Re: savizudybes,
vat labai liudnu ziniu as turiu pranesti
mano suleje, mano vienas vienas klasiokas nors neturejau nei klasiu su juo nei nebendravau, bet uzvakar jis nusisove save, tai labai liudna nes mano keli pazystami jo yra mano draugai, ir man paciai labai liudna, kad taip nutiko nzn dabar visa mokykla jo gaili, siandie jis pasarvotas, bet vat kodel tai niekas nei is jo draugu nzn kodel jis taip sugalvotu, padaryti nes visada budavo laimingas, kiti sako kad jis kokaino buvo prisiuostes(nors jo draugai sako, kad jis nebuvo narkomanas) ir taip nusisove save, kiti sako dar, kad tipo jo drauge su juo ten buvo kaip jis nusisove, kuri jam ir dave pistoleta..........nu tai vienu zodziu daug kalbu yra, apie kaip viskas ivyko tik zinome tiksliai tai, kad jis nusizude ziauru, kaip pagalvoji, bet gal ir jam geriau jeigu jis nusprende taip padaryti, gal dabar laimingesnis,,,,,,
matos kad malaletka raso,,,kol gyvas buvo nepastebejo nusisove ar ka ten iskart oi man liudna oi man ta ,,daugiau atrodo kad vau parasysiu sulauksiu demesio mane paguos ir pan,15m ir jau galvot sugebi ka darai mokykloj,iskrat i univera:D:D:D