Topic: Kada visoms vaidenasi aplink vien seksomanai.
Tai jau buvo daug kartu diskutuota, kad panos pacios fotkinasi rodydamos papus kuo arciau, arba issidaziusios ir apsirengusios kuo vulgariau, su kuo trumpesnieis sijonais, po to stebisi kodel i jas taip ziurima, kodel raso nepadorius dalykus. Tada prasideda subendrinimas - visi vyrai kiaules ir nori tik sekso.
Bet sorry, kas pradeda tokias provokacijas? Pvz jei vaikinas eitu apsirenges kaip Boratas su aptemptu maudymosi kostiumu, na irgi ziuretu ir saipytusi zmones. Na ir taip cia daugumai vaikinu aisku, kad panos pasipuikuot ateina, paziurekit kokia as, kiek make up ant mano veido, ir idomiausia, kad pazinciu portalas, bet mazuma ko iesko (pazinciu), abejoja jomis, tai ka cia tada veikti? Neklaidintu zmones ir tiek, niekas blogai nerasytu. Arba profilyje parasyta - nieko neieskau, bet tada merginai neturetu buti jokio skirtumo su kuo pabendrauti jei jinai nieko neiesko, o cia pasirodo toks triukas, kad nieko neiesko, uztat TIK kokiam tetukui ar pietieciui atrasysiu, vat jie nera seksomanai, jie kaip vienuoliai arba tik jiems leidziamas seksas (na uz dovaneles,pinigelius, ju turtus ar tiesiog, kad uzsienietis su ilgu liezuviu).
Na griztant arciau temos, seksomanai aplink, na cia nezinai, juoktis ar ne. Pvz kodel vaikinai negalvoja apie panas kaip apie seksomanes? Juk gatveje tenka padoriai apsirengusias su spakliuku merginas pamatyti, bet elgiasi - paziurekit i mane, viena skarbonke rankoje turiu ir girta esu, wooow kokia as kieta. Arba kada skaiciuoja kiek vaikinu turejo, niekam ne paslaptis, kad merginos turi daugiau partneriu nei vaikinai.
O ir nesuprantu tada kodel merginoms tokia seksofobija, kada jos pacios elgiasi issaukianciai? Lyg as noriu buti bitchy, bet kad i mane neziuretu kaip i sekso objekta? Arba kad niekada sekso netures, na tam yra vienuolynai, vaikai kiek zinau irgi per seksa yra daromi. Gaila, kad panoms atrodo, kad visur vaikinai su prirakintom prie rankos lovom begioja paskui jas:)
Vienas susirasinejimas puikus pvz, kad merginoms reikia keisti savo poziuri, is virsaus i apacia susirasinejimas puikiai tai parodo (veikejos vardo neskelbiu del privatumo) :
(vidurys bendravimo)
As - papasakok kokie vaikinai patinka?
Pana - sorry esu ne tos busenos...
As - vat, apie ka ir kalbu, narsyti ir chatintis tai busena yra, o pabendrauti normaliai nera busenos.
Pana - nu as visada normal bendravau, ttaip isauklejo tevai, bet jei apraso labas sexi ar nori paisdykauti.. ka man atsakyti?? nk neatsakau o tada - 1 gaunu.
As - as tau to nerasiau jeigu ka !!!!
(dingo panele ir daugiau neberase)