201

Re: Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?

as edita man 40. esu issituokus jau 9 metai

202

Metai kaip vienisa. Is Marijampoles. 23:)

203 (edited by ernestas 2013-07-24 18:41)

man  26, vienisas vis dar ,  na  rimtos  daruges neturejau  neskaitant    pries metus  menesio  .draugystes ,  nesiseka man sitoj srityje sad

204

man 16 rimta draugyste turejau bet is jos nieko nebeliko draugyste buvo pries pustrecio menesio man gyvenime visai nesiseka ir meileje taipogi:(:(

205

asta wrote:

man 16 rimta draugyste turejau bet is jos nieko nebeliko draugyste buvo pries pustrecio menesio man gyvenime visai nesiseka ir meileje taipogi:(:(

dar jauna esi ,,nereikia taip jau sakit kad nesiseka,,nenukabink nosies:)viskam savas laikas...

206

16 metes o kalba kaip jau 40 mete.  bus tu rimtesniu meiliu, kol su lelytem ir masinytem zaidziat tai nesitikekit kazko rimto, dabar mokytis, mokytis ir dar karta mokytis.

207

Vilnius,26,puse metu:)

208

Vytautas siauliai vienisas jau 1 metai:)

209

Šarūnė iš Šiaulių 22 metų wink Vieniša ilgai smile

210

OLA wrote:
Saulė wrote:

o kas pasikeis nuo to kad čia parašot? smile kažkaip nepagaunu minties  šito klubo smile)

Jie tikisi, gal but kas jais susidomes ir parasys jiems i pasta, o tada gal but susitiks ir siziebs tas stebuklingas jausmas meile.

211

OLA wrote:
Saulė wrote:

o kas pasikeis nuo to kad čia parašot? smile kažkaip nepagaunu minties  šito klubo smile)

Jie tikisi, gal but kas jais susidomes ir parasys jiems i pasta, o tada gal but susitiks ir siziebs tas stebuklingas jausmas meile.

212

tai kai izvalgumas

213

30m metai laiko kaip vienisas

214

21m. smile ilgokai smile

215

jiewyte, 20 wrote:

7 menesiai kaip laisva, bet nevienisa. ir tai man patynka smile nes seis laikais sunku susirasti ISTIKIMA, RUPESTYNGA ,MYLINTI VAIKINA.

Arba blogai ieskai, arba nereikia ciupti kas papuola wink

216 (edited by Vidmantas 2013-10-06 00:43)

o man idomu, mes cia pasigirti ateiname big_smile Kas turi valios isbuti vienas (ir likti gyvas) ? big_smile
Ir kaip del tokio poziurio, pasunkinsiu jums mintele smile  Jeigu nesi vienas, o jautiesi lyg vienas(nes panasu, kad ne tas zmogus salia taves, nepaleidzia) ?
ps. kekvienas zmogus i musu gyvenima atnesa kazka grazaus... bet kartu gyventi sugeba tik tokie zmones... Kurie sutike vienas kita, jauciasi taip pat laisvai, kaip su savim paciu... Linkiu visiems sutikti i save panasu.. ir kuo maziau buti po viena..:)

217

27 metu esu vienisas, 3 metus gal ilgiau. jieskau rimtos merginos. rimtiems sntikiams

218

esu 24 metu. vienisas esu, ape 3 metus, jeskau rimtos merginos. rimtiems santikiams

219

Man 19 metu esu vienisas, turejau dvi rimtas istorijas, su pirma panele pradejau draugauti budamas 14metu isbuvome metus kelis menesis atrode viskas labai graziai na bet buna kaip buna, su antraja pradraugavome 2metus 3men isiskyrem tdl kad man teko isvykti y Uzsieny na dabar gyvenu Anglijoje ir ieskau antrosios puses:)

220

Žiū, čia visai, kaip tie anoniminiai klubai, kuriuose susirenka alkoholikai, narkomanai arba anoreksikai... "Sveiki, mano vardas Marytė. Manęs nieks nemyli." Ir tada visas forumas vieningai atsako: "Labas, Maryte!"