aisku kad saunuolis,sportas atgaivina,siela kazkaip ten sakoma,yra labiau pasitiki,savcimi ir seip dvasiškai gerai jautiesi,as tema parasiau,kodel taip yra?:) o nea kilausiau jusu:D,kaip suprantate,panele kuri ziuri i pinigines stori,beta tukstanciu negerianciu,nerukanciu,nera lietuvoje,nereikia lele cia man aiskinti,nesamoniu,poasiskaytik sttytika kadanors:) arba dar kokioje kitoje šaly:),prie ko čia verkšlena,tiesiog parašiau tema ir toiek ir norejau,nuomones,suzinoti,kitu zmoniu o tu cia pradejei pasakas rasyti,eik i kita tema ir rasyk,jei nepatinka tau šyta tema,manau pas atve nepasitaiko
o tu nenuobodi,esi hyperakytyvi alei?;D prieko čia rastis berastis nedasunta,man jausmuose suvokime,meileje,pagarboje,atvirume,ir dsar daugeli fdalyku ira prasme gyvenimo o nera klaip jis raso ar ka baiges yra supraskit dieve brangus mielieji:) nbet jei jum kitaip šviečia nea mano reikalas yra,ka darantys tratantis,isversk syta zodi man
,kaip noretu,jei man reiketu pasimylejimui susirasčiau klube,stotije,salia beto gyvenu stoties arba bare,arba dar kur,o as ieskausi rymtos,ir kaip rasiau nea siurbeles,ir seip ne tokios kad kaip buna,nupirk man kailinius vyras nenuperka,arba tren koki papuosala,nenuveda i restorana,dar kur ir skyriai,tyk nesakykite kad nebuna taip nepatikesiu:)