Re: Rinkimai 2012
nu faktas tas kad nera cia taip jau blogai sitoj lietuvoj bent jau man ir emigruoti niekur nezadu duos dievas ir nereiks
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rinkimai 2012
nu faktas tas kad nera cia taip jau blogai sitoj lietuvoj bent jau man ir emigruoti niekur nezadu duos dievas ir nereiks
Kalbama apskritai o ne kekvienu atveju apskritai. Yra ir tokiu kuriems ir visai gerai toje Lietuvoje. Kas liecia emigracija.. niekada saves emigrantu neskaiciau, neskaitau ir neskaitysiu. Namai mano visada, buvo yra ir bus Lietuva. As tik neturtyngas turistas isvaziaves laikinai po pasauli apsidairyti. O kadangi neturtyngas tai turiu dirbti kad ten pragyventi..
va taip kazka panasaus kalba daugeu negu puse isvazevusiu i dar valdzios planai kuom kad daugiau isvazuotu nesipildo iki galo o jie suinteresuoti kitaip tarent kai lygtu visai mazas procentas dyrbanciu pigi darbo jega is azijos cia furom pasipyltu
Nei velnio. Duguma rekia kad Lietuva jiems kazka skolynga, kad Lietuva skyle, kad Lietuva gaidys ir pan.. Nematydamis skyrtumo tarp Lietuvos ir LR. Taip, suinteresuoti. As jau senai susikures teorija esu jog kazkam naudynga sudaryti nepakeliamas salygas gyventi Lietuvoje jog visi lietuviai isvaziuotu. O kadangi kaip zinia sventa vieta tuscia nebuna tai paskui dermokratiskai ir gera valia prisijungsime prie kokios pvz Lenkijos ar dar kur is viskas.. Per prievarta istremti nepavyko, dabar protyngai tremia, ale laisva valia visi isvaziuoja.. O del pigios jegos is azijos.. Is dalies tiesa. Tik azijatai ir ne tokie kiauri kaip is pirmo zvylgsnio atrodo. Niekas cia is ju uz tokius atlyginimus prie tokiu kainu nedirbs. Jiems tai tik pirmas laiptelis i Europa. Gaus vizas ir pirmyn i ta pacia Anglija ar dar kur kur normaliai uzdirbti gales..
Ko čia dabar raudat ir skundžiatės? Valdžia yra tokia, kokią išsirinkom, turbūt rauda tie, kurie net nebalsavo arba laukia iš dangaus, kol nukris mana...juokinga, dirbkit, darbo Lietuvoj pilna, niekas ant lėkštutės nepaduos...Būsiu nepopuliari, bet ką jūs padarėt patys, kad Lietuvoj būtų geriau gyventi? Daugelis papūtę uodegas į užsienį išdulkėjot, o dabar varot...
Vagys ir banditai valdzioje. Va tau ir rezultatai.
tu kelk savo kandidatura ir as balsuosiu uz tave ok . net jei tavo vardas biuletenije nebus as isbraksiu ten viska ir parasisiu tavo varda ir varnele uzdesiu . ok ? DABAR LAIMINGAS
guoda nenervavuise asmeniskai as jau 10 metu kaip nebebalsuoju ir dar 10 zinau kurie ta pati daro jaigu rimtai tai nera uz ka net ir balsuoti o kas ir nubalsuota tai dar nereiskia kad ir valdzioj bus ir isvys dejau skersa as ant tos valdzios o ju istatimu laikausi tik tam kad pagal savus galeciau givent
Aha tu teisyngai pastebejai. As tokios valdzios nerinkau. Todel mano sazine rami. Ir ta sena pasaka ko cia bliaunat patys issirinkote man negalioja. Tu ja rinkai tu ja tokia ir dziaukis...Butent todel ir nerenku kad paskui niekas man negaletu prikisti jog pats tokius issrinkau. Nes jau 20 metu ta pati pasaka... rinkite mus ir gyvensime geriau. Po rinkimu visi pirma ka padaro tai kainas pakelia.. sekdami pasaka jog mes priversti nes valzia pries mus buvo bloga ir nesitvarke kaip pridera.. Darbo visada ir visur pilna Lietuvoje niekada darbo netruko. Skyrtumas arti nuo ryto iki vakaro ir kuo greiciau ir kuo daugiau ir istisai smegenu plovima girdint kad mes savo atlyginimo neuzsidirbame uz 1500 lt Ar ramiai atsipalaidavus neskubant dirbti uz 7000 lt ir dar gali pretenzijas pareiksti darbaviui jog jis tame ir tame yra neteisus ir jei ka tave teismas apgins. Ka as padariau budamas Lietuvoje del Lietuvos? As mokejau mokescius. To is manes kaip salies piliecio yra per akis taikos metu jog LR garantuotu man mano soc garantijas ir teises kurias man suteikia konstitucija. Guoda, skiedi senas nuvalkiotas pasakas.... Niekas niekur i jokias uodegas nepute ir nedulkejo. As tikrai ne is tu ir tikrai tokiu nepalaikau. Bet tiesa yra tiesa ir sekti tas pasakas kad mes dar ir dar ir dar ir iki begalybes ir uz dyka ir dar daugiau turime daryti del Lietuvos kad butu geriau.... Kiek tau metuku mieloji? Ar pas tave teveliai gal kokie seimo nariai? Ar is VP desimtuko? Ar vyras gal.. Manau tu tikrai ne is algos gyveni jei taip sneki... As puse metu vidutiniskai Lietuvoje, namie normaliai gyvenu atostogaudamas kitus puse metu kazkur padirbes.
