61

Re: Pinigai ar tikri jausmai?

o kai zmona turesi, kaip tada? smile nuoma jin tau mokes?

62

arba per kiekviena barni pabres- cia mano namai smile

63

negyvenciau kartu smile

64

Saule, ne. Bet jei moteris nori buti gerbiama, tegul gerbia ir vyra. Dazniausiai moterys ateina i vyro namus su juo gyventi ir dar kelia reikalavimus, mat kas ir kaip turi buti, kontroliuoti visaip ta vyra. Tai patikek, su tokia tikrai negyvenciau kartu. Visi nori i viska gatava, o po to isspindeja.

65

abipuse pagarba issprendzia sita reikala.
bet jei man vyras mesteletu "cia mano namai, o tu nepamirsk, kad esi sveciuose", as iseiciau.

66

Tai palauk, o kas neleidzia tau nusipirkti nama ir kelti tada reikalavimus savo vyruj? Tada gali su juo daryti ka tik nori.  As irgi esu kategoriskas ir teisingas, nes

1. Jei mergina musu namuose, nors as daugiausiai paplojau pinigu i tuos namus, arba isvis pats ji nusipirkau, statyciau ja i vieta, kad nesielgtu kaip kleopatra su vergu. Mat kai vyras kontroliuoja moteri tai blogaaaai. O kai moteris kontroliuoja vyra, tada nieko blogo. Ot logika.

2.Ismesciau lauk jei butu neistikima, velniop per pusvalandi su visais daiktais:) Ir taip manau pasielgtu kiekvienas protingas vyras. Pati nemanau,kad gyventus su neistikimu:)

67

nieko nesupratai big_smile bendras gyvenimas yra bendras, jie abu lygiaverciai, nors dirba skirtingus darbus ir ju inasas i ta gyvenima skirtingas, bet abi dalys reikalingos. ir jei pajusciau, kad namas jam yra svarbiau uz mane, liktu jis su namu, nes manes nelabai reik smile

su tom neistikimybem buna visko gyvenime. pati tokiu patirciu neturiu ne is vienos puses, taciau zinau, kad buna, jog moterys susitaiko su vyro bletstvom del seimos issaugojimo. tiesa, tai buna vyreeesnio amziaus zmoniu tarpe. nu, tokiu pensininku kaip as pvz big_smile ir zinau, kad vyrai to neatleidzia, tas tiesa.

68

Nu man tai patinka taip. Isdave vyras? Mesk. Isdave moteris? Mesk.  Kas isdave tas liekas be vaiko (jei yra vaikas). 

Vyrui reik moters o ne nervu aparato, kuris zyzia, kaip mano kaimyne ant savo vyro.

69

maza del ko zyzia. gal jis geria arba i ja demesio nekreipia. o labiausiai tiketina, kad pataluose jos normaliai nepavarto

70

geria anas. na jei butu negeriantys, ir tratytusi kaip zveris, ir kreiptu demesi, tada nezyztu manau. bet jei ne is sio ne is to zyztu, tai sorriukas.

71

nei is sio nei is to nebuna nepasitenkinimo ne is vienos puses. tam yra liezuvis kad kalbetis ir susizinot. tas, kuris zyzia tai nori isprovokuot pokalbi, ale kitas jei tyli zvilgsni i buteli ar tv susmeiges, tai ka jau cia...

72

pinigai ir nupirkti jausmai:) seip tema kvailoka,,,kas yra tikri tie jausmai? cia pvz ,,pasako myliu tikri nesako jau netikri?duos tikri neduos netikri,,nupirks tikri -nenupirks -netikri,,,

73

tikri jausmai

74 (edited by Ricardas 2013-07-02 11:57)

nesvarbus wrote:

Tai palauk, o kas neleidzia tau nusipirkti nama ir kelti tada reikalavimus savo vyruj? Tada gali su juo daryti ka tik nori.  As irgi esu kategoriskas ir teisingas, nes

1. Jei mergina musu namuose, nors as daugiausiai paplojau pinigu i tuos namus, arba isvis pats ji nusipirkau, statyciau ja i vieta, kad nesielgtu kaip kleopatra su vergu. Mat kai vyras kontroliuoja moteri tai blogaaaai. O kai moteris kontroliuoja vyra, tada nieko blogo. Ot logika.

2.Ismesciau lauk jei butu neistikima, velniop per pusvalandi su visais daiktais:) Ir taip manau pasielgtu kiekvienas protingas vyras. Pati nemanau,kad gyventus su neistikimu:)

Pritariu tau.  Va bandziau tokia viena neistikima ismesti cia ieskok.lt yra id 843454. Tai iseinant pridare nuostoliu sudraske odini kampa, sudauze kavos aparata, isvoge daiktus. Ir tai kiek grasino kad sunaikins padegs buta, paleis vandeni ir t.t., gaila kad tuo metu pats Lietuvoje nebuvau hmm Reikia ziuret su kokiom susidedam

75

omg, kokius siaubus cia pasakojat. nu as jumis suprantu tada, jie jau taip...

76 (edited by nesvarbus 2013-07-02 16:38)

Ricardas wrote:
nesvarbus wrote:

Pritariu tau.  Va bandziau tokia viena neistikima ismesti cia ieskok.lt yra id 843454. Tai iseinant pridare nuostoliu sudraske odini kampa, sudauze kavos aparata, isvoge daiktus. Ir tai kiek grasino kad sunaikins padegs buta, paleis vandeni ir t.t., gaila kad tuo metu pats Lietuvoje nebuvau hmm Reikia ziuret su kokiom susidedam

Neistikima ir dar grasina. Cia jau nenormalu. big_smile Manau tokios vaikysteje zaislu nemaciusios.

77

o kur reik ivest sita anketos nr, mane sueme smalsumas paziet kas cia tokia, bet nemoku dorai puslapiu naudotis big_smile

78

google ivesk ieskok.lt ir numerius.

79

paziurejau. labai nemaloni persona atrodo is anketos info.
siaip uz tokius dalykus gresia teisine atsakomybe ir garantuotai galvoje ne viskas stabilu. ir gerai, kad id viesai parase, gal nors vienas bus isgelbetas nuo bedos.

80

Jei zmogus dasileidzia iki tokiu dalyku ir aplamai su tokiais bendrauja-jis nesveikas,jam pagalbos reikia...Niekas nelauks,kol viskas suniui ant uodegos pareis...Galvokim is anksto su kuo ir kaip ir kada...