Re: Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
įdomiai tas jūsų grožis atrodys senatvėje :0)
o tu manai senatveja gerai atrodysi tarkim 50metu tau labai rupes ka svetimi zmones sakys?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
įdomiai tas jūsų grožis atrodys senatvėje :0)
o tu manai senatveja gerai atrodysi tarkim 50metu tau labai rupes ka svetimi zmones sakys?
man labai grazu jai jos tikrai meniskos kokybiskos ir vienetines ,,tada as uz,,
Daryk tatoo "Paradize" Totoriu g. 15:) bet zinok ten grangu:(
paradise taip kainos ten yra o kokybe kur aptarnavimas kur?negirdejau geru atsiliepimu apie juos nei isvieno kas ten daresi ,,,
pries darantis dar atsiliepimus pasiskaityk internete tiesos daug ten,,,
reklamos daug bet jau geriau be tatoo nei eiti ten,,,
kiek zinau vilniuje yra trys tatoo salonai kurie yra auksto lygio,,,
ir kainos ,gera tatoo kainuoja o ten jos ne ka didesnes nei kitur,,,
Tatuiruotes - tai duoklė madai ir nieko daugiau.
Atsakant i temos klausima... Ne tai ne arestantu ismislas. Taturuotems jau 1000 iai metu. Bendras panasumas su kaleijimu tik tas kad kaip tada taip ir ten jos turedavo tam tikra reiksme ir kaip tada taip ir ten ne bet kas bet kokia galejo tureti. Siai dienai taturuojasi kas tik nori ir ka tik nori.. Menas tai ar ne nezinau, kekvienas ta mena savaip supranta... Man pvz Pikaso keverzoniu keverzone prilygstanti 5 metu vaiko keverzonei, bet tai traktuojama kaip menas ir uz jo paveikslus mokami milijonai nors as nei lito uz tai neduociau... Tas pats ir su taturuotemis, vieniems tai menas kitiems simbolis tretiems keverzone, kitiems dar kas... kekvienam savo zodziu..
Nors siaip profisionaliai atlikta taturuote man grazu.
Super grazi tatoo o jei manot,kad senatvej atrodys slyksciai-reik daryt tokioj vietoj , kur taip neatrodys p.s turiu 2 tatoo kiekvienas su savo nuomone....
Super grazi tatoo o jei manot,kad senatvej atrodys slyksciai-reik daryt tokioj vietoj , kur taip neatrodys p.s turiu 2 tatoo kiekvienas su savo nuomone....
esi grazi mergina-na 60m busi grazi mociute:) ir kurioj vietoj jau ji gerai atrodys kai busi tokio amziaus:) mes visi kaip slyvos dziovintos atrodysim senatveja tai geriau slyva su tattoo
tatoo grazu. as pats dvi turiu o kaip pasensiu taij nebus net idomus jos nes busiu senas jau
Na, yra visokių tatuiruočių, nuo paprastų keverzonių, iki meno šedevrų. Tačiau iš tiesų, mano nuomone, pagrinde tatuiruotės yra kūno puošybos menas Pati pasipuošusi esu viena tatuiruote ir nesigailėjau nė sekundės dėl jos
Turiu 10 tatu ir nemazos visos ir kas sako pazesiu kaip tas grozis atrodys kai pasensi, tai galiu pasakyt tikrai netau galwa turi skaudet kada as pasensiu + sitai temai
Kam atidarinėti diskusijų temą, jei priešingos nuomonės nėra priimamos? Gal temos pavadinimą reikėtų keisti į maždaug: "Turiu superinius tatoo. Ką jūs į tai - super, nia?"
Mano nuomonė jei su saiku tai gražu:) Pati norėčiau kelių tatuiruočių šiek tiek labiau privatesnėje zonoje, tačiau dar kelis metus palauksiu, gal nuomonė pasikeis:)
Menas!
o šiaip, kiekvienam savo, kitiems, juk
galvos neskauda, kas jas turi...
pati asmeniškai turiu, ir nė kiek nesigailiu.
gal ateity ir dar vienos norėčiau.
Žmonės, taikos, mažiau rūškanų veidų.
Neieškokim problemos, kur jos nėra!
Tatuiruotės ant pusės nugaros ar rankos man yra neskoningos. O kad nesigailėtum, mano nuomone, geriausia darytis tokiose vietose, kur jas galima būtų lengvai paslėpti po drabužiais. Esmė ne tame, kad senatvėje gailėsies, esmė tamne, kad po kelerių ar keliasdešimties metų nuomonė gali pasikeisti
As toipogi prisidesiu... man tatuiruotes grazu jei padarytos gerai, jei daro patyres meistras jos bus meniskos, taisiklingos, neisblukusios, nereiks riskint kas metus... pati turiu viena, apie dar viena galvoju, taciau dariciausi tik pas ta pacia meistre, nes padare istiesu ryskia, grazia, per tris metus dar ne kart nesiriskinau
Nereikia maisyti tatuiruociu kur daromos kalejimuose ir kur daromos laisveje, nors ir ten ir ten yra pagal skoni ju ivairiu. taciau laisveje tu gali rinktis o kalejime nelabai pasirinksi tatuiruote nors aisku yra laisve pasirinkimo taciau vistiek ten jau privalo buti su konkrecia reiskme o laisveje gali tik siaip pasidaryti tatuiruote nebutinai su reiksme
Vel tas ''lochotronshikas'' cia..
Jis visur lenda iesko idiotu nors nemanau kad rastu, gal tik koki nevisproti
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?