1

Topic: Kai reikia paguodos kur jos gaunate?

zozdziai is vienos knygos: ,,Gyvenimas dryksta jokio vilties
aplink surmuliuoja zmones.Ne vienas nestabteli ir nepaklausia,ko as noreciau.
as noriu!
pilka slykstuma apsigyveno manyje.noriu begti,bet nezinia,kur.stoviu ir verkiu...."

2

Re: Kai reikia paguodos kur jos gaunate?

geriausia vieta nueiti i baznycia

3

as suprantu, kaip tu jautiesi as taip pat verkiu ir nezinau kur kreiptis, sad

4

i draugus kreipkites ! kam dar jie reikalingi ? blogiausiu atveju, nueini i koki cata ir nepazistamam issipasakoji. o normaliausia yra tureti draugu kuriems gali pasipasakot ir pasiguost ir patars jie ir jegu suteiks nauju. kaip sakoma, neturek simto euru, o turek simta draugu

5

nu tai as tais, draugais nelabai tegaliu pasitiketi sad

6

vadinas jie nera draugai, jeigu negali pasitiketi.. smile

7

butent.

8

geriausia paguopda gyvunai....

9

artimieji zmones siaip dazniausiai padeda.. jei ir nepaguodzia, tai bent nuotaika praskaidrina

10

As tai galiu pasitiketi tik savo mama,ji visuomet supras ir pritars:-D

11

Loreta, 16 wrote:

as suprantu, kaip tu jautiesi as taip pat verkiu ir nezinau kur kreiptis, sad

Loreta as tai nors su savo kaip galvojau draugem susipykau man skaudu del to, bet del ju tikrai neverkciau nevertos jos mano asaru...ir mane nuramina pokalbiai su draugais.nes mano draugai zino kad as juos isklausysiu ir paguosiu jei galesiu ir padesiu.

12

pguodos galima gauti is geros daruges, arba vat as gaunu is suns smile

13

istiesu man tos paguodos daznai reikia..turiu geriausia drauge, bet as jos nuomone zinau ir i ta ir i ta, jos nusistatyma i viena ar kita,draugai bendri..kartais reikia kazko, kuris butu nuosaliai nuo visko..kuris patartu teisingiausiai..tai as dazniausiai einu pas psichologe..gal kvailai skamba, atrodo lyg kraustyciaus is proto ir reiktu jau i psichine..ne, taip nera..tiesiog kartais norisi issipasakot kazkam...ir ji tikrai tapo gera drauge..kazkaip kiti nusistate pries psichologus yra, bet jie saunus zmones!is patirties sakau:)

14

Vika, 19 wrote:

dievo nera
muzikoje... :pp

15

Dovydas, 16 wrote:
Vika, 19 wrote:

dievo nera
muzikoje... :pp

nesupratau?, bet as ir be muzikos galeciau gyvent

16

kiekvienas zmogus nebutu zmogus jei nejaustu skausmo, liudesio, nusivylimo.... bet nereikia taip depresuojanciai kalbeti... gyvenimas ismoko zmogu susitaikyti, susidraugauti su savo bedom..kartais atrodo, kad viskas beviltiska, taciau tai naturalu... nenukabinkit nosyciu.. pasikvieskit pasivaiksciot senai matyta drauga, uzkalbinkit nepazistama, pakvieskit mama pazaisti kortom, sugalvokit kaip pertvarkyt siandiena kambari, nupaisykit paveiksla i tuoleta.... nors ir skamba banaliai, kaip dauguma pasakytu, bet gyvenimas per trumpas liudeti... bukit isradingi, nuspalvinkit ji vienu teptuko brukstelejimu.. jauskit meile ir siluma kiekvienam sio pasaulio gyviui..

aciu uz demesi smile

17

gyvenimas piesinys be trintuko

18

Goda, graziai parasei...Bet kai isties blogai apie jokius piesimus, zaidimus kortomis ir t.t. ne nesigalvoja...Atrodo zmones mato optimiste, bet kas sirdeleje gyvena, zinau tik as viena.O ir zmogumi pasitiketi, issipasakoti...Jie tik vadinasi draugais, bent dauguma ju...Is kur dar gali buti tikejimas, jei tiek kartu buvo \apsikta\ant galvos..ir visa tai nuo tu tikriausiu draugu...Po to issikyrimas, ir niekas nezino, kiek mano islietas skausmas uzsilaikys draugu mintyse...
Todel pritarciau zmogui, kuris pasiule uzeit i koki chata ir bet kam, ta karta pasiatikiusiam, ir kuris mielai tave isklausys, issipasakoti...
Maza pasirinkimo...

19

As tai visada viska issipasakoju mamai, ji visada mane supranta ir moka paguosti, tiesiog mano mama man yra geriausia drauge ir zinau, kad ji tikrai manes niekada neisduos, o draugem issipasakoti patarciau ne visomis temomis, nes is savo patirties sakau, kad drauges- tai ne artimiausi zmones, jos gali ir isduoti, man taip ne viena karta buvo atsitike, todel dabar draugem ne visas savo problemas pasipasakoju...

20

Nemextu niekam guostis..Ir isvis nekenciu tokiu zmoniu - verxniu..kurie skundziasi kai jiems blogai..As stengiuos savyje viska sunaikint ir pamirsti..gal ir sunkiau taip nei issipasakoti kamnors, bet..