161

Re: Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?

Kiskuti tu teisus...:)))Beje as uz tai,kad nei vienas negali vadovaut,o viskas butu sprendziama kartu,tik gal kartais reikia nusileisti proto ribose,kad antra puse pasijaustu teisi.Visur reikia ieskoti kompromiso...

162 (edited by tinsanis 2013-08-18 16:20)

ausra wrote:

Deja,tinsani klysti.Vaikus ir be jusu uzsiaugina ir isgyvena.Bet kam reikalingas vyras be smegenu,a?Tarp koju daikciukas dar nereiskias,kad esi tikras vyras.Yra visokiu situaciju,apgaudinet galima save,bet protingas zmogus sutiks,kad ne pimpalas ir jo dydis gyvenime svarbiausia...Kas to nesuvokia-ateis laikas supras.Beje-sorry,bet gal mergina pabande su tavimi ir tu jos netenkini,a-uztai ir kita susirado.Niekada nebuk per daug geros nuomones apie save.Skubi smerkti kitus ir jautiesi visazinis,nors kaip matau...

na jau smile tikras vyras pagal moteriska logika...siuo klausimu moters nuomone nera svarbi,,
kam reikalinga moteris kam vyras-kiekvienam savaip
.kam idomu kiti?man ne as to ir neapsimetineju,,man nereikia kaukes kad kaip cia dauguma mandagi gerute a viena (didzioji daugumair vaikais apsikrovus _)ta galiu ramei pasakyt svetimi man nerupi,,,
tu vis apie pimpala-senai matei ar kas,,dabar kai tiek metu apie ji pasneket nori -o ka jaunystej darei tai,,,
tavo kalba seima ir pan,viskas ok kam to reikia,,,man vienoj vetoj sedet ir darbas namai neidomu,,
ir as neklystu tai mano nuomone nepamirsk ,,man taip gerai,,as neprimetu savo nuomones,kas ka nori tegu daro,,kaip nori taip gyvena,,gi manes tai neliecia:)

163

ausra wrote:

As sutinku,kad visi mes skirtingi,tad pagal kelis nespreskim,bet turekim nuomone savo.To pacio taves galiu paklausti ko vyrai is moteru nori,a?Bet kuri moteris tikrai nori supratimo,pasitikejimo,demesio ir panasiai-juk tai naturalu mums visiems.Aplamai kai kurie is musu turi ismokt ziuret vienas i kita ne kaip i daikta,o kaip i zmogu.

patenkint poreikius,kazkas kuniskus,kazkas dvasinius,,,ir viskas,sureiksmint santykius ,sureiksminkim viska,,,

164 (edited by Rudas Kiškis 2013-08-18 16:27)

Taip taip, Aušra smile Vadovauti turėjau galvoje, kad ne ką vyras pasako taip ir bus, nepaisant ko reikia moteriai, bet įgyvendinti abiejų KARTU (šitas žodis yra žuvyčių džiaugsmas:)) susitartą norimą variantą ir kad tuo pačiu moteris jaustųsi su vyru kaip su vadu, patikimai, saugiai, kad jeigu ką jis sutvarkys viską kaip reikia ir viskas bus gerai. Patikima ir saugu smile Dėl to ir reikia ir tinkamo pimpalo, ir tinkamos galvos, ir tinkamo mylėjimosi ir tinkamo bendravimo, sutarimo abiems poros atstovams smile Kiek dabar žinau tam reikia iš prigimties maksimaliai tinkamų, derančių žmonių, nes prigimties neperdarysim kad ir kaip norėsis ar galvosim kad tai įmanoma (mano tėtis taip dvidešimt metų galvoja smile, bet žuvis ir vandenė abu žiurkės metais niekaip - niekaip nėra pastovių malonių santykių - vis nuolat kas dieną būna abiem nemalonu - ir tai įgimti skirtumai, skirtingi poreikiai kito žmogaus elgesio, koks jis turi būti, kad būtų gera, malonu bent didžiąją dalį gyvenimo kartu smile). ir manau, kad susiderinimas, susikalbėjimas ir kompromisai ir vyksta tarp pakankamai iš prigimties tinkamų žmonių ir nevyksta tarp pakankamai skirtingų iš prigimties žmonių. Dėl ko ir vyksta persiporavimai. Gal taip, o oras puikus ir prie vandens bent jau panemunės šile buvo labai malonu pasivolioti bei pasimaudyti. Tau kaip gyvenančiai Kaune to ir linkiu smile

165

Dekui Kiskuti uz supratima...:)))

166 (edited by Rudas Kiškis 2013-08-18 16:29)

Į sveikatą smile Matai koks derantis supratimas žiurkės metų žuvies ir žiurkės metų skorpiono - taip kaip parašyta horoskopai.lt big_smile Aušra, iki malonaus smile

167

Na su skorpionais per daug gerai sutariu-gal kad esu zuvis piranija...:)))

168

Rudas Kiškis wrote:

