141

Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.

nesvarbus wrote:
Esmeralda wrote:
nesvarbus wrote:

Na kiekvienas zmogus buvo susidures su iskaudinimais, bet tas cia ne prie ko:) O ka as gero padariau? Koks tau skirtumas ka as padariau:) As tiesiog nesuprantu tos pasauleziuros, kuri butent istrigo moteru galvose. Na visada juk vyrai kalti ir blogi, net tada kai ir moteris elgiasi neteisingai:)

Sunku  būtų  rasti   žmogų  kuris  nebuvo  įskaudintas.Tik  vieni  po  to  keikia  visą  pasaulį,o  kiti  sugeba  atskirti  gerą  nuo  blogo.Ir  vis  tiek  sugeba  į  ateitį  žvelgti  su  viltimi ,kad  dar  laukia  ateityje  ir  kažkas  šviesaus Be  to  ir  patys  deda  pastangas  ,kad  šitaip  būtų.Sako  apie  ką  žmogus  ištisai   galvoja  ir  ko  tikisi  to  ir  sulaukia.Tavo  mintyse  visos  moterys  kalės  ir  nedekingos.išnaudotojosTokios  ir  tavo  kelyje.  visada  bus.  O  moterys  rupestingos  sugebančios  mylėti  -praeis  pro  šalį.Juk   pagal  tave  tokių  nėra.Linkiu  sėkmės  su  moterimis kokias  tu  įsivaizduoji    vargstant  .Tam  reikės  daug  nervų  ir  sveikatos  nes  tavo  vizija  baisi

Ponia ar panele Esmeralda, ne tau zinoti, spresti ir teisti mano vizija:) Nesakiau, kad visos yra kales, isiskaityt visiskai nenorit. O ir apie ka as galvoju irgi ne jums zinoti. Butent vienam dalykui pritarsiu, nebuk per geras zmogui, nes kai tau reikes kazko, **** ant pagaliuko gausi:) Atsargumas gedos nedaro kai nepradedi pulti su komplimentais kiekviena mergina:)

Malonu  ,kad  nelaikai  visų  kalėmis,nes  tikrai  pasitaiko  pasibaisėtinų  moterų  ,bet  yra  ir  daug  nuostabių.Su  tavo  parašymu ,kad  padedi  žmogui ,o  jis  tau  atsilygina  šunybe,pati  susidūriau  daug  kartų.Būna  labai  skaudu  ir  gailiesi  ,kad  stengiaisi  padėti  tokiam  žmogui.Dabar  kaip  prikimba  toks  dejuojantis  ir  pagalbos  prašantis  žmogus,padedu  ,bet  tiek  ,kad  jeigu  tai  nedėkingas  padaras ,nesigailėsiu  jam  padėjusi ,sako  kažką  reikia  paaukoti. Bet  neužilgo  ir  aš  paprašaau  pagalbos,bet  ne  tokios  kokios  man  reikia ,bet  tokios  kur  žinau  ,kad  tas  žmogus  galės  padaryti ,jei  tik  norės.Kurie  nelinkę  atsilyginti  geru ,visada  išsisuks,o  nuoširdus  stengsis  atsilyginti  geru.O  tokiam  kuris  išsisuko ,ir  vėl  atbėgo  padėk  ,ramiai  išsisuku  ir  aš  ,nors  gal  ir  galėčiau  padėti.O  jei  pradeda  pykti  ,kokia  tu  draugė ,kad  nepadedi ,pasakau  tu  man  tada  nepadėjai ,ir  aš  ant  tavęs  nepykau.tai  ko  dabar  pyksti  ,kai  aš  negaliu  padėti. Išnaudotojai  patys  atsitraukia,kai  nebegauna  naudos.Taip  atsirinkau  tikrus  draugus  ir  drauges  ir  nebesijaučiu  skaudinama.

