Re: Megstamiausias lietuviu DJ
Ryralio leiblas, ignas iv, happyendelles dj, marius ivanoff, mindaugelis (kai neuzpjauna), dj sun (kartais), beje yra ir vietiniu draugu kurie groja
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Megstamiausias lietuviu DJ
Ryralio leiblas, ignas iv, happyendelles dj, marius ivanoff, mindaugelis (kai neuzpjauna), dj sun (kartais), beje yra ir vietiniu draugu kurie groja
visa atari
Man keista kodel jie vieni pries kitus kariauja?Atari pries Pure,juk tie ir anie gerai groja ir galetu susivienyti:]
good idea
tikrai kad jau atari su pure galetu kazkada bendra projekta padaryt manau visi gerai pasitaskystu
Juk anksciau jie vis kartu grodavo kaip budavo exite dj fiesta,bet paskui jie del kazko susipyko ir viskas baigesi:|
reikia sutaikyt ;D
DJ android :] schranz addiction :]
Android
Man keista kodel jie vieni pries kitus kariauja?Atari pries Pure,juk tie ir anie gerai groja ir galetu susivienyti:]
nei kovoja nei ka.. ir vieni ir kiti atskirais vakareliais darosi pinigeli
visur tiesos yra
pure tai jei gerai zinau tai klaipeda ? mindaugelis su ivanovu?:)) o atari aplomai man vieni is geriausiu:) jie netashko taip zmoniu kaip klaipedos minde su lift me up ir t.t kai ignas buvo globale tai mindaugeliui net pasake ka tu dirbi su zmonem ......
dj sezzy jo geriausi tusai buna na dar dj infasion ir dj mantini
cia undergroudai tokie nesiskaito as draugu draugu nevardiju
na as ir draugu draugu nevardiju jai ka
tarkim
o man ignas tai nu unreal dj yra.. ir beto kiek pastebejau tai bent man jis labiau taskancia muzika suka nei pure komanda...:] o gal tas taskymo lygis nuo ko nors kito priklauso....?! :D:D:D:]
xaxaxa :DDD priklauso priklauso )
ir idomu gi nuo ko??:D:D:D:D:D:D:]
Gal apie tai geriau nekalbam:-].Juk kalba apie dj eina.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Megstamiausias lietuviu DJ