161

Re: Nepasotinamos merginos

Alvydas, 49 wrote:

parasyk man jei esi nepasotinama nenusivilsi

lyg ir nevaikas,bet nezinai kas tai. tikra nimfa tai nu ja n......... man teko su viena praleist 3dienas. as jas apeinu dabar is tolo.kai jau vaiksciiot negali del skausmo.cia teisingai vienas parase.viena kart sutikt gal ir neblogai,bet negyvent su ja.

162

:::207 as esu besote....man pastovei mazai

163

:::207as esu besote

164

Evelina, 20 wrote:

Merginos, ar yra kada nors vaikinas jums pasakes, kad esat nepasotinama?

taip yra pasakes man tai vaikinas

165

- na jau gali vel?
zudantis klausimas

166

Man istorijos apie nepasotinamas merginas primena pasakas... Niekada ne vienos bent panasios nesu sutikes. O visai idomu butu- kuris kuri wink

167

as irgi galvojau jog esu nepasotinamas ...  Oi kaip as klydau smile kai turejau pora tokiu ... jautiesi kaip bejegis priesh nimfo jega ... nors nera ko skustis smile nes gauni daugiau nei gali pakelti smile geriau daugiau nei nieko !!!!!!!!!

168

Pasotinamas(-a) ar nepasotinamas(-a), cia kalbat, kad kalbeti ar partneriu ieskotes:):):) zmones yra skirtingi, bei per pacio zmogaus - vyro ir moters amziu lytinis aktyvumas keiciasi... Cia reikia ne galvoti kas kaip kodel, bet suprasti tai. Vyras gali ir prisitaikyti ir laikas gali ismokyti ar pritaikyti patenkinti nepasotinama moteri ar mergina. Tiesiog ieskokite sau idealiu partneriu, va kur atsakymas! Nesinori cia kisti savo asmeninio gyvenimo, bet per laika zmogus ismoksta daryti stebuklus.

169

asmeniskai  nesutikau dar nei vienos nepasotinamos tad negaliu saky kad tokiu merginu yra. Nors esu apie tai girdejas is draugu

170

big_smile big_smile big_smile kiekvienas pasirenka tai,ko jam reikia ir ko trūksta

171

yra tikrai nepasotinamu, turejau kelias tokias ir buvau labai patenkintas big_smile

172

ka jus skaitot nepasotinama mergina smile?

173

Arunas, 35 wrote:

as irgi galvojau jog esu nepasotinamas ...  Oi kaip as klydau smile kai turejau pora tokiu ... jautiesi kaip bejegis priesh nimfo jega ... nors nera ko skustis smile nes gauni daugiau nei gali pakelti smile geriau daugiau nei nieko !!!!!!!!!

jo geriau nepasotinama nei pasotinama:D

174

na nezinau negaliu sakyt as asmeniskai visad maniau ir visos merginos man sake jog as esu nepasotinamas bet ka tai reiskia juk noret sexo as skaitau jog tai normalu buvau nuejas pas urologa lygtais taip vadinas tai sakau kas man yra merginos nepatempe tokio tempo kiek man reikia tai sako jis man jog problema yra merginose tai sakau gal manyje sako ne tau viskas gerai jaunas ir energingas tai normalu, bet ar normalu noret kas dien ir ne karta ir nesvarbu ka daryciau ar dirbciau 16 val. ar laisva diena ar man liudna ar ne bet sitam reikaliukui visad laiko ir jegu randu smile ?

175

taip tokiu gali surasti pufe...sekmes