141

Re: "Pavargau nuo gyvenimo"

ten kur virs manes:)

142

Roman, 34 wrote:
Indre, 20 wrote:

Ar Jums teko kada jaustis, kad pavargote gyvent? Kokiu momentu tai jautėte ir kaip "išsigydėte" nuo to? O gal iš vis tai neįmanoma ir tai tėra bereikšmė frazė?

Būna ir jaučiau, kadangi daugelis žmonių yra savimylos, pinigų mylėtojai, pagyrūnai, išdidūs, piktžodžiautojai, neklusnūs tėvams, nedėkingi, nešventi, nemylintys, nesutaikomi, šmeižikai, nesusivaldantys, šiurkštūs, nekenčiantys to, kas gera, išdavikai, užsispyrę, pasipūtėliai.

Aš mačiau visą priespaudą, kuri yra šiame pasaulyje. Štai ašaros prispaustųjų ir niekas jų nepaguodžia. Skriaudėjai galingi, bet nėra kam paguosti. Aš nusprendžiau, kad mirusieji laimingesni už gyvuosius. Dar laimingesnis už juos tas, kuris dar negimęs, nes jis dar nematė piktadarysčių, kurios vyksta pasaulyje. Toliau stebėjau žmonių darbą ir jų pastangas, dėl kurių žmogui pavydi jo kaimynas. Tai irgi tuštybė ir vėjo gaudymas.

Idomu kiek bruozu vien tau paciam galima priskirti is tu, kur surasei... Manau dauguma vien sprendziant is to, kad parasei sita zinute apie ta "daugeli" zmoniu. Irgi lietuviskas bruozas visus kaltinti del visu savo bedu...

143

JEI PAVARGAI PAPRASCIAUSIAI PAKEISK APLINKA DAUGIAU JUDEK BENDRAUK ZMONEM KURIE TAU PRITINKA NEZAISK SU SAVIMI VAZIUOK PRIE EZERO GAMTOJ PABUK PAZVEJOK NU IR DAUG NEPASAKYSIU,NES MAN TAS PATS ZMOGELIUKAI smile smile  NORS IR CRAZY STILIAUS ESU BET VISTIEK KARTAIS BUNA TOKIA STADIJA big_smile tongue  KAIP SAKANT KAS KAM RUPI MADA FU*KA tongue  JEI PAVARGAI,TAI NEREISKIA KAD REIKIA ZUDYTIS MANO POLITIKA tongue tongue tongue smile smile  ESU TOKS BLOGAS,KOKS NORECIAU BUTI!!!   TAIP KAD CIA YRA PASAKES MANO MYLIMAS ZMOGELIUKAS,ESU JO FANAS JAU APIE 10m LAIKO tongue smile  DABA PO TOKIU ZODELIU GALIT APSNEKET SPJAUDYT MAN ANT VEIDO,A MNIE SIORAVNO KAIP NIKULINAS SAKO big_smile tongue tongue   VISTIEK JUK TIK MANO ZODELIUS SAKINIUS APLIEJOT VANDENUKU JEI SUPRATOT KA PASAKIAU big_smile big_smile tongue tongue  BAIGIAM A TAIP JAU JUMIS IZEIDZIAU PERDAUG SIANDEN big_smile big_smile big_smile tongue tongue

144

pavargai gyvent bet demesio nori:)

145

Kaikurios merginos tik sieke naudos sau užuot milejusios mylimaji...