142

Saule wrote:

pamirsk tas nedoreles mergas wink

Tai kad visos trisdešimtmetės gražuolės yra arba nedoros, arba ištekėjusios, jeigu pamiršus šitas ir anas belieka baisuoklės, o ką su jom daryti... :::b53

143

Rasa wrote:

Tokių nėra, nes jie vyrai:D
o jei rimtai, kai įsimyli žmogų jis ne tik tampa ''normalus'', bet ir nuostabiausias pasaulyje:)

Tau galima atsakyti jog normaliu moteru near nes jos moterys...
O jei rimtai tai kaip tam anekdote... prasideda zuikuciais, kaciukais, baigiasi kiaulemis ir kalemis...

144

Silvija wrote:

idomi tema, o butu dar idomiau, kad parasytu vyrai, kokia yra normali moteris, ju akimis. Taip tokio amziaus moterys, kaip as, dazniausiai turi vaiku, ir nekiekvienas ryztasi dar ir su jais taikytis. Tai naturalu, kad santykiai nesipletoja. Kaip pastebejau, tiek vyrai, tiek moterys labai vertina laisve: gyventi ir kad niekas netrukdytu(nesukautu vaikai po darbo, neaiskintu padaryk ta, ana ir panasiai). Manau, normalu butu abiem pusem issiaiskinti iki galo kas ka megsta, ==,,nenormaliu" bus maziau. O kuri labai nori egzotiniu saliu tos ir iesko vyru is tu saliu.

Protyngas pasakymas, tik jei skaitytum tema nuo pradziu tai sita tema buvo sukurta butent todel jog atsibodo skaityti linijoje nesamones jog normaliu vyru neliko ir pan... Idomiausia kad  tai sako ne tik mazvaikes kurias kazkas isdulkino pirma karta ir paliko, bet ir subrendusios moterys... (atsibodo jau kartotis) Buvo cia labai taiklus atsakymas I tai ir ta moteris sukure panasia tema apie vyrus paieskok, rasi...
Beja, kalba kazkieno buvo ne apie vyrus is egzotiniu saliu.. (to brudo pas mus niekada netruko) o apie tai jog kai kurios moterys reikalauja egzotikos tuo metu pacios galedamos mainais pasiulyti tik tai ka Vilniaus stoties prostitutes...
Snekant apie vaikus, asmeniskai man jau atsibodo svetimus auginti, laikas jau apie savus galvoti...

145

Genute wrote:

Tai teisingaiOSVALDAS rase, kad moterys  tarp vyru uzima antra vieta ...Siais laikai moterys neturi tai daryti ...Tiesiog neisprusimas.,  Jeigu patinka zmogus kodel negali ji uzkalbint moteris.....Dabar jau kitai laikai ,esame visur daug pazenge,moterys dirba atsakingose pareigose....Bukime aktyvios visur ,as nemanau ,kad ta kuri pakalbins iriski ,yra daugiau  istvirkusi ,uz ta kuri tyli.... Bukime moterys visur aktyvios , ne tik prie vaiku auginimo ,puodu, ar aukstu  puostu uzimimo...Maziau uzsiimkim apkalbom ,neteisybem ,vyrai susilaiko sitoj vietoje... Nesmerkime moteru kurios lieka vienisos. neziurint ,kas tem buvo kaltas....Sekmes moterims ....

Kalbant apie neisprusima... Tai asmeniskai tamstai butu pasiulymas bent jau ismokti rasyti valstybine kalba ir bent jau iki mano dvejetukininko lygio...

