Re: "Pavargau nuo gyvenimo"
ten kur virs manes:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → "Pavargau nuo gyvenimo"
ten kur virs manes:)
Indre, 20 wrote:Ar Jums teko kada jaustis, kad pavargote gyvent? Kokiu momentu tai jautėte ir kaip "išsigydėte" nuo to? O gal iš vis tai neįmanoma ir tai tėra bereikšmė frazė?
Būna ir jaučiau, kadangi daugelis žmonių yra savimylos, pinigų mylėtojai, pagyrūnai, išdidūs, piktžodžiautojai, neklusnūs tėvams, nedėkingi, nešventi, nemylintys, nesutaikomi, šmeižikai, nesusivaldantys, šiurkštūs, nekenčiantys to, kas gera, išdavikai, užsispyrę, pasipūtėliai.
Aš mačiau visą priespaudą, kuri yra šiame pasaulyje. Štai ašaros prispaustųjų ir niekas jų nepaguodžia. Skriaudėjai galingi, bet nėra kam paguosti. Aš nusprendžiau, kad mirusieji laimingesni už gyvuosius. Dar laimingesnis už juos tas, kuris dar negimęs, nes jis dar nematė piktadarysčių, kurios vyksta pasaulyje. Toliau stebėjau žmonių darbą ir jų pastangas, dėl kurių žmogui pavydi jo kaimynas. Tai irgi tuštybė ir vėjo gaudymas.
Idomu kiek bruozu vien tau paciam galima priskirti is tu, kur surasei... Manau dauguma vien sprendziant is to, kad parasei sita zinute apie ta "daugeli" zmoniu. Irgi lietuviskas bruozas visus kaltinti del visu savo bedu...
JEI PAVARGAI PAPRASCIAUSIAI PAKEISK APLINKA DAUGIAU JUDEK BENDRAUK ZMONEM KURIE TAU PRITINKA NEZAISK SU SAVIMI VAZIUOK PRIE EZERO GAMTOJ PABUK PAZVEJOK NU IR DAUG NEPASAKYSIU,NES MAN TAS PATS ZMOGELIUKAI NORS IR CRAZY STILIAUS ESU BET VISTIEK KARTAIS BUNA TOKIA STADIJA KAIP SAKANT KAS KAM RUPI MADA FU*KA JEI PAVARGAI,TAI NEREISKIA KAD REIKIA ZUDYTIS MANO POLITIKA ESU TOKS BLOGAS,KOKS NORECIAU BUTI!!! TAIP KAD CIA YRA PASAKES MANO MYLIMAS ZMOGELIUKAS,ESU JO FANAS JAU APIE 10m LAIKO DABA PO TOKIU ZODELIU GALIT APSNEKET SPJAUDYT MAN ANT VEIDO,A MNIE SIORAVNO KAIP NIKULINAS SAKO VISTIEK JUK TIK MANO ZODELIUS SAKINIUS APLIEJOT VANDENUKU JEI SUPRATOT KA PASAKIAU BAIGIAM A TAIP JAU JUMIS IZEIDZIAU PERDAUG SIANDEN
pavargai gyvent bet demesio nori:)
Kaikurios merginos tik sieke naudos sau užuot milejusios mylimaji...
Kaikurios merginos tik sieke naudos sau užuot milejusios mylimaji...
visi mes ieskom naudos tai normalus dalykas
mergyt,as pawarges nuo gywenimo wien del to kad as jo neturiu bet nesiskundziu,o kai atsibos imsiu ir nusisausiu o ne ieskosiu atsakymu,kas kur ka kaip,kam to reikia?
Čia sulauksi daugiau kritikos nei užuojautos,o priežasčių gali būti daug.
Yra žmonių turinčių aukos sindromą ,jie reikalaudami dėmesio užuojautos prašo net iš tų kurie per gyvenimą eina įveikia daug daugiau sunkumų.Bet jei visada vaidinsi auką likimas ir pateiks sunkumų ,kad išties ja būtum.
Gali būti ,kad rimtos problemos su sveikata,ir tai signalas kad reikia pasirūpinti savimi ir čia padės tik gydytojai.
O jei depresija ,tai gal supa žmonės kurie gniuždo,ar kremti mokslus kurie tau neįdomus,ar dirbi nemėgstama darbą.Ieškok ,kas tau sukelia tokia būseną.Susiimk ,keisk situacija ir vėl skraidysi ,kaip ant sparnų.
e adminai jai yra tokiu dirbkit savo darba
Užjaučiu ,kietas ,kIETAS ,niekad nedejuoju ,žodžių pritrūkai,kad administratorių pagalbos šaukiesi.Aš maža pas tėvus nebėgdavau pagalbos prašyti,o čia toks vyras.
O man atrodo, taip- kuo daugiau žmogus išlepintas, tuo labiau jis kremtasi....Na juk sunku nuo gero ant blogo''užsokt''.
Jus papraščiausiai pradėkit džiaugtis GYVENIMU, ir patikėkit mano žodžiais, jis pradės darytis stebuklingas. Jai kam nors išties yra sunku, patariu paskaityti knygą-'' KA DARYTI KAI VISKAS NE TAIP, KAIP NORIME(Aleksandras Svijašas)
Užjaučiu ,kietas ,kIETAS ,niekad nedejuoju ,žodžių pritrūkai,kad administratorių pagalbos šaukiesi.Aš maža pas tėvus nebėgdavau pagalbos prašyti,o čia toks vyras.
