241

Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?

Prieita išvada - geriau gyvenk vienas. Dirbk tuo grūščiku visą gyvenimą ar kuo ten... Ir nejuokink liaudies.

242

Apie kokį čia piniginės storį kalbėt, jei autorius nei aukštojo neturi, nei darbo turbūt ir apskritai jam pinigai laimės neneša? Ar aš kažko nesupratau?

243

ne pinigines stori,o "visa" spalva:::001

244

kokie jus protingi,kaip kokie donžuanai ****,pats tu minde bukas kaip bato aulas esi,beto,ten kažkoks,klaune,esi isitikines,kad ašt neturejes santykiu,kad taip rašai?,ir beto,aš nevarau žmoniu iš savo temos,jeigu nesamoniu netrašo,alei kokie jie protingi,mokantys su moterymis elgtis,vau sveikinus,jus:D

245

jus gi išsilavine visi,žmones,tai kaip išprusimo,ir išsilavinimo,lygis,geras,mokate pavaryti,ant žmogaus,ta prasmia manes,bet aš nepykstu,dar parašykite,koks aš nevykelis ,aš paskaytisiu,gi jus visi superiniai vykeliai:D,o del gruščiko,tai manau geriau,bet koks darbas,negu jokio,nemanote?:),o man užtenka beto kiek aš baiges,man netrukdo,gyventi:)sekmes donžuanai,išsilavine,ir mises pasaulio,protingiausios:D

246

ir vėl pilnatis....

247

....cia idomiau ,kaip kad skaityti Petkeviciaus"durniu laivas"Cia irgi visi protingi[seime]..o vienas trecias brolis[runkeliai]]]]

248

Pirmus 3 psl dar kažkaip skaičiau, dar tris psl akim prabegom prabegau, po to palūžau big_smile
Žmogus (jo vidus ar dar kas ten nežinau) ir yra tai, ką jis galvoja, ką daro, ką kalba, ką mėgsta, ką dirba, ką jaučia...ir galima tęst tą sąrašą turbūt be galo...Tai ir jo vidų kažkaip pažįsti per tai, ką jis sako ir daro...
Tai jei vaikinas/mergina rašo su milijonu gramatinių klaidų, tai matyt kažkiek atskleidžia, kad jo/jos viduje intelektualūs dalykai perdaug svarbos neturi (gal? nedrįstu teigt, bet deja pirmas įspūdis toks).
Jei jis sako, KAD VISOS MOTERYS nori tik pinigų ar dar ko ten bla bla bla, arba moteris sako, kad visi vyrai nori tik vieno, visi jie tik suvedžiot ir palikt tesiekia...Tai ir atskleidžia, kad to žmogaus viduje nėra vietos pažinti kitiems žmonėms, kad tas žmogus ir nebendravęs visus kitus žmones kaip nuluptus pažįsta ir jau neaišku kokioms kategorijoms priskiria.
Jei žmogus eina į klubą ir ten ne bando su kitais žmonėm geriau susipažinti, o tik ieško su kuo ten vieną kartą pasi****, o RIMTO partnerio ieško ...kur ieško? praleidau turbūt... Ir ką tai apie jo vidų pasako?

Na apie žmogaus vidų tikrai nenuspręsi pagal tai, kad jis pasakys "aš negeriu (nes pinigų tam nebeužtenka, tai mečiau?), na rūkyt ir mečiau (nu cigaretėms akcizas išvis perdidelis LT?), ieškau rimtų santykių ir šiaip baisiai fainas esu". O nuspręsi būtent iš tų pasisakymų apie tai kokios tos moterys blogos.

Nesuprantu ar čia Kęstas rimtai tokias nesąmones rašo, ar čia tik šiaip provokuoja kitus....Bet jei rimtai, tai...bandyk pats save kiek analizuot...gal kažką įdomaus sumąstysi...ne pasaulis turi prie tavęs prisiderinti, o tu turi prie jo prisiderinti, jei nori išlikti...Pabandyk į viską pažiūrėt ne per tą prizmę, kad visi kiti kalti, o pažiūrėti, ką galbūt pats darai negerai...Kuo anksčiau suprasi savo klaidas, tuo daugiau laiko turėsi laiko ieškoti jų sprendimui.