Tikrai iš algos gyvenu, ir aš ne iš VP dešimtuko...Tiesiog juokinga, kai rašo žmonės dešimt metų nebuvę balasavimuose, jei taip visi darysim, kas toliau bus, oi, bus...moku ir aš mokesčius, už viską moku, tiesiog lengviausia burnoti ir dejuoti...na, jei nuo to lengviau, pirmyn...
a tu vandens persigerei guoda koks tykslas ira balsuoti jaigu po balsavimo vistiek su visokiom kolicijom jie kaip nori taip susirusuoja blemba i cirka as ir teip vasara galiu nuveiti is kitur atvazuoja bent jau programa idomi buna
hebra pripazinkit demokratija jau atgyveno savo ? davai grizkim prie diktaturos isrinkit mane as isvis busiu ne diktatorius busiu karalius o gal faraonas isveriu visas baznycias ir pastatysiu mecetes valstyves religija bus musulmonu korana destisim visur aisku tai bus ir matematika ir gramatika visas kitas knygas ir laikscius deginsim kartu su kryziu kalnu jokio televizoriaus ar interneto bus tik radijas , VIENAS KANALAS VALSTYBINIS darbas bus vienas melstis kitas arti zeme ir sodinti bulbes , kad is bado nenudvestumet . moterys isvis is kiemo negles iseiti o namie ir net duse su maisu ant galvos sedeti tures . pinigai isvis isimti is apivartos 0 ekonomikos . kilogramas kiausiniu kg bulbiu .Prekyba NATURA . VISKAS KO REIKALAUJAMA IS LIETUVOS PILIECIU IRA " VISI PILIECIAI TURI ISIKRAUSTITI IS SAVO ZEMIU IR VARYTI N***** KUR NORS PVZ I KAPINES" ISKARTO ZUDYTIS kas bulbiu neori auginti .
VA KUR AS CIA SUKAU tik tik pagalvotja apie tai iskarto visi prabunda is saukia Lietuva Lietuva !! kai tik visi nusiramina tai dar blogiau negu kai buvo rusai ar vokieciai .Lietuviai nesugeba galvoti kai nera jokio pavaojaus ar agresijos o jei galvoja galvojimu viskas ir pasibaigia , tuo tarpu ten ir sedi visokie amerikonai kazkokie asmenys susije su rusais ir panasiai ,o ten lietuvis kaimietis geriau jis ten su savo bulbem ir sedi .Balsuos jis ar ne n***h niekm nerupi tai tik del statistikos pora dienu kazkam subine perstes ir tiek ...
Tikrai iš algos gyvenu, ir aš ne iš VP dešimtuko...Tiesiog juokinga, kai rašo žmonės dešimt metų nebuvę balasavimuose, jei taip visi darysim, kas toliau bus, oi, bus...moku ir aš mokesčius, už viską moku, tiesiog lengviausia burnoti ir dejuoti...na, jei nuo to lengviau, pirmyn...
As is vis niekada gyvenime nebalsavau ir pakolkas tikrai nematau prasmes to daryti. Jei tu manai kad nuejus i rinkimus tu kazka gero Lietuvai darai kagi... Kekvienam savo... Tik jei tau juokynga is to jog zmogus nebalsuoja tai man juokynga kai zmogus nueina i rinkimus o apskui keiskiasi kokia valdzia bloga.
Zinai as tau galiu pasakyti po uzsienius maldamasis jog lietuviai is vis neburnoja. Jiem viena kilpa po kitos mauna vis smaugia bet jie tyli patenkinti. Jei kas tik prasizioja kad ei cia kazkas ne taip is kar sulekia tokie kaip tu ir pradeda purvais drabstyti jog viskas gerai maziau verkite dirbti dar daugiau reikia...
