Topic: Idomus pastebejimas
Per ieškok paiešką radau daugiausia žmogučiu prisiregisravusiu po jaučio ir dvynio ženklais, o mažiausiai - po skorpiono, šaulio ir ožeragio. Kaip manot kodel?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Idomus pastebejimas
Per ieškok paiešką radau daugiausia žmogučiu prisiregisravusiu po jaučio ir dvynio ženklais, o mažiausiai - po skorpiono, šaulio ir ožeragio. Kaip manot kodel?
Man kiek teko pastebeti labai daug veziu cia.
o as randu vien saulius ir oziaragius
dar lb daug svarstykliu
Man ir pasirode, kad labai daug vežiu, bet per paiešką rodo kad dvyniu daugiausia
Gal vežiai aktyvesni, tad labiau krenta i akis
Padaryk kita paieška Ekstravertų ir Intravertų greit suprasi kodėl čia taip ir taip
o ar yra skirtumas kas kokio zenklo,vis vien visi skirtingi ...
o ar yra skirtumas kas kokio zenklo,vis vien visi skirtingi ...
Mano praktikoj kiek sutikęs žmonių kartais net eina atskirt koks jo ženklas nors ir menkai pabendravus. Taip visi mes skirtingi ir unikalūs, bet yra kelios savybės kuriuos pasirodo tik to ženklo atstovaujančiam todėl manau tie ženklai tikrai ne iš oro.
Sutinku. Pagal save sprendziu....
Saulys
Laba,visi mes turim savo,bet aklai tiketi negalim ir zenklais-gyvenimas kartais budingus bruozus savaip pakoreguoja.
pasakos moterim. zodiako zenklai ir pan vejai . asmeniskai netikiu nesidomiu
na mano manymu zodijakai turi tiesos. anksciau nelabai kreipiau demesi, bet kai po kazkiek laiko paskaiciau mano ir mano pirmos buvusios paneles suderinamuma, tai blyn buvo toks ispudis tarsi mudvieju draugystes sutrumpinta versija skaityciau. o ir su antraja labai jau viskas buvo panasu. as neskau gal jus tiesos nerandate tarp suderinamumo todel kad pasitampot menesi ar du ir viskas. mano draugystes buvo 1.5metai ir 1 metai. o seip mano manymu zmogu sudaro 70% zodijakas ir 30% asmenybe
nesamone dvyniu cia nematau
Yra tų dvynių:D
veziai nemegsta buti vieni,tai seimos zenklas,gal todel ju ir daugiau...pastebejau,kad dauguma zodiako zenklu turi ir artimesnio zenkol pagal gimimo data bruozu,pvz.jei gimimo diena 19 tai reiskia koks sekantis zodiako zenklas,o jei 25 tai pries buvusio ...dar priklauso ir kas esi pagal metus...as tai esu 100% vezys,gal kad gimtadienis per viduriuka...ir tikrai ilgiau su zmogum pabendraves gali pasakyti kokiam zodiako zenklui jis priklauso...
yra dvinių yra...tie vėžiai okupantai,va net mane į savo gretas permetė...anketoje sudėliojo savo korupcinėmis klešnėmis......norim tikim ,norim ne..gyvenimo kelyje tai tikrai neatmestinas reikalas,ištiesu tie ženklai ne tik orą maišo,bet ir nekokius reikalus supainioja ...būtent vėžiai ir skorpai...anainai ate gyvenimo grožiui
puse ju meluoja cia savo gimimo datas, taip kad reziume - netikslus rodiklis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Idomus pastebejimas