21

Re: Gėjų ir lesbiečių santuokos

as uz... koks skirtumas... jei nori zmones taj tegul... ar gi mums skauda nuo to....

22

manau kad tai tu zmoniu reikalas

23

Mykolas, 19 wrote:

manau kad tai tu zmoniu reikalas

o kaip manai tu zmoniu reikalai ir santykis su visuomene?

24

na man jie nemaisitu zinoma neiprasta butu vidury kelio matiti stovincius ir buciujancius du bahurus na bet jai tik santoka ant popieriaus (turiu omeni ne baznicioj )tai manau kad jei jiem gerai tai kodel turetu mum maisyti.jie nors ir kitos pakraipos bet juk jie vistiek zmones .cia panasi situacija gaunasi kaip ir su rasizmu

25

Del manes tegu jie tuokiasi ir gyvena,bet tik esu pries ivaikinima, patys jau gime ne tuo poziuriu i gyvenima,nevisi juos supranta,tai kam dar ivaikinti maza zmogeliuka,kam jam tai,augdamas tokioje seimoje zinoma ir jis eis tuo paciu keliu.Man tai nesamone.

26

esu pries.... kodel reikia iteisinti anomalijas ir iskrypimus? tai tada gal ir zeofiilu santuokas iteisinkim? pvz su ozka....

27

Jei jiems patinka lai gyvena

28

kategoriskai pries visokes tokes nesamones

29

o vat pasirodo, kad santuokos homoseksualiu zmoniu santuokos labai teigiamai viekia tiek juos pacius, tiek ir homofobiska visuomene

30

na as geju ir lesbieciu niekada nesuprasiu  bet kad jie tokie gal jau nepradekim juos saudyt ar dar ko daryt...gal tokiu budu jie isreiskia save,tampa laimingesni.bet siap nenoreciau kad kada apstotu kokia lesbiete,nes tikrai tvociau is rankinuko i galva....

31

na, visdelto jie taip pat zmones yra.. del santuoku tai nezinau, musu visuomene tam dar nepasiruosus, o seip tai lai gyvena laimingi.. man jie netrukdo.. smile

32

va tame ir didziausia beda, kad musu visuomene vis dar gyvena sovietiniais laikais ir ju normomis.. tada juk ir sexo nebuvo.. vaikus gandai atnesdavo smile tikrai netikiu, kad suvokiantys savo homoseksualuma asmenys kabinejasi prie zmoniu gatveje.. juk cia ne sekta ir i savo tarpa niekas nesistengia itraukti.. manau,kad  visokiu pasiulymu galima sulaukti ne is tikruju homoseksualu, bet is tu, kuriems labai knieti pabandyti.. o kaipgi ten butu..

33

na nez ka pasakyti bet turejau nemalonu nutikima,bet siaip man butu nemalonu jei mano dukra ar sunus butu lesbiete ar gej ilgai tektu man prie to priprasti ir suitaikyt.....gal ir priprasciau bet namie nenoreciau matyti ju meilikavimosi...ir ju vestuvese nedalyvauciau

34

okis, chebra, homoseksualai - deme nuostabiam pasauliui. ju seimos - bardakas totalus. neimanoma terpe auginti vaika - kaip cia dabar du tevai. arba dvi mamos!!! saudyt juos!
tevai alkoholikai. turtingi tevai, keiciantys meiluzius kas 15 minuciu. destytojai, priekabiaujantys prie studenciu. tevai musantys vaikus. cia yra normali visuomene. cia yra geris ir grozis.
nes taip iprasta.
ne visiems smagu matyti du besibuciuojancius tos pacios lyties atstovus. betgi, kiek is musu stovi ir spokso i du besibuciuojancius "normalius" isimylejelius.
esam per daug nelaimingi ir per daug neturintys savo gyvenimo del to turim daug laiko smerkti bei teisti kitus.
labas rytas, chebryte! kalba eina apie meile! koks, velniai rautu, skirtumas - kai mylim bunam grazesni, laimingesni - ko dar reikia?!
buti NORMALIU - ar tai yra svarbiausia?

35

CHA CHA CHA CHA CHA- jus rimtai? na jus, chebra , ir pavarot

36

as uz,  nors ir kaip nenoreciau, man asmeniskai graziau ziureti i apsikabinusius skirtingu lyciu zmones, bet jei ju tox pasirinkimas tai kodel gi ne.. nors del to manau kencia wisuomene.. waikai matydami tokius dalykus ir patys nukrypdami prie to patiria dideli moralini suzalojima, nes tuomet jis yra atstumiamas- musu wisuomene dar to igywendinti nepasiryzusi! Karta atlikome su drauge toki bandyba noredami pamatyti kitu zmoniu nuomone, atsisedome autobuse salia truputi wyresniu zmoniu ir pradejome kalbeti apie geju ir lezbieciu santuokos pripazinima, zmoniu wejdaj istyso jie pradejo mums priestarauti..  aisku patyreme daugybe moralu, zmones pasisake jog tai pripazystadmi mes trikdome sawo gywenima, nes zmoniu skaiciaus augimas zenkliai mazes.. truks darbo jegos.. wisuomenes lygis kris.. tuomet prasides ir iswykimai i kitas salis bei pan.. tai tiek

37

nu ziauresnio dalyko negali buti,kas paskui is tu isukrintu ar isunytu vaiku isauks,pagalvok kai mazas vaikas mato tuos du isgamas besibuciuojancius,ar dar baisiau.Man tai hujnia tegul ten kur kambari duodasi,bet geriau tegul i iesuma neina

38

argi maza vietos siam pasauly-kad jiems negalima buti tarp zmoniu?juk net mokslo irodyta ,kad zmogus produktyvumui (nebutinai gimines pratesimui,bet ir protines veiklos poziuriu) didele itaka turi jo vidine pusiausvyra.o ar ne salia esantis zmogus mus duagiausia itakoja?

39

Visu tu kas pasisake uz ir motyvavo tuo kad jiems netrugdo geju ir lesbieciu santuokos noriu paprasyti isivaizduoti: vasara, lauke silta... jus su mergina (ar vaikinu) isejote pasivaikscioti i koki parka ir prisedote ant suoliuko. Saulute sveicia pauksciukai ciulba.. viskas grazu... salia jusu abieju atsiseda porele geju (arba lesbieciu) ir pradeda prancuzisku buciniu maratona, glostosi... KURIAM I JUSU TAI NESUKELTU SHLYKSHTULIO??? daznas dabar pasakys... "o mes atsistotum ir nueitume", taip, galbuti tai isheitis.. taciau tai akivaizdus pasidavimas ir bejegishkume zenklas. Ir pabaigai vienas posakis... EINA KAUNE DU BAXURAI.. VIENAS GEJUS O KITAS SEIP I GALVA GAUS...

supraskite prasau, kad jei legalizuos ju santuokas is pakampiu visokiu prades lysti i viesuma visi tie zmones jauciantys simpatija savo lyciai... kaip tada jausites sedeami ant to suoliuko kartu su jais.. ?

40

paskaicius roko laiska susidaro ispudis ,kad jei saule sviecia ir yra suoliukas,ant jo turi butinai kas nors sedeti ir butinai buciuotis-cia svelniai tariant.nepasakyciau kad vasaros dienom laisves alejos ar kiti suoliukai visi uzsesti besibuciuojanciom ar besiglamzanciom porelem.o gal as trumparege?