Butu tokia bent dalis to bespridielo kuris pas mus vyksta kokioje kitoje salyje visa salis butu gatvese ir viskas liepsnotu... Bet mes ne tokie. Mes priprasime ane.. Juk ir suo kariamas pripranta..
Jei neiname balsuoti ,tai valdžioje lieka tie patys,liaudis rankas nuleido ir su ja galima nesiskairtyti.,galime smaugti,liepti veržtis diržus,vistiek valdysime.
O liaudis tik per 4 metus turi šansą išreikšti nuomonę ,jei visi vieningai eitų balsuoti ,kad tie kurie nesiskaitė su liaudimi,nepatektų į valdžią,tik tada jie suprastu ,kad liaudies žodis šį tą reiškia ,ir jei su ja nesiskaitys po 4 metų švilps iš valdžios lauk.
O dabar įtaką duoda milijonierių paremtais milijonais reklama,tai ir gina jų interesus, o žmonės nebalsuoja ir yra tuščia vieta.
Paprasti žmonės nesugeba valdytis patys, vienaip ar kitaip jie seks paskui kokius nors vedlius. Jie garbins arba kokius nors politinius veikėjus, arba klaupsis prieš pop žvaigždes, aktorius, sportininkus, milijardierius ir panašiai.
Dėl to pagrindinė problema slypi ne tame, ar tauta savarankiškai rinksis, ar už ją spręs kiti. Už ją vis tiek visada sprendžia kiti. Problema slypi tame, kas priims sprendimus: geriausi ar blogiausi tautos atstovai. Mažuma, stovinti už valstybės vairo, visada nustatys „laisvo" pasirinkimo ribas, o daugumai beliks „rinktis". Ir šalį valdo ne tie, kurie renka, o tie, kurie nustato pasirinkimo ribas. Laisvė pasirinkti prie demokratijos primena karvės galimybę laisvai pasirinkti, kaip jai elgtis. Karvė, žinoma, irgi turi savo charakterį, ji gali maištauti, gali nevykdyti žmogaus paliepimų, gali nueiti ne ten, kur reikia, tačiau, vis dėlto, apskritai žmogus vis tiek kontroliuoja karvių elgesį.
Yra du svarbūs požymiai, liudijantys apie tai, kad žmogus darosi suaugęs: kai vaikai nustoja tikėti Kalėdų Seniu ir kai suaugusieji nustoja tikėti demokratija. Demokratija – tai viso labo svajonė. Į ją reikia žvelgti lygiai taip pat kaip į svajones apie Kalėdų Senį ir Rojų.
Demokratija įmanoma tik laikantis dviejų sąlygų. Pirma – dalyvaujantys balsavimo procese žmonės turi pažinoti vienas kitą. Antra – spręsti labai paprastus klausimus, kurie tiesiogiai liečia visus žmones artimiausioje perspektyvoje. Pavyzdžiui, galima demokratiškai išsirinkti namo laiptinės vyresnįjį, kad laiptinėje būtų užtikrinta tvarka ir švara.
Istorija liudija, kad stambiuose kolektyvuose demokratija neįmanoma iš principo. Neatitikimas tarp demokratijos praktikos ir teorijos pastebėtas labai seniai. Apie tai parašyta tūkstančiai knygų, nežinomų paprastai publikai, dalyvaujančiai rinkimuose. Dar Platonas sakė, kad visuomenėse, kuriose esama daugiau kaip 5000 narių, demokratija nustoja veikti ir pavirsta plutokratija. Ruso rašo, kad didelėms valstybėms valdyti geriausiai tinka tik monarchija. Demokratiniai principai įmanomi mažuose kolektyvuose, tokiuose kaip senovės graikų poliai ar šiuolaikiniai kaimai, kur žmonės renkasi sąmoningai, kadangi vienas kitą pažįsta ne iš video klipų ir proklamacijų, o asmeniškai. Jie žino, kad Petras – girtuoklis ir tinginys, o Jonas – ūkiškas ir negeriantis vyras. Šis žinojimas leidžia sąmoningai pasirinkti, kas bus kaimo seniūnas. Išrinkti kariuomenės ar ekonomikos vado tauta negali. Ir tuo labiau tauta negali išsirinkti dar aukštesnio lygmens vadų.
Demokratija – tai vienas iš senovės graikų mitų. Bet kuri viešpataujanti klasė visada sugalvoja mitą apie tai, kad, neva, nevaldo visuomenės. Viduramžiais buvo pamokslaujama apie tai, kad bet kokia valdžia yra „iš Dievo". Prie komunistų kalbėjo, kad viskam vadovauja Tarybos, prie kapitalizmo pasakojama, kad visuomenę valdo tauta, padedama kažkokių pilietinės visuomenės institutų. Realiai gi visuomenę valdo viešpataujanti klasė, o šią mūsų kapitalistinėje santvarkoje sudaro stambieji oligarchai.