146

OLA wrote:
VLADAS wrote:

Normaliu vyras bus tik tada , kai šalia jo bus normali moteris...
o ar normalios yra 46 m ir vyresnės moterys savo anketoje įkrovusios šūsnis  nuotraukų ,kuriuose demonstruoja apdrebusius pusnuogius savo kūnus...už draugystę reikalaujančios egzotinių šalių...
Norit šalia savęs turėti normalius vyrus-tapkite pačios normaliomis...
Sąlygos tapti normaliomis:
Pirma ---UŽMIRŠKITE "AŠ"
Antra  ---UŽMIRŠKITE"MANO"
tesinys bus

Suaugias vyras o purkstauji kaip paauglys, viskas labai paprasta, 46m. moteris ivardijo savo kaina siuo atveju egzotines salys, tu turejai pasirinkima su tuo sutikti ar ne, nesutikai nes tikejaisi, kad tas apdribes pusnuogis kunas tau apseis papigiai o cia tokia kaina ir tau pikta bei apmaudu nes si moteris tave nuvertino, nusodino, parode, kad tu ne esi toks zavingas ir patrauklus, kad tau atsiduotu be atlygio.

I desimtuka... smile
Tik lygiai taip pat putoja ir tos kurias kazkas ir pasodino... smile

147

nesvarbus wrote:

Marius norejo pasirodyti pries tokias barakudas kaip Britania ir tiek. Kokie vyrai blogi, ojei. Tai gal bukit feministem, lezbem ir viskas isspresta. Kame problema?  Dievas moterims dave daugiau smegenu, tai kodel su moterimi reikia elgtis kaip su invalidu kuris pats uz save nieko negali padaryti? Kiek man sekesi, tai dazniausiai panos is principo pacios mokedavo uz save, uz kavute. Ir as manau nieko tame blogo. O pas mus bukas sovietinis mentalitetas, mat stai vyras sliauzia paskuj moteri, turi stora pinigine tai jis jau vyras. O koks jis kaip zmogus, viduje tai tas nerupi, kad ir koks 50 metis dede, kuriam reikia jaunos, kad pasidulkinti o po to ja ismesti ir ieskoti kitu. Pas skandinavus kazkaip niekam nerupi ar moteris uzdirba daugiau uz vyra ar ne, pas mus ka tu, ka tu, primadonos turi sedeti grozio salone, su draugem apie spakliu kalbetis o vyras dirbti kaip robotas ir viskas. Manau kiek vyrai, tiek ir moterys yra savaip sugadintos lytis. Vien kokios vertybes, seimos kuriamos ne ant jausmu, vyro iesko ne is jausmu, o is isskaiciavimo, ir ant pinigu ir naudos sukuriamos seimos. Po to tokios seimos ir buna laikinos, uztaisys vyras vaika, po kiek meteliu dar jauna mergina bus viena su vaiku ir niekam nereikalinga. Pakartosiu 100 kartu ka jau kartojau. Su kuo prasidedi, nuo to ir nusidegini.

Lezbieciu tai yra moterys megstanciu buvau esu ir busiu, nes tai man Motinos gamtos duota o ne mass medios kaip kai kuriems zydru ekranu megejams... Pasikartosiu, As is principo moku uz panas jei as jas pakvieciu. Ir tai yra pagal etiketa ir normalu. O kai tau 50 bus tu kokios noresi grazios jaunos slapta  daleiskime mintyse, ar bendramzes? Ir nebutinai tik pasidulkinti... Gal ir nugyventi likusi savo gyvenima su ja.. Del savaip sugadintu lyciu 100% sutinku, 21 as amzius, smegenu plovimo masina dirba pilnu tempu... Ir del liaudies isminties sutinku.

148

Rasa wrote:

o jei rimtai, kai įsimyli žmogų jis ne tik tampa ''normalus'', bet ir nuostabiausias pasaulyje:)