O ka tu siulai? Didele tu musu... Ieskoti del to spamo to spamerio ir suvarpyti automato serijoms visiems matant kad pamoka kitiems butu?
Tinsanis ne pagalbos saukiasi o pastaba adminams padare, nes normaliame forume tas spameris po pirmos tokios nesamones bana gautu o cia jau kelinta karta ta ''lochotrona'' persa... O administracija cia kaip ir moderacija apskritai negzistuoja..
Pradėjau mažiau galvoti. Nebe taip taupyti pinigų ir dalyvauti mėgiamos grupės gyvame koncerte. Ir patraukiau medicininės žolelės... nuo tada visiškai pasikeičiau ir pradėjau džiaugtis gyvenimu.
P.S. Čia atsakymas į temą autoriaus.
malaletku fraze-jaucias nu tokie patyre ,tiek zinantis bet iki siol su tevais gyvenantys:)
Kaip matau tik jūs galit visus malaletkom,seniais užgaulioti galit ir automatais varpyti , tai gal galvojat administracija į jūsų išsišokimus turi pro pirštus žiūrėti. Žmonės kalbasi diskutuoja ir jokių užgauliojimų iki tokių naglų virukų atėjimo į temą. Kaip šauksi taip ir atsilieps,o su naglais moku tik naglai kalbėti,ir nei vieno taktiškai kalbančio neužkabinau
:D:D:D:D:D:D dar spec slaptasosios tarnybos domisi siuo puslapiu:D:D:D:D gerai kai tokiu ateina pasijuokt galima:D:D:D:D
as uzjauciu tavo tevus nors istikro tai sakau nesamone aisku kad neuzjauciu:D:D:D jai senute nezinai del ko adminai kvieciami tai prikask na pati zinai ka:D:D:D nes kaukt cia sugebi bet tai ir viskas ,kaip tau pasakysiu adminai buvo kvieciami del reklamos...tesiam toliau ,,,,,,,,,,,, balsas i dangu neina tuolabiau.... nors tau galima tiek metu turint kas belieka:D:D:D:D:D
as ir uz zodzius savo atsakau ir jai reikia pastoviu uz save o tu moteriske su patirtim ?:D:D:D geriau tesk savo ,,,juokinga paziuret nemokamas cirkas:D
ir brangute kai zodziu pritruksta ar tingiu kalbet tada kitaip parodau ka noriu pasakyt zmogui:D kitais veiksmais...trumpai sakant lietuviskai pabendrauju:)
malaletku fraze-jaucias nu tokie patyre ,tiek zinantis bet iki siol su tevais gyvenantys:)
Kaip matau tik jūs galit visus malaletkom,seniais užgaulioti galit ir automatais varpyti , tai gal galvojat administracija į jūsų išsišokimus turi pro pirštus žiūrėti. Žmonės kalbasi diskutuoja ir jokių užgauliojimų iki tokių naglų virukų atėjimo į temą. Kaip šauksi taip ir atsilieps,o su naglais moku tik naglai kalbėti,ir nei vieno taktiškai kalbančio neužkabinau
silpna ir baznycioj musa...tu dar su tevais gyveni:D:D:D mm nemanau kad ilgai tave istvere kaip ir ex tavo:D:D:D:D
iki siol su tevais gyvena cia kas tavo ex ar tu:D:D:D:D ar tavo drauges kurias visad mini?
isisokimai tau kaip visad tik pakudakuot:D:D:D su naglais moka kalbet:D:D:D oi gavau savaite vitamino c:D:D:D ar tu cia is filmu ar serialu tiek prisiziurejusi:D:D:d gal briuso vilio ar chuk noris gerbeja:D:D:d tikrai negaliu ))))))))))))))) istikro gerai kad tokiu yra bent pralinksmina,,,,butu idomu realiai paziuret kaip jau tu kalbi ,,,kiek mates tokiu mokanciu kalbet tai tik teorija,,praktikoje nieko nesigauna ,,,,
labai atsiprašau Linai, bet paprieštarausiu, iš tiesų pasitaiko tokios nuotaikos, ir čia joks dėmesio trūkumas, tiesiog viskas susipina, mokslas, darbas, tusai, draugai ir jauti kad daugiau niekas netraukia, bet taipogi supranti, kad taip neturėtų būti, nes anksčiau taip nebuvo, ir ieškai sprendimų
jo ir kai nuo visko pavargsti iskart mintis pavargau nuo gyvenimo,,,,cia tik noras atkreipt demesi i save ir sureiksmint ,,,tokiam amziui kaip viena sena moteriske sake dar su tevais gyvenat ir didzioji dauguma visu kas liecia finansiniu poreikiu yra apmokama ,,,tai idomu kai ant saves gyvensi ka tada darysi?
Eik darba dirbt, ir nuo gyvenima nepavargsi
va kur mintis su kuria sutinku 100% prisigalvoja ypatingai "protu nesuvokiamu dalyku" nes neturi ka veikt arba namie sedi arba dar ka..dirbkit ir maziau kvailu minciu lys i galva
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → "Pavargau nuo gyvenimo"