41

Re: Negeri, nerukai, reiskia esi nevykelis-e?

nu bet labai nefainai, kai koks sveikuolis nauju metu nakti neduoda ramiai sampes isgert, aiskindamas kaip tai nesveika ir t.t. ir pan, gadina visa malonuma big_smile apie alkoholizma ar prigerusius pauglius nekalbejau, bet apie krastutinuma, kai zmogus manosi esas teisus iki negaliu ir kitus bando i prota atvest, priverst prareget ar kaip ten jam svieciasi. nori but sveikuolis - buk, nori but vegetaras - buk, nori but dar kokiu ruonio pusbroliu - buk del Dievo, tik neaiskink kitiems kaip isties reik gyventi, nesirinkdamas nei laiko nei vietos.

42

Saule wrote:

nu bet labai nefainai, kai koks sveikuolis nauju metu nakti neduoda ramiai sampes isgert, aiskindamas kaip tai nesveika ir t.t. ir pan, gadina visa malonuma big_smile apie alkoholizma ar prigerusius pauglius nekalbejau, bet apie krastutinuma, kai zmogus manosi esas teisus iki negaliu ir kitus bando i prota atvest, priverst prareget ar kaip ten jam svieciasi. nori but sveikuolis - buk, nori but vegetaras - buk, nori but dar kokiu ruonio pusbroliu - buk del Dievo, tik neaiskink kitiems kaip isties reik gyventi, nesirinkdamas nei laiko nei vietos.

Gal maziau paranoink?  Kiek as pazistu sveikuoliu, niekas man nieko neaiskina, **** jiems ka tu valgai ir geri. Man irgi poxutis ka kas valgo ir geria. Saule, jei gyveni tarp tokiu, kurie tau trukdo nuolat, na nezinau, gal pasidomek ar ne salia beprotnamio gyveni.

43

kad ne pfg tau, net tema uzvedei apie tai, kaip kitiems atrodo, ar tu vykes ar nevykes del to kad negeri nerukai.

44

Taip, tema sukuriau protingoms mintims, o ne tavo nusisnekejimams ir ismislams.

45

nu tai galiu pasakyt, kad nevykelis esi tikrai ne del to, kad negeri ir nerukai smile yra visai kita priezastis wink

46

Saule wrote:

nu tai galiu pasakyt, kad nevykelis esi tikrai ne del to, kad negeri ir nerukai smile yra visai kita priezastis wink

Vykusios moterys gyvena su vyrais, bet ne vienos. Be to, tik nelaimingi žmonės žemina kitus dėl jų trūkumų, o labai panašu kad tai ir yra tavo atvėjis :::045

47 (edited by Saule 2013-07-11 19:29)

ko daba sirsti? irgi vienas tupi big_smile cia tokia vieta, kur laimingai vede nesusirenka, tai ner ko vieniem kitus del to paties traukt per danti big_smile

48

nesvarbus wrote:
Esmeralda wrote:
tinsanis wrote:

rukitnerukau-neskanu
kaljana niekad neatsisakysiu,,,
alkoholis  visko buvo ir padauginimu ir pan,,reikia ir to,,bet seip saikingai man skanu,,kibiro nereikia kad jaustis gerai,,,su saiku bevek viska galima:)

Tai  pavadinčiau  aukso  viduriuku.Galima  visko  pabandyti  ,tik  neprarasti  proto. Nesakau  ,kad  blogiečiai  kurie  iš  viso  nevartoja, gal  jie  ir  gyvenime  daugiau  pasiekia,bet  jų  gyvenimas  ,gal  perdaug  rėmuose  ir  ne  toks  smagus. Bet  ne  mažiau  pasiekia  ir  tie kurie  žino ,kiek  išgerti  ,kad  būtų  smagu ,bet  netapti  psichu. Arba  išgerti  iš  reikalo  ,kai  reikia  kažką  pavaišinti,tokiems  degtinė  padeda  ,bet  nepražudo.

Na kodel remuose? Kategoriskumas siuo atveju yra labai geras pavyzdys, nes kai nerukai, negeri, o moki isgerti su saiku, na ar net valdyti save ir suvokti ka darai, tai yra didziausias zmogaus pliusas buti nepriklausomam.  Ir tai aisku visiskai nereiskia, kad tokie zmones nuobodus. Tokie zmones moka ir linksmai leisti laika ir daug ka gyvenime veikia. Na ir svarbiausia gerai bus ju vaikams, nes tetis nebus alkashas ir skandalistas. smile  As tai tarkim zinau su kuo galiu isgerti ir su kuo neverta, ir kiek man reikia, o jei man sakytu - isgeriam dar. Tikrai mane avina niekas to nepriverstu daryti.:)

Perskaityk  gerai  ką  rašau ,aš  visur  pabrėžiu  .kad  gėrimui  turi  būti  saikas.O  asmeniškai  aš  net  vestuves atsvenčiu  su  50  ar  100  gramų .O  jei  daugiau  iškarto  pykina ir  man  nabelinksma. Bet  man  ne  tragedija  jei  kiti  išgeria  daugiau .tik  tegul  būna  linksmi   ir  tegul  negeria  tiek  ,kad  stogas  važ[iuoja. Kur  žmonės  persigėrę  ,man  tokios  kompanijos  neįdomios. Ir  neimu  į  galvą  jei  būnu  tarsi  balta  varna,tarp  išgeriančiu.Bet  šiuo  metu  mano  pažystami   jaučia  saiką,tai  kad  negeriu  man  jokių  problemų  nėra.