Taip  realiame  gyvenima  viskas kitaip ,žmonės  susitiko ,pažvelgė  veinas  į  kitą  ,ir  didelių  reikalavimu  nebeliko.Ar  čia  Amūras  pasidarbuoja,bet  bendrauti  daug  paprasčiau  nei  internete.Realiame  gyvenima  ,nei  vienas  vyras  tiesiai  nėra  paklauses  ar  nori  sekso,o  čia  kai  gavau  tokius  pasiūlymus,tai  ir  nuotraką  išėmiau  ir  anketą  pradėjau  tikrinti ,ką  ne  taip  parašiau.Na  o  kai  vaikai  [mano  vaikų  amžiaus  ir  gerai  jaunesni ,tolius  laiškus  rašo - tai  galvoju  ar  tiek  Alfonsų  priviso  ir  ieško, kad  kas  išlaikytų ,ar  vaikai  žaidžia  žaidimą  -paerzinsiu. Dabar  tai  neimu  į  galvą ,atsakau  ,kad  pedofilija  neužsiimu.
Chamiškumas  tai  jų,o  ne  mano  problema. Be  to  internete  ,tiek  vyrai  tiek  moterys  laisvai  leidžia  laidyti  apitetus  kalės  ,barakudos,nachalai  ir  kiaulės.  Ir  dauguma  realiame  gyvenime  ,ko  gero  to  net  nedaro.
Naglesnė  ir  aš  čia  pripažystu.O  jau  reikalavimai  vieni  iš kitų  nerealūs. Dauguma  ieško  princo  ar  princesės.Gal  galvoje  ,kad  internetas  čia  tokių  prigamins  kokių  Lietuvoje  nėra.Todėl  ir  yra  susidariousi  nuomonė  ,kad  čia  surasti  draugo  neįmanoma. Gal  aš  klystu,bet  čia  pabendravusi  susidariau  tokią  nuomonę.

149

Saule wrote:

"Kai nevyrai visuose sprendimuose mato problemas, vyras visose problemose mato sprendimus."

cia kertine fraze Mariaus pasisakyme. Is esmes jis teisingai parase. Tvirtas ir stiprus vyras leidzia moteriai buti silpnai ir jausmingai. Kai tokio vyro nera salia, moteris turi imtis tiek savojo, tiek vyro vaidmens gyvenime. Pusiausvyra taip pazeidziama. Juk vyras ir moteris yra priesingi poliai.

Aivaras, sukures tema, minejo cia, kad merginos svaicioja apie princus is pasaku. NA ir ka big_smile Ka gi tas princas padare? jis  iveikevarzovus, nugalejo pabaisas ir islaisvino princese is boksto. Vadinasi perspjove konkurentus, iveike iskilusius sunkumus ir isgelbejo mergina nuo vienatves. Tai ir yra jega, kuria vyrai turi ir gali ja pasinaudoti. Nera tai kazkas mistisko smile

Vyras tai ir daro. Tik moterims iteigta jog tai turi buti kazkas daug daugiau... smile Ta prasme, gime mergina pelene, kokio santechniko ir pardavejos seimoje, plius I save net veidrodyje kas ryta pasiziurejus pasibaisi.. O svaigsta apie princa  su baltu ferari, pilim monake saskaita sveicarijos banke ir bla, bla..
Apie tai kalba eina, o ne apie tai ka tu parasei jog pasakose aprasytas princas nesugeba susidoroti su jam iskilusiom problemomis..  Lygiai matai skiriasi. Todel ir sako daugelis kad nusileiskite jus ant zemes.... Beja noreciau labai paziureti bent I viena siu dienu princa kuris pats savo rankomis iveiktu  slibina ir laisvintu princeses... Jis mieliau sumokes bapkes tiem ne princam kuriu cia visos baidosi kurie nudirbs visa darba ir nupirks straipsni laikrastyje kuris labia vaizdziai aprasys kaip butent jis tuos zygdarbius atliko...  Tai tiek pradziai apie realybe ir mistika... smile

150

Aivaras wrote:
Rasa wrote:

Tau galima atsakyti jog normaliu moteru near nes jos moterys...
O jei rimtai tai kaip tam anekdote... prasideda zuikuciais, kaciukais, baigiasi kiaulemis ir kalemis...