249

Kęstai, jau vien paskaičius tavo minčių bei klaidų kratinį norisi verkti. Nieko stebėtino, kad žiūri į piniginę merginos. Paprasčiausiai daugiau, matyt, nėra į ką žiūrėti. Neįsižeisk, bet pasėdėk ties gimtosios kalbos vadovėliu.

250

Telaimina ir saugo tavę DIEVAS,Kęstai.

251

turėk ploną piniginę, tada tikrai ne į storį žiūrės smile)))))))

252

o kaip susirast vyra,kuris nenoretu is taves vien sexo?:::034:::034:::034:::034

253

nu amputuotą reik kokį ieškot big_smile

254

Saulius wrote:

nu amputuotą reik kokį ieškot big_smile

tai naudos tada nulis kai as noresiu :DDDDDD

255

smile) nu yra visokie žaisliukai, strap onai big_smile bet tada jis su jais norės visad smile) šiaip čia viskas paprasta.. pas partnerį ne aukštas libido turi būti ir tiek smile

256

Saulius wrote:

smile) nu yra visokie žaisliukai, strap onai big_smile bet tada jis su jais norės visad smile) šiaip čia viskas paprasta.. pas partnerį ne aukštas libido turi būti ir tiek smile

ooo cia jau idomiau,prasyciau placiau apie tai smile

257

O ko čia galima plačiau? smile) jei žinai, kas tas libido, tai plačiau nieko nereik smile)

258

Saulius wrote:

O ko čia galima plačiau? smile) jei žinai, kas tas libido, tai plačiau nieko nereik smile)

aisku aisku,zodziu vistiek isvadose gaunasi kad moters virsus kad ir kokia pinigine pas vyra butu:)))(gryztant prie temos) :DDD

259

Paradoksas: Dažniausiai barakudomis skundžiasi tie vyrai, kurie pinigų neturi.

Ir patarimas nr.1: Jei tau išsilavinimas nesvarbus, nematai perspektyvos ar jį turi ar ne. Tai bent turėdamas vidurinį išsilavinimą (jei turi) sugebėk rašyti be klaidų ir teisingai dėlioti skyrybos ženklus.

patarimas nr.2: Manau dauguma moterų pritars man, kad geriau jokio vyro, nei vyras kuris tau ant sprando sėdi. Iš meilės nepragyvensi. O jei vyras degraduoja ir yra patenkintas savo viduriniu išsilavinimu, savo neperspektyviu darbu be galimybės tobulėti, tai tokį vyrą lai velniai neša kuo toliau smile))

260

Egle tu jei zinotum koki isilavinima turejo tie kurie verslus pradejo isiziotum ir kad paskui jie diplomus igijo tik po to kai uzsikale pinigu tai apie tai nepamastei itariu nes pati itariu jei studini kazka brangaus tai tikrai tavo darbas to nepadengia todel ir nepradek skiesti apie pinigus kai ju neturi pati o nori buti islaikoma, o beje skundziasi ne tik tie kurie neturi pinigu bet ir tiek kurie ju turi tik jiezino kad gali sau tai leisti tai ir kencia nes ju poreikiai buna patenkinti taip kad savo paradoksus pasilaikyk sau big_smile o kad is meiles nepagyvensi faktas tik kad va cia ir beda kad kaqi pradeda tokios merginos jaunos mastyti apie tokius bagotus o pacios neturi ne skatiko tai zinai bernai neveltui ir skundziasi ir juos pateisinu, nepatisinu tik jei bernai yra alfonsai. nors net neisivaizduoju kaip tai imanoma bet ne man apie tai spresti
o kas liecia klaidas tai cia esmes jos neturi apsoliuciai nes cia ne apie klaidu rasuyma diskusija eina big_smile