81

Re: Kodėl beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

tai kokio b...io cia tiek bobu,jei jau jos bus isnaudotos visos?ar cia yra 2 princai kokie...ant tukstanciu neuzteks.

82

Va kol bobos pasakomis tikes apie princus kuriu reraliai nei vieno Lietuvoje ir nebuvo tol ir zliumbaus vis ju beieskodamo vaidindamos princeses is kokio tekintojo ar vadybinikelio seimos.. ir verkdamos kad jas apgavo isnaudojo nes atsigule ju manymu su princu o prabudo su muziku...
Merginos maziau alkoholio ir psichotropiniu preparatu vartokite is vakaro ir ryte bus viskas normaliai tada big_smile

83

Aivaras wrote:

Va kol bobos pasakomis tikes apie princus kuriu reraliai nei vieno Lietuvoje ir nebuvo tol ir zliumbaus vis ju beieskodamo vaidindamos princeses is kokio tekintojo ar vadybinikelio seimos.. ir verkdamos kad jas apgavo isnaudojo nes atsigule ju manymu su princu o prabudo su muziku...
Merginos maziau alkoholio ir psichotropiniu preparatu vartokite is vakaro ir ryte bus viskas normaliai tada big_smile

nori princu o paciom iki princesiu ,,,labai toli,,,labai labai

84

tinsanis wrote:
Aivaras wrote:

Ech, kad joms tai kas sugebetu isaiskinti.... big_smile
Juk jos visda teisios.. big_smile

85

Aivaras wrote:
tinsanis wrote:
Aivaras wrote:

Ech, kad joms tai kas sugebetu isaiskinti.... big_smile
Juk jos visda teisios.. big_smile

big_smile:D:D:D
neimanoma uzduotis

86

svajuko dramblionių čia prirašėte ir tiek smile

87

Agneta wrote:

svajuko dramblionių čia prirašėte ir tiek smile

tokius svaiciojimus pati prirasei princai disney na dar toks amzius ,,tiket visokiais pasaku personazais,,,

88

ne visiems yra imanoma suprasti sarkazmą,  ne visi supranta ironija smile Užsimerk ir nežiūrėk į mano svaisčiojimus, rūpinkis savo parašytais žodžiais, o ne mano smile

89

Agneta wrote:

ne visiems yra imanoma suprasti sarkazmą,  ne visi supranta ironija smile Užsimerk ir nežiūrėk į mano svaisčiojimus, rūpinkis savo parašytais žodžiais, o ne mano smile

man maziausiai tu rupi,,,0 demesio,,,na paauksi suprasi:))) tik nereikia pradet sakyt ka kitam daryt big_smile:D:D

90

tai nereaguok į mano parašytus žodžius big_smile aš ir dabar viską suprantu smile Čia tu labiau nori vadovauti kaip kas turi mąstyti ar kaip ką rašyti, o ne aš smile

91

Nu ir prirasete jus cia:::024:::024 pasakos princai..tas laikas vadinamas vaikyste kai galima tiketi kad pasaulis rozinem spalvom dazytas, bet veliau reikia ismokti pazinti zmones, juk tu kurie ar kurios nori pasinaudoti lengvai atpazystami. Yra tokia patarle jei karve nenores tai versis ir neuzlips. Zinoma nevadinu ne vieno versiais  ir ne vienos karvem. :::024

92

Ir tarp kitko tiek disnejaus tiek senosios animacijose filmukuose yra paslepta gan geru ir protingu bei visai nevaikisku minciu, tik kaip jau minejau reikia moketi atsirinkti ir isgirsti.

93 (edited by tinsanis 2012-07-30 20:31)

Agneta wrote:

tai nereaguok į mano parašytus žodžius big_smile aš ir dabar viską suprantu smile Čia tu labiau nori vadovauti kaip kas turi mąstyti ar kaip ką rašyti, o ne aš smile

nerodyk savo bukumo:)neklaidink saves..atvirai pasakysiu man svetimi nerupi ir nei trupucio nejaudina-,,pakartosiu 0 demesio
kiekvienas masto -daro ka tik nori ,,,

94

Nerija wrote:

Nu ir prirasete jus cia:::024:::024 pasakos princai..tas laikas vadinamas vaikyste kai galima tiketi kad pasaulis rozinem spalvom dazytas, bet veliau reikia ismokti pazinti zmones, juk tu kurie ar kurios nori pasinaudoti lengvai atpazystami. Yra tokia patarle jei karve nenores tai versis ir neuzlips. Zinoma nevadinu ne vieno versiais  ir ne vienos karvem. :::024

visa gyvenima mokysies kol nors viena pazinsi,,ir tai atsiras akimirku kai vis kazka naujo suzinosi ,,o svetima pazint abejojiu ar imanoma

95

Tam galima studijuoti zmoniu psichologija o ir seip jei vaikinas tegali merginai pasiulyti nueiti pas ji namo, o mergina domisi tik vaikinu finansine padetimi, tada manau cia ir psicholigijos mokslu nebereikia..:)
O svetimus pazinti galima... Tik zinoma cia be zmogaus psichologijos neapseisi ir tai tikrai nebus vienu metu darbas.

96 (edited by tinsanis 2012-07-30 23:47)

Nerija wrote:

Tam galima studijuoti zmoniu psichologija o ir seip jei vaikinas tegali merginai pasiulyti nueiti pas ji namo, o mergina domisi tik vaikinu finansine padetimi, tada manau cia ir psicholigijos mokslu nebereikia..:)
O svetimus pazinti galima... Tik zinoma cia be zmogaus psichologijos neapseisi ir tai tikrai nebus vienu metu darbas.

na psichologija mokslo nebutu jai viska isiaiskine butu,,kuo daugiau suzinai -tuo maziau zinai,,,na svetimus pazint galima kazkiek bet tik kokia nauda is to?na kiekvienam savo aisku...

97

Atpazint svetima tai jau sakyciau labai didelis pliusas butu.. ( Dieve apsaugok mane nuo draugu, nuo priesu as jau kaip nors pats apsisaugosiu..)
Nors kaip jau sakei kekvienam savo, tau gal naudos is to ir jokios..

98

Labai jau placiai glintis tinsani nori, manau kad bent jau apsisaugoti nuo isnaudojimo uztektu ir bendrosios zmogaus  psichologijos, ir visai nereikia daug gilintis

99 (edited by tinsanis 2012-07-31 07:51)

Nerija wrote:

Labai jau placiai glintis tinsani nori, manau kad bent jau apsisaugoti nuo isnaudojimo uztektu ir bendrosios zmogaus  psichologijos, ir visai nereikia daug gilintis

jau suklydai-- gilintis neturiu nei noro nei jokio tikslo, tik atsakiau i tavo zodzius,,,uztektu to ano,,,jai ka ir suzinai tai tik pavirsutiniskai,,desi sablona ir cia jau tiesa apie zmogu pasakysi,ar kaip dazna moteris sukurs klausima ir i jy pati atsakysi?jai tikslas bus isnaudoti jis ta ir pasieks,,cia kaip su duru uzraktu dek koki nori laiko klausimas bet is kitos puses ar islauzes-suzinojas kas uz duru  tikrai noresi tai zinot?
neitin megstu zmones kurie itin knaisiojasi po praeiti

100

nebeveik, o visos