49

Saule wrote:

Na geriau buti nevykeliu, nei 33 mete internetine trole, kuria mete vyras. Nesistebiu kodel mete.
Tik patariu, nebandyk ikasti, nes ir kiti gali  dar stipriau ikasti.

50

tai kaip tik rukantys ir geriantys nevykeliai big_smile  sveiks gyvenimo budas yra labai gerai big_smile

51

Erikutea wrote:

tai kaip tik rukantys ir geriantys nevykeliai big_smile  sveiks gyvenimo budas yra labai gerai big_smile

kas parodo kad blondinem peroksidas smegenis isede visai,parodyk ka nors genetiskai nemodifikuota ar ant trasu neuzauginta produkta?stengtis sveikai gyvent taip,,bet 100% na nebent gyvensi kur toliau nuo siuolaikinio pasaulio

52

nesvarbus wrote:
Saule wrote:

Na geriau buti nevykeliu, nei 33 mete internetine trole, kuria mete vyras. Nesistebiu kodel mete.

peace online, a? wink

53

nesvarbus wrote:
Saule wrote:

taigi pazadejau daugaiu nebesikandzioti smile ar vieso atsiprasymo reikia? man nesunku pripazinti savo ydas, jei tai tiesea juk smile

54

Neatsiprašinėk  Saule  iš  karto  tapsi  nepopuliari.Pastebėjau  ,jei  rašai  draugiškai  ,arba  kažką  palaikai ,jokio  dėmesio.Bet  jei  paprieštarauji ,ar  paerzini  iš  karto  sureguoja.Net  tie  patys  vyrujai  pažeri  kritikos ,komentuoja ,parašai  apie  tave  nesu  blogos  nuomonės,arba  net  kokį  poelgį  pagiri,atrodo  lig  to net  nepastebėjo.Todėl  realiame  gyvenime  stengiuosi  žmonėms  pakelti  nuotaika ,tada  pamatai  laimingas  akis   ar  šypseną ,net  ačių  pasako. O  čia  galima  ir  pasikandžioti.

55 (edited by Saule 2013-07-12 22:09)

Esmeralda wrote:

Neatsiprašinėk  Saule  iš  karto  tapsi  nepopuliari.Pastebėjau  ,jei  rašai  draugiškai  ,arba  kažką  palaikai ,jokio  dėmesio.Bet  jei  paprieštarauji ,ar  paerzini  iš  karto  sureguoja.Net  tie  patys  vyrujai  pažeri  kritikos ,komentuoja ,parašai  apie  tave  nesu  blogos  nuomonės,arba  net  kokį  poelgį  pagiri,atrodo  lig  to net  nepastebėjo.Todėl  realiame  gyvenime  stengiuosi  žmonėms  pakelti  nuotaika ,tada  pamatai  laimingas  akis   ar  šypseną ,net  ačių  pasako. O  čia  galima  ir  pasikandžioti.

as kartais pasiduodu emocijoms, kurios gali zeisti kita ir provokuoti. man negeda atsiprasyt, jei zinau, kad suerzinau zmogu. tokia jau esu. o abidu nelaikau ilgai.

o kas tas populiarumas? smile

56

pasikandziot:) kad neprisikandziot ,,,nes dantys brangus malonumas:)

57

gali dar ir atsikasti perdaug, nebenuryji smile

58

Saule wrote:
Esmeralda wrote:

as kartais pasiduodu emocijoms, kurios gali zeisti kita ir provokuoti. man negeda atsiprasyt, jei zinau, kad suerzinau zmogu. tokia jau esu. o abidu nelaikau ilgai.

o kas tas populiarumas? smile

Saule  ar  moki  įsiklausyti  ,ką  tau  žmonės  sako.Tikriausia  nelabai  ,nes  mano  komentaro  prasmės  iš  viso  nesupratai.Aš  irgi  nekomentuoju  dėl  populiarumo ,man  įdomu  žmonių  požiūris  į  situacijas.Todėl  ir  pastebėjau  ,kad  žmonės  labiau  reaguoja  į  neigiamus  komentarus,nei  į  tai  kai  juos  pagiri.Man  ir gi  negėda  atsiprašyti ,tik  aš  bendraujant  nelinkusi  perdaug  pasiduoti  emocijoms,gal  jei  gerčiau  jų  būtų,kad paskui  nereikėti  raudonuoti  ir  atsiprašinėti.

59

tinsanis wrote:
Erikutea wrote:

kas parodo kad blondinem peroksidas smegenis isede visai,parodyk ka nors genetiskai nemodifikuota ar ant trasu neuzauginta produkta?stengtis sveikai gyvent taip,,bet 100% na nebent gyvensi kur toliau nuo siuolaikinio pasaulio

60

oi tinsani tinsani ziuriu turi tokia neapykanta blondinem,ta mergina uzgauliojai izeidinejai siandiena ...dabar vel tau tos blondines...esi galvos skausmas