas,apsikrauti vaikais??jie ne  daiktai,,kaip gali  jais apsikrauti,būna metas visiem  jei ką-kai tenka namie pasėdėt,pav tu,vaikų neturi-o visą dieną čia sėdi............

67 (edited by tinsanis, 30 2012-06-21 18:12)

man ir nerupi kam tu reikalinga,,tu nuomone sakyk o ne bandyk uzvaziuot ..na cia poziurio klausimas kas yra daiktas kas vertybe ir pan,,,galiu ir sedziu:D ,,viena namie ramei savo malonumui pabut -kita kai namie buvimas antras darbas..kazka priziuret ar dar ka..
tesiog atsakau tau o i replikas galiu ir atsakyt taip pat kaip ir tu ,,man nebus sunku  tik ar to reikia,,ir ar bus paciai malonu

68

tinsanis, 30 wrote:

man ir nerupi kam tu reikalinga,,tu nuomone sakyk o ne bandyk uzvaziuot ..na cia poziurio klausimas kas yra daiktas kas vertybe ir pan,,,galiu ir sedziu:D ,,viena namie ramei savo malonumui pabut -kita kai namie buvimas antras darbas..kazka priziuret ar dar ka..
tesiog atsakau tau o i replikas galiu ir atsakyt taip pat kaip ir tu ,,man nebus sunku  tik ar to reikia,,ir ar bus paciai malonu

manau tau turėtų būti sunku kažką daugiau parašyti,nei jau perskaičiau,reikia labai gerai žinoti ką rašai- ne iš anketos>>>>bet su tavo požiūriu,žuvišku-kažin ar man tai tiesa sakant nepatiktų,visiem geras,gražus nebūsi.....:::a17

69 (edited by tinsanis, 30 2012-06-21 18:33)

idealybe:D tavo ex  tarnaites poziuris nuostabus noras skaiciuot vyro pinigus padaryt valgyt ir lovoj kazka nuveikt matyt nesigavo -na nera nieko pakeiciamo ar ne:)? ,,na aisku gali isterikuot kas gi tau belieka  ,sunku mazam mieste isiskyrusiai ir dar su vaiku ...na tu gal ir bandai taikytis but "gera"bet gavos kaip visada,,o tau ziuriu gyvunai patinka:D daugiau bendrauk su zmonem:)) o tai nei vieno sms be gyvuno pavadinimo:D:D:D atrodo gan pigus palyginimai -nuobodoki:)

70

tinsanis, 30 wrote:

kaip ten sakai tavo ex  tarnaites poziuris nuostabus noras skaiciuot vyro pinigus ,,na aisku gali isterikuot kas gi tau belieka kai tapai nereikalinga ,sunku mazam mieste isiskyrusiai ir dar su vaiku smile na tu gal ir bandai taikytis but "gera"bet gavos kaip visada,,o tau ziuriu gyvumai patinka:D daugiau bendrauk su zmonem:)) o tai nei vieno sms be gyvuno pavadinimo:D:D:D atrodo gan pigus palyginimai -nuobodoki:)

žinai tu teisus ,kad močiutės nereikalingos, kai jau jos vaikai jaunikiui galvą nuimtų nuo pečių-tai suprantama,nu bet ,kai tokie kaip tu nereikalingi šitiekos metų ir be vaikų  dar....-tai jau ne kas,metai bėga berniuk,gaila kad protas nesidaugina kaip grybas....-galima daryt išvadas-jei jau realybėj žmonos neradai,garantuoju čia nerasi....

71

tau nepatinka poziuriskitoks  ir nesugebi jo ramei perskaityt  man kaip tu galvoji gyveni nemaiso,,pasakei nuomone ir gerai ,, kiek paziuriu paskaitau kazkodel gailites savo sprendimu pacios priimat a po to gailites ...juokinga

72 (edited by tinsanis, 30 2012-06-21 18:48)

dijaa, 35 wrote:
tinsanis, 30 wrote:

kaip ten sakai tavo ex  tarnaites poziuris nuostabus noras skaiciuot vyro pinigus ,,na aisku gali isterikuot kas gi tau belieka kai tapai nereikalinga ,sunku mazam mieste isiskyrusiai ir dar su vaiku smile na tu gal ir bandai taikytis but "gera"bet gavos kaip visada,,o tau ziuriu gyvumai patinka:D daugiau bendrauk su zmonem:)) o tai nei vieno sms be gyvuno pavadinimo:D:D:D atrodo gan pigus palyginimai -nuobodoki:)

žinai tu teisus ,kad močiutės nereikalingos, kai jau jos vaikai jaunikiui galvą nuimtų nuo pečių-tai suprantama,nu bet ,kai tokie kaip tu nereikalingi šitiekos metų ir be vaikų  dar....-tai jau ne kas,metai bėga berniuk,gaila kad protas nesidaugina kaip grybas....-galima daryt išvadas-jei jau realybėj žmonos neradai,garantuoju čia nerasi....

ir kaimiskas poziuris apsikraut vaikais senovei  suprantama darbo jega o dabar?dievas dave ir gaminu?-va kas nors islaikys bus pasalpu ir taip toliau...
mano gyvenimo tikslas uzsiraut ant tokios moters kaip tu:D apsikraut vaikais ir sedet namie-ryte i darba vakare namo-ir gavus atlyginima atiduot tau:D:D:D vyro pinigai bendri o merginos cia jos?:),,,,oi ne neman tokia laime
taip metai bega ir man tai nemaiso ?tavo noras buvo seima skyrybos ,,,mano norai ne tokie,,,
hm as dirbu moku mokesciu o ka tu jai jau apie naudinguma ?matai ne tau sprest kas kam reikalingas-(as nesprendziu nes man nemaiso kiti)

