Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.
Esmeralda wrote:nesvarbus wrote:Na kiekvienas zmogus buvo susidures su iskaudinimais, bet tas cia ne prie ko:) O ka as gero padariau? Koks tau skirtumas ka as padariau:) As tiesiog nesuprantu tos pasauleziuros, kuri butent istrigo moteru galvose. Na visada juk vyrai kalti ir blogi, net tada kai ir moteris elgiasi neteisingai:)
Sunku būtų rasti žmogų kuris nebuvo įskaudintas.Tik vieni po to keikia visą pasaulį,o kiti sugeba atskirti gerą nuo blogo.Ir vis tiek sugeba į ateitį žvelgti su viltimi ,kad dar laukia ateityje ir kažkas šviesaus Be to ir patys deda pastangas ,kad šitaip būtų.Sako apie ką žmogus ištisai galvoja ir ko tikisi to ir sulaukia.Tavo mintyse visos moterys kalės ir nedekingos.išnaudotojosTokios ir tavo kelyje. visada bus. O moterys rupestingos sugebančios mylėti -praeis pro šalį.Juk pagal tave tokių nėra.Linkiu sėkmės su moterimis kokias tu įsivaizduoji vargstant .Tam reikės daug nervų ir sveikatos nes tavo vizija baisi
Ponia ar panele Esmeralda, ne tau zinoti, spresti ir teisti mano vizija:) Nesakiau, kad visos yra kales, isiskaityt visiskai nenorit. O ir apie ka as galvoju irgi ne jums zinoti. Butent vienam dalykui pritarsiu, nebuk per geras zmogui, nes kai tau reikes kazko, **** ant pagaliuko gausi:) Atsargumas gedos nedaro kai nepradedi pulti su komplimentais kiekviena mergina:)
Malonu ,kad nelaikai visų kalėmis,nes tikrai pasitaiko pasibaisėtinų moterų ,bet yra ir daug nuostabių.Su tavo parašymu ,kad padedi žmogui ,o jis tau atsilygina šunybe,pati susidūriau daug kartų.Būna labai skaudu ir gailiesi ,kad stengiaisi padėti tokiam žmogui.Dabar kaip prikimba toks dejuojantis ir pagalbos prašantis žmogus,padedu ,bet tiek ,kad jeigu tai nedėkingas padaras ,nesigailėsiu jam padėjusi ,sako kažką reikia paaukoti. Bet neužilgo ir aš paprašaau pagalbos,bet ne tokios kokios man reikia ,bet tokios kur žinau ,kad tas žmogus galės padaryti ,jei tik norės.Kurie nelinkę atsilyginti geru ,visada išsisuks,o nuoširdus stengsis atsilyginti geru.O tokiam kuris išsisuko ,ir vėl atbėgo padėk ,ramiai išsisuku ir aš ,nors gal ir galėčiau padėti.O jei pradeda pykti ,kokia tu draugė ,kad nepadedi ,pasakau tu man tada nepadėjai ,ir aš ant tavęs nepykau.tai ko dabar pyksti ,kai aš negaliu padėti. Išnaudotojai patys atsitraukia,kai nebegauna naudos.Taip atsirinkau tikrus draugus ir drauges ir nebesijaučiu skaudinama.