OLA wrote:nesvarbus wrote:OLA wrote:
As irgi itariu, kad jis cia pasamdytas temas vystyti nes, ne itiketina, kad normalios orentacijos vaikinas vykdytu tokia ziauria agitacija pries merginas visos jam negeros, nedoros prostitutes, besikesinancios i jo brangu laika bei uzdarbi barakudos. Zinutes ir teiginius priestaraujancius jo isitikinamams isvercia savaip ir dar stebisi kodel tas blogio isikunijams jam ir kitiems istroskusiems demesio lietuvaiciams neduoda sekso.
Zinai, man juokinga kada 35 metu bobelka primeta is saves tokia zinove ekstrasense. Jei tam tikra tema, tai iskart ****, jei vaikinui nepatiko mergina, iskart ****. Tokia logika zmonese yra isvis zemiausias lygis. O del ziaurios agitacijos, tai kas cia ir kur kazka ziauraus daro? Nuomones issisakyt visi
turi teise.
Nekalbu apie visas o apie dauguma, ir prie ko cia tas seksas? Man kazkaip geriau susilaikyti nei su
kazkokia kvailute susideti, kuri Anglijoje spejo padirbeti plastake. O demesio ir pacios istroskusios, pacios juk kaltos,kad idedat vulgarias nuotrakas o po to jums raso nepadorias zinutes, tai kam pacios tokias situacijas sukuriat?:) Po to vel- seksomanai pikti jus puola mat.
Kazkoks kvailys, kurioje vietoje as tave apkaltinau netradicine orentacija, pagal tavo logika kiti zmones ypac moterys neturi teise i savo nuomone o tu 25m paliegelis, gudrasiknis kvailys turi teise, ne tau spresti kokio as lygio pradzioje nugyvenk kiek as nugyvenau o po to daryk isvadas ir garsiai jas reiks.
Jetuz tu jau kalbi su monitorium, nuostabu, gal iseik ir ikvep gryno oro cia seip visi susirasineja jai ka, jau matosi, kad tau nuo susilaikymo smegenys visai suskystejo, koks tavo reikalas kas ten ka Anglijoje dirbo, tu ziurek, kad paciam nereiktu plasteke atidirbineti kokiame Lt stoti. Koks tau skirtumas koks kokias nuotraukas viesina nepatinka praeik, kiekvienas sprendzia pagal savo sugadinomo laipsni, tokie kaip tu nesveiki paliegeliai, su kruva kompleksu, senei netureja merginos izvelgia vulgaruma, o kitas turintys daugiau patirties ir izvalgos grazu, sveika kuna, jai turi ka parodyt rodyk svarbu, kad tai butu estetiska ir grazu. Tu neturi nieko nei grozio nei proto nieko, dar cia su manim gincijies, net tingiu daugiau su tavim diskutuot, veksleni visuose forumuose kokie visi durni o tu vienas toks protingas.
Vat, kulturos ''buvimas'', tavo praeitas komentaras - '' As irgi itariu, kad jis cia pasamdytas temas vystyti nes, ne itiketina, kad normalios orentacijos vaikinas vykdytu tokia ziauria agitacija pries merginas visos jam negeros, nedoros prostitutes, besikesinancios i jo brangu laika bei uzdarbi barakudos.'' Nu as speju visada pakvepeti gryno oro, susirasineja, nu ir kas toliau? Kokia naujiena tu man parasei, vaje, apsimyzti galima. Niekas nesuskystejo, aciu, kad rupiniesi, dar viskas vietoj, viskas veikia. Man jokio reikalo kas ir kur, Anglijoje ar Afrikoje, bet mano teise, ir tokia teise turiu issisakyti savo nuomone. Tai butent man jokio skirtumo koks ir kokias nuotraukas ideda, tik pasakiau tiesa kaip yra, o ji karti ane? Istikruju kam rodyt tas nuotraukas o po to loti ant visu kokie visi aplink nedoreliai? Man neteks atidirbineti stoti:D nesijaudink, as iki tokio lygio nenusileisciau:D O pas tave kompleksu nera? 35 metu ir rodai cia emocijas, jau tokia is saves rimta moteri primeti, nors istikruju ka tokiame forume daryti tokiems rimtiems zmonems?:D Aha, senei netureje merginos, gal papasakok ka as vakar valgiau? barscius ar blynus? tavo ekstrasensines zinios neprogresuoja, deja, bet prastai. Uoj kaip tu mane izeidei, o pati labai grazia ir protinga save parodei dabar:DD tikra Victoria Secret atsirado.