Oi  kiek   daug  normalių  vyrų  ir  moterų.Bent  aš  jų  mačiau  ir  pažinau  realiame  gyvenime,na  o  įdealų  neieškokime  nes  mes  visi  turime  pliusų  ir  minusų.Jei  nebūtų  normalių  žmonių ,pasaulis  žlugtų.

151

Saule wrote:

jei viena kita taip pasielge, nereiskia, kad kitos taip pasielgs.

Va cia teisybe. Ir pas mane tokiu pasitaike gyvenime, tik as nepuolu rasineti I karstaja linija jog visos moterys kales... Taip pat deretu ir moterims, pirma ziureti su kuo susidedi, antra jei su vienu nepasiseke tai nereikia imti is mass medios tu nuskriaustuju feminisciu kurias kazkas vaikysteje prievartavo ir kuriu psichika suzalota lozungu ir taikyti tai visiems vyrams...
Beja pasiziurejus I tas femininstes, tai kaip taisykle  as tiek degtines neisgerciau jog ji man patraukli taptu..
Kvaila kai jauna, grazi mergina tokiu baidykliu suluosinta psichika klauso...

152

Esmeralda wrote:
nesvarbus wrote:

O kas ta moteris tokia, kad jinai verta to, kad del jos eitu toki kelia? Zudytu kitus, isvaduotu nuo niekadieju katrie ja laiko bokste? Po to tokia apsiks ta princa ir bus rudas princas, nes princese vuot tokia primadona. Tada vel grazinciau i ta boksta ir lai sau niekadiejai ja kutena ir degina ant lauzo ;D

Ir  iš  kur  tiek  neapykantos   moterims.Viena  kažką  padarė,o  visos  kitos  kaltos? Būtų  įdomu  ką  tiek  dau  gero  tu  jai  padarei? Nuo  gerų  vyrų  nebėga  dažnai  prie  jų  prilimpa.

Nuo geru moteru irgi nebega ir meiluziu sone neieskoma smile

153 (edited by Aivaras 2013-07-06 14:56)

Esmeralda wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Tai va, pribrendo klausimas merginu verkslenimu karstojoje linijoje prisiziurejus kas tai per mistinis sutverimas tas normalus vyras? O tai visos tik verkslena kad nera tu normaliu vyru bet nei viena taip ir nesugeba atsakyti kas tas normalus vyras...
Mano nuomone tai tokios verksnes per daug pasaku vaikysteje skaite apie princus ant baltu arkliu ir vis dar tose pasakose gyvena....
Vertetu nors karta atsiversti ne pasaku knyga o istorijos vadoveli ir pasidometi kokie tie princai realybeje buvo. Gal tada ir vyrai realus o ne fantaziju pasaulio+ vibratorius pasidarytu normalus...
Prasome gerbiamosios reiskites i sveikata big_smile

Aivarai  nei  vienas  parašymas  apie  normalų  vyrą  tau  neįtinka,žinoma  buvo  rašoma  ir  nesamonių  ,bet  buvo  ir  protingi  pasisakymai  apie  vyrus. O  tu  rašai  ,kad  visos  tik  verkšleną.Tai  skelk  kieta  pareiškimą  merginoms  ,kokios  turi  būti  normalios  moterys,tai  ir  mes  pasitempsime,bent  gal  susigaudisime  ,kokio  parašymo  tau  reikia,kad  tiktų.

