Re: Ar tai tai izeidimas?BOBA
tikrai TAIP...ne tik kad kartais,bet pastaruoju metu žodis "boba"laaaabai dažnai priskiriamas NE moteriškai giminei..ir be gėdos su tuo apsiprato gana didelė vyriškos giminės dalis
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar tai tai izeidimas?BOBA
tikrai TAIP...ne tik kad kartais,bet pastaruoju metu žodis "boba"laaaabai dažnai priskiriamas NE moteriškai giminei..ir be gėdos su tuo apsiprato gana didelė vyriškos giminės dalis
normalus zodis tinkamai pavartotas labai pagyvina kalba o kartais ir nuotaika
man tai sitas zodis juoka kelia, kaip ir diedas
kuo zmogus maziau issilavines, tuo labiau jam atrodo kad pasaulyje uz ji gudresniu ir svarbesniu nera, toks isizeis ir del juokelio. Suprasciau, jei kai pavadina BOBA, lydi eile visokiu izeidimu, tada susimastyciau kodel taip su manim kalba zmogus, bet jei tai juokelis, as taip ir pati save pavadinu, ir meskit i mane akmeni, jei irodysit kad yra priesingai !
Ir dar man idomu skaityti zmoniu nuomones ta tema, kuria galiu ir savo nuomone issakyti, taciau visai nesuprantu kodel cia kazkas ir visai ne i tema ateina aiskintis savo asmeniniu santykiu???
Su boba kaip ir viskas aišku, o ką manote apie kreipinį "TETA"??
oi teta tai jau nekas nekas, liudeciau
joks cia yzeidimas , pasidomekit lietuviu kalba
Vieną merginą pavadinau miela moteryte ir jai tai labai nepatiko, atsakė kad geriau jau būčiau pavadinęs boba, negu gležna ir pažeidžiama moteryte kažin kodėl
oi, kiek vyru buna "bobu" ne tas zodis
Sveiki,aplamai ar normalu.kai zmogaus nepazisti,jo bendravimas nepatinka ir zemo lygio,o jis tave jau koliot pradeda?
Ausryte-juk cia yra tokia funkcija -"blokuoti"..o bobu is tikro yra..tiek is merginu..tiek is vyriuku puses...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar tai tai izeidimas?BOBA