Kalbant paprasčiau ir nieko nemaskuojant, viską galima įvardinti paprastai – demokratija – vergvaldžių valdžia. Siuolaikine demokratija niekuo nesiskiria nuo vergovinės Graikijos, tik yra pritaikyta esamam laikmečiui ir vergija gerokai labiau užmaskuota, todėl nematoma ir beveik savanoriška.
Sakau „beveik" nes nežinant, kad tas egzistuoja – neįmanoma tam ir priešintis ar to nenorėti. Juk apie tai, kas neįeina į mūsų supratimo ratą net nesvarstome – tas mums neegzistuoja.O kuo pasireiškia šiandieninė vergija demokratijos sąlygomis?
Kad išgyventi turime dirbti, tačiau jei darbdaviui neuždirbsime 6-8 kartus daugiau, nei mums užmoka jis – darbdavys mūsų nelaikys. Kai kur tas santykis (1×8) žymiai didesnis. Tai verslo aritmetikos pagrindai. Skaičiuojant pagal tai galime nesunkiai nustatyti, kiek laiko mums reikėtų dirbti sau(ne darbdaviui), kad išgyventi tokiomis pačiomis sąlygomis kokiomis gyvename šiandien.
Vidutiniškai 1-2 valandas į dieną.
Kita pusė paslėpta ten, kur mes dažniausiai gyvename. Kalbu apie paslaugas, kurių neturime teisės atsisakyti ir kurių kainos niekaip negalime įtakoti.
Taip, BEVEIK visur yra įteisinta vergija ir niekas net nesuvokia jos egzistavimo, o pagrindinis vergijos požymis tas, kad niekam nerūpi, kaip gyvena vergas, kuris kuria produktą, išlaiko valstybę ir moka mokesčius, iš kurių gerai gyvena tik tie, kas tuos mokesčius skirsto, ar skolina už palūkanas.
Įstatymu apibrėžta sumokėti begalę(!) mokesčių ir čia pat matome, kad pragyvenimui duotas minimumas(850 LT Lietuvoje) neatitinka net išgyvenimo pusbadžiu reikalavimų. Jau nekalbant apie kažkokį apmokėjimą paslaugų, kurių gaunant tokį atlyginimą fiziškai neįmanoma apmokėti, ar teisiškai – teisėtai atsisakyti. O bedarbių apmokestinimas PSD? Mirk, bet mokėk!
Tai gryna vergija, kai įteisinti tik reikalavimai (pančiai), neatsižvelgiant į realias galimybes, tačiau visa tai palaiko masinė propaganda per MIP, nes joms ši sistema suteikė išskirtinį statusą, kurio dėka jos gali puikiai gyventi skleisdamos dezinformaciją vergų visuomenei.
O MIP atstovai – aktoriai, dainininkai ir šiaip prisiplakėliai savo pavyzdžiu be jokios atsakomybės moko likusią visuomenę „teisingo" gyvenimo pagrindų, tačiau nesuvokia, kad jų vaidmuo, tai tik kaip klounų cirke – yra skirtas nukreipti dėmesiui pertraukose tarp rimtų vaidinimų.
Nebera net ka ir pridurti... I desimtuka..
Tai gal Guoda papasakosi ką tokio gero padarei Lietuvai,sekančius rinkimus į seimą išrinksime.Gavai gerai apmokama darbą ir Lietuvos didvyrė, mano vaikai kurie gavo gerus darbus nesiskundžia,o vienas Norvegijoje patenkintas ir nežada gryžti.Bepigu seimūnams apie meilę Tėvynei suokti su tokiom pajamom,tegu pasėdi nors metus ant minimumo ir tokių mokesčių ir giesmė pasikeis.
Ir nesiruošiu smerkti tu kurie išvyko geresnio uždarbio ieškoti,nes jei visi būtų čia ,tai bedarbiu gretos būtų dar didesnės ir tegu nevarę ant tu kurie išvyko,aprūpina darbu likusius.
Aš manau, jog rinkimai labai nenusisekę. Balsavau už Padleckį, Frontas.Žmonės, kur jūsų palaikymas? Manau, jog ne aš vienas dar gyvenu tarybinėje santvarkoje.
Klysti. Sovietineje sajungoje mes jau senai negyvename. Gyvename europineje sajungoje... Principe viskas blogiau nei buvo bet pateikiama tai i grazu popieriuka iviniota ir tipo viskas dermokratiskai ir laisva valia vyksta..
Tamsta, tolerastai nepatinka, kad taip nusivylęs euvrosąjūzų?
O ka gero ta sajunga mums atnese? Apart masines emigracijos europiniu kainu ir savo salygu primetimo mums.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rinkimai 2012