Gerbiamoji Esmeralda jus vel padauginote ar kaip? Oki, padariau klaida parasydamas jog verkslena visos.. Pasitaisau, daug... As niekada nelyginau, nelyginu ir nelyginsiu visu pagal viena matavima, iskaitant rase tautybe, lyti ar kad ir kas ten bebutu.. Kiek dar kartoti tai galima? Apskritai as pasirinkau toki gyvenimo buda kuriam nereikia jog kazkas kasdiena atnestus laikrascius lygintuvu islygintu ir graziai sulankstytu... ( turinys jug nuo to neikeicia...)  Jei moterims to truksta.. Visu pirma reikia gimti tame sluoksnyje, nes ten is sono vienetai papuola..  O tada jau svajoti apie princus ir vaidinti is saves santechniku elita ....Moteris as visada mylejau, gerbiau, ir toliau tai darysiu. Beda tame jog ne visos moters vardo nusipelne yra, tokias drasiai ir I akis galiu kale pavadinti nes yra uz ka. Ir ne jums teiseja suknista sitame gince buti nes ne jus sena tarka mano gyvenima gyvenate kapish?  Ar dar karta ir is leto pakartoti? Beja visi teisyngi atsakymai man kuo puikiausiai tiko, taip kad jei tamsta po 100 metu prabudo ir nusgriebe pirma mano posta neperskaicius visos temos cia jau atleiskyte ne mano bedos tep sakant...

154 (edited by nesvarbus 2013-07-06 15:01)

Labai teisingai Aivaras raso. Visus atsakymus perskaiciau ir drasiai 100 % pritariu.
O del to jei man butu 50 ir mano zmonai, na galima rasti ir graziu 50 meciu. Svarbu kaip zmogus save priziuri, jei gert, rukyt ir valgyt kibirais, tai aisku nelabai tenkins toks zmogus. Catherine Zeta Jones puikus pvz tokios moters, kuri budama tokio amziaus neapsileidi, nes pas mus yra ir 20 metes kurios i pensininkes uznesa, dabar pats kaip kvaila isprevartauta vaikysteje mergaite prisiskaiciusi pasaku apie princus uzsisvajojau ;0

155 (edited by Aivaras 2013-07-06 15:25)

Va kai tamstai bus 50 tada ir galesi svajoti toliau apie Catherine Zeta Jones  arba Ala pugaciova arba apie kokia  Gurcenko... arba Pamela Anderson..  Seksualines fantazijos ir realybe labai skiriasi..  Taip kad kazka lyginti is zurnalu virseliu su realybe yra mazu maziausiai kvaila... |Tas liecia tiek tamsta su issvajotaja senute Catherine Zeta Jones kuri beja yra arba bent jau buvo daug vyresnio vyro Maiklo Douglaso zmona  tiek moteris vis dar pasakomis tikincias...
Dar vienas stereotipas kvailas, isteketi uz uzsieniecio.. Ten visi su bapkem, visi kulturingi ir bla, bla.. na pasaku princai tiesiog is vaikysteje skaitytu pasaku.... Tai va mielosios... Gal but kaip malantis valkata po pasauli atskleisiu jums paslapti, bet ten irgi ne visi karaliskose seimose gime... Yra ir ten tu paciu santechniku, statybininku ir viso ko... Kurie lygiai taip pat geria, ruko, savo koijniu nesjkalbia, vaiksto prasmirde... Ir apskritai kiek tenka keliauti ir ziureti tai mitas jog lietuviai visur prisisiuklina ir telieka mitu... Zinoma kaip ir visur kame, seimoje ne be issigimeliu... Man asmeniskai kaip kai buvau 20 jaunos grazios patiko, taip ir dabar jos patinka... O ne su dviem trim vaikais, celiulitu, nukarusiom krutim, pilvais ir pan..
Zinoma tenka pripazinti jog paskutiniu metu jau tom jaunoms grazioms nelabai patinku... ir viskas atsiremia I stereotipa metai, amzius... Matyt teks pirkti mersa ir cepa auksini kad toliau patikti, nes iki siol kazkaip be bapkiu patikdavau.. big_smile

156

Aivarai, tai jau tikrai merso tau reik, kostiumas, cepa, vienoj rankoj sompano butelis, kitoj ipad'as siu metu. Tada jaunutes puls i drauges kaip bites ant geliu:D tada ir amzius nelabai ir rupes. Yra juk tokiu. Reik dar liezuviu daug malti ir lepinti, tada pasijausi kaip Hugh Hefneris koks:D