146

EDVINAS, 22 wrote:

Kaikurios merginos tik sieke naudos sau užuot milejusios mylimaji...

visi mes ieskom naudos tai normalus dalykas

147

mergyt,as pawarges nuo gywenimo wien del to kad as jo neturiu big_smile bet nesiskundziu,o kai atsibos imsiu ir nusisausiu o ne ieskosiu atsakymu,kas kur ka kaip,kam to reikia? big_smile

148

Čia  sulauksi   daugiau  kritikos   nei  užuojautos,o  priežasčių   gali  būti   daug.
  Yra   žmonių  turinčių  aukos  sindromą  ,jie  reikalaudami   dėmesio   užuojautos  prašo  net  iš  tų  kurie  per  gyvenimą   eina  įveikia   daug  daugiau  sunkumų.Bet  jei  visada  vaidinsi  auką  likimas  ir  pateiks  sunkumų  ,kad  išties  ja  būtum.
  Gali  būti  ,kad  rimtos  problemos  su   sveikata,ir  tai  signalas  kad  reikia  pasirūpinti savimi  ir  čia  padės  tik  gydytojai.
O   jei  depresija  ,tai  gal  supa  žmonės   kurie  gniuždo,ar  kremti   mokslus   kurie  tau  neįdomus,ar  dirbi  nemėgstama   darbą.Ieškok  ,kas  tau  sukelia  tokia  būseną.Susiimk  ,keisk  situacija  ir  vėl  skraidysi  ,kaip  ant  sparnų.:::b33

149

e adminai jai yra tokiu dirbkit savo darba

150

Užjaučiu ,kietas  ,kIETAS  ,niekad  nedejuoju ,žodžių  pritrūkai,kad  administratorių  pagalbos  šaukiesi.Aš  maža  pas  tėvus    nebėgdavau  pagalbos  prašyti,o  čia  toks  vyras.:::024

151

O man atrodo, taip- kuo daugiau žmogus išlepintas, tuo labiau jis kremtasi....Na juk sunku nuo gero ant blogo''užsokt''.
Jus papraščiausiai pradėkit džiaugtis GYVENIMU, ir patikėkit mano žodžiais, jis pradės darytis stebuklingas. Jai kam nors išties yra sunku, patariu paskaityti knygą-'' KA DARYTI KAI VISKAS NE TAIP, KAIP NORIME(Aleksandras Svijašas)

152

Esmeralda wrote:

Užjaučiu ,kietas  ,kIETAS  ,niekad  nedejuoju ,žodžių  pritrūkai,kad  administratorių  pagalbos  šaukiesi.Aš  maža  pas  tėvus    nebėgdavau  pagalbos  prašyti,o  čia  toks  vyras.:::024

O ka tu siulai? Didele tu musu... Ieskoti del to spamo to spamerio ir suvarpyti automato serijoms visiems matant kad pamoka  kitiems butu? big_smile big_smile
Tinsanis ne pagalbos saukiasi o pastaba adminams padare, nes normaliame forume tas spameris po pirmos tokios nesamones bana gautu o cia jau kelinta karta ta ''lochotrona'' persa...  O administracija cia kaip ir moderacija apskritai negzistuoja..

153 (edited by Edvinas 2012-08-23 18:30)

Pradėjau mažiau galvoti. Nebe taip taupyti pinigų ir dalyvauti mėgiamos grupės gyvame koncerte. Ir patraukiau medicininės žolelės... nuo tada visiškai pasikeičiau ir pradėjau džiaugtis gyvenimu. wink
P.S. Čia atsakymas į temą autoriaus.

154

malaletku fraze-jaucias nu tokie patyre ,tiek zinantis bet iki siol su tevais gyvenantys:)
Kaip  matau  tik  jūs  galit  visus  malaletkom,seniais  užgaulioti  galit ir  automatais  varpyti ,  tai  gal  galvojat  administracija  į  jūsų  išsišokimus  turi  pro  pirštus  žiūrėti. Žmonės  kalbasi  diskutuoja  ir  jokių  užgauliojimų  iki  tokių  naglų  virukų  atėjimo  į  temą.  Kaip  šauksi  taip  ir  atsilieps,o  su  naglais  moku  tik  naglai  kalbėti,ir  nei  vieno  taktiškai  kalbančio  neužkabinau:::b33

155

big_smile:D:D:D:D:D:D dar spec slaptasosios tarnybos domisi siuo puslapiu:D:D:D:D gerai kai tokiu ateina pasijuokt galima:D:D:D:D