73

tinsanis, 30 wrote:
dijaa, 35 wrote:
tinsanis, 30 wrote:

ir kaimiskas poziuris apsikraut vaikais senovei  suprantama darbo jega o dabar?dievas dave ir gaminu?-va kas nors islaikys bus pasalpu ir taip toliau...
mano gyvenimo tikslas uzsiraut ant tokios moters kaip tu:D apsikraut vaikais ir sedet namie-ryte i darba vakare namo-ir gavus atlyginima atiduot tau:D:D:D vyro pinigai bendri o merginos cia jos?:),,,,oi ne neman tokia laime
taip metai bega ir man tai nemaiso ?tavo noras buvo seima skyrybos ,,,mano norai ne tokie,,,
hm as dirbu moku mokesciu o ka tu jai jau apie naudinguma ?matai ne tau sprest kas kam reikalingas-(as nesprendziu nes man nemaiso kiti)

kaime kaimas-normalu,bet miesto kaimas-išprotėčiau....

74

ne tas žodis dijaa,35,labiausia iš visokių bukumų -tai provinsijos pagyrios ir plunksnų "ereliškas" kedenimas didmiestyje nulindus patiliukais prie kompo...taigi toks tas -tinsanio piaras..juodai juodas,dykaduonis,kaip faniera manantis praskris slenkščius visus...deja,tokie nekukliai bukapročiai su antpečiais, keliauja labai trumpoj distancijoj...tuda jimu i daroga,,kaip sakoma šitokių aplinkt minios:::138

75

aga labai normalu kai dalis prasigere dalis be darbo,,taip kaip ir visur yra normaliu zmoniu ,,,na esi ten kur tau patinka pati pasirinkai ko nori ir turi-niekas delto neisgincija

76

liberti, 38 wrote:

ne tas žodis dijaa,35,labiausia iš visokių bukumų -tai provinsijos pagyrios ir plunksnų "ereliškas" kedenimas didmiestyje nulindus patiliukais prie kompo...taigi toks tas -tinsanio piaras..juodai juodas,dykaduonis,kaip faniera manantis praskris slenkščius visus...deja,tokie nekukliai bukapročiai su antpečiais, keliauja labai trumpoj distancijoj...tuda jimu i daroga,,kaip sakoma šitokių aplinkt minios:::138

kas cia kriuksi:D:D:D po antros vakarienes ziurek kas islindo:D rasai su klaidom -nusiramink neskubek rasyt ,vistek be taves ir keliu  zmoniu tavo nesamoniu neskaitys:)
manau rasai apie save kad po 17:00 nelabai kur islendi smile matosi kad mazai judi..
na kad cia rasai viena o i akis pasakyt big_smile:D:D:D abejojiu ar drasos rastusi,tu rasyk,,megstu is tokiu kaip tu "vargsiu"pasijuokt,-ech kokia visuomene visi negeri tik tu viena protinga ideali smile na ziurek kad kraujospudis nepakiltu:D:D:D

77

tos baltos tavo plunksnos na jos kaip ir praretejusios ar kas ispese ar visgi amzius..
ech baikti universitetai tokie protingi zodziai:) bet jokios pagarbos nei is visuomenes ar valstybes..matai kaip viskas keiciasi:) liberti tau 38 ar 58?rukai -geri?kaip jau sakiau protingu zodziu pas tave daug-bet susirupintum isvaizda sveikata,,rupiniesi kaip tobulint prota bet visiskai apleidai kuna,,,

78

tinsanis, 30 wrote:

aga labai normalu kai dalis prasigere dalis be darbo,,taip kaip ir visur yra normaliu zmoniu ,,,na esi ten kur tau patinka pati pasirinkai ko nori ir turi-niekas delto neisgincija

jo,nešioji koines baltas iki kelių,treningus,kvepiniesi šaneliu,fotkinies iš toli-kad niekas veido nematytų,o mergos žvengia ir kriuksi į tave žiūrėdamos ir skaitydamos,pupa,nusileisk iš dangaus,o kaimą aš dievinu,ir didžiuojuosi kad esu jurbarko kaimietė,mes visi vežam kontrobandas,-ir kelyje tokius ąsilus kaip tu - suvalgom keptus ant griliaus -su ryžių koše.... :::915:::911,žinok žemaičiai liuks žmonės,tu jais nekvepi...

79

jau per vėlu ,tinsani tau suprasti kas yra Žmogus,Orumas,Pagarba bent sau,kuo skiriasi vyriokas nuo VYRO ir kaip išrodo Vyriška laikysena....pezi kaip tikras patvorinis,sekiojantis mergas ,nes Mergina jokia tikra nekreips dėmesio į vertybes tik po sijonais ieškantį...visiškai neįdomus toks pasipūtes pašlemėkas,pigiais triukais ir amsėjimu šunyčio dėmesį į save atkreipiantis....pasirūpinki šalmu,greit pradėsi griuvinėti tik  ir tik į savo tuštybių duobes:::138

80 (edited by tinsanis, 30 2012-06-21 19:35)

big_smile:D:D:D  na matos kad tave daugiau kaip kojines nesiojo  big_smile:D:D:D na tau aisku maximoj geresni kvepalai na del skonio nesigincijama  matai tu aisku ieskai  kad kas tave pastebetu islaikytu ar ko pan o as neieskau ,,,,,,tau pasirinkimo nera tad esi kur esi ,,,na kas veza lai veza kontrabandas ar dar ka bet tau iki ju toli -bet nebloga fantazija pas tave:D:D:D:D:D man uztenka darbo legalaus,,,
tai tu alkana uzjauciu na sako kas nedirba tas nevalgo:D:D:D cirke nedirbai:D:D:D:D