157

Aivaras wrote:

Man asmeniskai kaip kai buvau 20 jaunos grazios patiko, taip ir dabar jos patinka... O ne su dviem trim vaikais, celiulitu, nukarusiom krutim, pilvais ir pan..
Zinoma tenka pripazinti jog paskutiniu metu jau tom jaunoms grazioms nelabai patinku... ir viskas atsiremia I stereotipa metai, amzius... Matyt teks pirkti mersa ir cepa auksini kad toliau patikti big_smile

Mersas tave padarys patrauklesnį nebent barakudoms, o vat sportas kitas klausimas :::045

158

nesvarbus wrote:

Aivarai, tai jau tikrai merso tau reik, kostiumas, cepa, vienoj rankoj sompano butelis, kitoj ipad'as siu metu. Tada jaunutes puls i drauges kaip bites ant geliu:D tada ir amzius nelabai ir rupes. Yra juk tokiu. Reik dar liezuviu daug malti ir lepinti, tada pasijausi kaip Hugh Hefneris koks:D

Is visko ka sitoje zinuteje pasakei vienu kuo sutinku tai: Liezuviu daug malti...
Lietuviai nemoka to, kita kultura... Pas mus bent jau mano gyvenime viskas paremta ''Uz bazara atsakai" Tuo tarpu pajuodeliai... jiems valgyt neduok, tikk duok pasneketi... tuo viskas ir pasibaigia... O moteru beda tame jog jos myli ausimis...
Asmeniskai as tikrai pripazystu jog liezuviu malti nemoku, man tai tiesiog zema, malti bele ka ir uz tai neatsakyti... Ne politikas zodziu.... ne elitas... big_smile

159

mokytojas wrote:
Aivaras wrote:

Man asmeniskai kaip kai buvau 20 jaunos grazios patiko, taip ir dabar jos patinka... O ne su dviem trim vaikais, celiulitu, nukarusiom krutim, pilvais ir pan..
Zinoma tenka pripazinti jog paskutiniu metu jau tom jaunoms grazioms nelabai patinku... ir viskas atsiremia I stereotipa metai, amzius... Matyt teks pirkti mersa ir cepa auksini kad toliau patikti big_smile

Mersas tave padarys patrauklesnį nebent barakudoms, o vat sportas kitas klausimas :::045

Dar vienas mitas, barakudos.. Gal gali uzrodyti bent viena realiai? Nes as tikrai gryzes Tevyneje jas zvejoju ir jaukas geras... Kad nekimba niekas...VIs normalios  merginos papuola kurios ziuri I zmogu o ne I tavo pinigine..
Beja, kas sake jog as nesportuoju? Pasiziurek kitas temas pvz tipo dieta... visada sakiau ir sakysiu jog visos dietos mitas... tiesiog reikia prisiziuret save ir tiek o ne ziuret tv laidas stora ir tuo patenkinta..

160

Aivaras wrote:
nesvarbus wrote:

Is visko ka sitoje zinuteje pasakei vienu kuo sutinku tai: Liezuviu daug malti...
Lietuviai nemoka to, kita kultura... Pas mus bent jau mano gyvenime viskas paremta ''Uz bazara atsakai" Tuo tarpu pajuodeliai... jiems valgyt neduok, tikk duok pasneketi... tuo viskas ir pasibaigia... O moteru beda tame jog jos myli ausimis...
Asmeniskai as tikrai pripazystu jog liezuviu malti nemoku, man tai tiesiog zema, malti bele ka ir uz tai neatsakyti... Ne politikas zodziu.... ne elitas... big_smile

Kad moteris net daugiau myli akimis nei vyrai, manau tai ir taip jau akivaizdu. Ne vien ausimis o ir akimis.
Na zinai, pizdabolai kurie kaip musulmonai kokie negali uzsiciaupti irgi gali pabosti greitai, nes reikia vietoj ir momentu bazarint:D