156 (edited by tinsanis 2012-08-23 19:42)

Esmeralda wrote:

as uzjauciu tavo tevus nors istikro tai sakau nesamone aisku kad neuzjauciu:D:D:D jai senute nezinai del ko adminai kvieciami tai prikask na pati zinai ka:D:D:D nes kaukt cia sugebi bet tai ir viskas ,kaip tau pasakysiu adminai buvo kvieciami del reklamos...tesiam toliau smile,,,,,,,,,,,, balsas i dangu neina tuolabiau.... nors tau galima tiek metu turint kas belieka:D:D:D:D:D
as ir uz zodzius savo atsakau ir jai reikia pastoviu uz save o tu moteriske su patirtim ?:D:D:D geriau tesk savo ,,,juokinga paziuret nemokamas cirkas:D
ir brangute kai zodziu pritruksta ar tingiu kalbet  tada kitaip parodau ka noriu pasakyt zmogui:D kitais veiksmais...trumpai sakant lietuviskai pabendrauju:)

157 (edited by tinsanis 2012-08-23 19:38)

Esmeralda wrote:

malaletku fraze-jaucias nu tokie patyre ,tiek zinantis bet iki siol su tevais gyvenantys:)
Kaip  matau  tik  jūs  galit  visus  malaletkom,seniais  užgaulioti  galit ir  automatais  varpyti ,  tai  gal  galvojat  administracija  į  jūsų  išsišokimus  turi  pro  pirštus  žiūrėti. Žmonės  kalbasi  diskutuoja  ir  jokių  užgauliojimų  iki  tokių  naglų  virukų  atėjimo  į  temą.  Kaip  šauksi  taip  ir  atsilieps,o  su  naglais  moku  tik  naglai  kalbėti,ir  nei  vieno  taktiškai  kalbančio  neužkabinau:::b33

silpna ir baznycioj musa...tu dar su tevais gyveni:D:D:D mm nemanau kad ilgai tave istvere kaip ir ex tavo:D:D:D:D
iki siol su tevais gyvena cia kas tavo ex ar tu:D:D:D:D ar tavo drauges kurias visad mini?
isisokimai tau kaip visad tik pakudakuot:D:D:D su naglais moka kalbet:D:D:D oi gavau savaite vitamino c:D:D:D ar tu cia is filmu ar serialu tiek prisiziurejusi:D:D:d gal briuso vilio ar chuk noris gerbeja:D:D:d tikrai negaliu smile))))))))))))))) istikro gerai kad tokiu yra bent pralinksmina,,,,butu idomu realiai paziuret kaip jau tu kalbi ,,,kiek mates tokiu mokanciu kalbet tai tik teorija,,praktikoje nieko nesigauna ,,,,

158

Aurelija, 19 wrote:

labai atsiprašau Linai, bet paprieštarausiu, iš tiesų pasitaiko tokios nuotaikos, ir čia joks dėmesio trūkumas, tiesiog viskas susipina, mokslas, darbas, tusai, draugai ir jauti kad daugiau niekas netraukia, bet taipogi supranti, kad taip neturėtų būti, nes anksčiau taip nebuvo, ir ieškai sprendimų wink

jo ir kai nuo visko pavargsti iskart mintis pavargau nuo gyvenimo,,,,cia tik noras atkreipt demesi i save ir sureiksmint ,,,tokiam amziui kaip viena sena moteriske sake dar su tevais gyvenat ir didzioji dauguma visu kas liecia finansiniu poreikiu yra apmokama ,,,tai idomu kai ant saves gyvensi ka tada darysi?

159

Eik darba dirbt, ir nuo gyvenima nepavargsi

160

va kur mintis su kuria sutinku 100%  prisigalvoja ypatingai "protu nesuvokiamu dalyku" nes neturi ka veikt arba namie sedi arba dar ka..dirbkit ir maziau kvailu minciu lys i galva