Tai viskas gerai, kad vyrams, susidūrusiems su tuo metu stipresnėmis ar iš prigimties stipresnėmis už juos moterimis, nesinori su jomis bendrauti, būna baimės jausmas ar kokie kiti jausmai ar neina prieiti, kabinti. Vyras iš prigimties santykiuose yra dominuojantis, vadovaujantis. Vadas. Turbūt daugumos vyrų tokia prgimtis. Todėl taip ir turi būti. O jeigu moteris stipresnė, tai valdytų, vadovautų ji, o iš prigimties jis turi būti vadas, ne moteris. Todėl viskas labai gerai, kad tokie susiporavimai turbūt dažniausiai ir nevyksta. Nors gal kai kurie vyrai jaučiasi gerai, kai moteris santykiuose valdo. Visokių žmonių yra. O norint turėti tą stipresnę moterį ir kad abu būtų patenkinti ir savo vietose poroje, reikia stiprintis. Raumenys, miegas, maistas, žinios, patirtis. Nes tuo metu yra moters ir vyro kokybės skirtumas ir kadangi tokius traukia prie tokių, dėl to turi padidėti vyro kokybė, kad būtų tokia, kokia tuo metu yra tos moters. Ir atvirkščiai. Turi padidėti moters kokybė, jeigu jai norisi gauti tuo metu už ją kokybiškesnį vyrą. Gal taip smile

taip sutinku ,kad  poroje  turi  vienas  kitą  stiprinti .Vyras  nori  dominuoti ,prašom  kas  neleidžia .Bet  dominuojant  neužtenka  vien  raumenų  ,gero  miego  ir  maisto ,bet  jei  dominuoja  tai  tegul  prisiima  atsakomybę  už  bendravimą  ir  šeimą.O  čia  žiūriu  ,kai  kurie  vyrai  nori  dominuoti ,būti  įvertiti ,o  už  šeimos  ir  vaikų  išlaikymą  tegul  rūpinasi  moteris. Ar  teisūs  vyrai  kurie  piktinasi  ,kad  moteris  paprašo  pinigų  vaikui  nupirkti  maisto  ,ar  kitoms  reikmėms.Pikta  ,nors  ji  save išlaiko  pilnai.Ar  tai  dominuojantis  VYRAS?

169 (edited by Rudas Kiškis 2013-08-18 17:04)

Taip taip - ir šeimos išlaikymas taip pat. Aišku yra visokių vyrų ir kaip tuo metu tam vyrui gaunasi gyventi, taip gaunasi. Nėra ko kaltinti, nes kiekvienas elgiasi kaip tuo metu pavyksta. Tai vyras gali duoti pinigų, rūpintis šeima, gali ir neduoti pinigų ir nesirūpinti šeima. Taip vyksta. O ko tai moteriai reikia, ar norėti, stengtis gauti iš to vyro, kuris neduoda, ar nenorėti, nesistengti gauti iš to vyro, kuris neduoda ir ieškotis tokio, kuris duoda ar rūpinasi, ar nesiieškoti ir tiesiog pačiai ramiai išsilaikyti, jei jai tai pavyksta, nekvaršinant sau galvos ir nešvaistant energijos pastangomis išspausti iš to, iš ko neišsispaudžia, ypač jei pati turi pakankamai. Na, kaip tuo metu mums norisi, koks supratimas, taip ir būna. Taip ir vargstam visi savaip smile Gal taip.

170 (edited by Rudas Kiškis 2013-08-18 17:08)

ausra wrote:

Na su skorpionais per daug gerai sutariu-gal kad esu zuvis piranija...:)))

Tikriausiai smile Skorpionai kaip vandens žmonės galėtų būti simbolizuojami ir kardžuvėmis smile Gal todėl ir plaukiojasi maloniai su žuvelėmis - kad ir piranijomis big_smile

171 (edited by nesvarbus 2013-08-18 17:13)

Esmeralda. joptararat, nu kiek galima ta pati per ta pati? - AS PVZ NERASIAU, KAD VYRAS TURI DOMINUOTI BET, KAD TIK MOTERIS ISLAIKYTU VAIKUS.
Jei kiekviena syki reikalauti is vyro visko, tai nesistebk jei liksi vienisa su vaiku, raganu niekas nenori. Finansiniai sunkumai beje gali pas betka atsirasti. Taip, vyras yra sakyciau kazkiek aukstesnis dazniausiai seimoje pagal lyderyste, taciau tai nereiskia, kad moteris privales sedeti ir nieko neveikti o vyras ars.
O ir kas cia sunkaus moteriai ka nors padaryti? Jau ir vaikus priziureti turbut bijo visos, tai kam jums vaikai, kam gimdyt?

Pagal musu salies mentaliteta :

vyras auginantis vaika o dirbanti moteris yra nenormalu, reiskia vyras meme,gejus ir nevykelis.

moteris auginanti vaika o dirbantis vyras, na po to prasideda,- '' as tau ne tarneite ir neplausiu indu, ir kur tu nuolat prapuoli? kodel mazai pinigu atnesi?''

vyras gaunantis mazesne alga uz moteri - blogai.

vyras dirbantis daug - blogai, nes mazai buna namie su seima.

vyras turi gera atlyginima, bet daug buna namie, mat pvz toks grafikas - blogai, nes moteriai nuobodus vyras, matyt su kitais nelabai gali i pasimatymus pavaiksciuo, juk madinga nurasyti savo vyra ir manipuliuoti, kad matyt jis vaiksto i kaire, nors pati zmona vaiksto i kaire, arba moteris galvoja, kad jinai tarnaite jeigu vyras namie.. gal vyrui tada lauke nakvoti?

172

Jei atsirado finansiniai sunkumai ir reikia mazint islaidas, pakenteti kuri laika be pinigu, tai galima pakenteti, ne karo metai. Pagyventumet kokioj Afrikoj, ten suprastumet kad buna sunkiau.
Jei nera pinigu, tai nereiskia kad vyras nesirupina ir nieko nedaro, nu prarado darba arba sumazino alga, nu bet ieskos gi to darbo, ar jums taip dega tie pinigai?

173 (edited by tinsanis 2013-08-18 17:34)

nesvarbus wrote:

Jei atsirado finansiniai sunkumai ir reikia mazint islaidas, pakenteti kuri laika be pinigu, tai galima pakenteti, ne karo metai. Pagyventumet kokioj Afrikoj, ten suprastumet kad buna sunkiau.
Jei nera pinigu, tai nereiskia kad vyras nesirupina ir nieko nedaro, nu prarado darba arba sumazino alga, nu bet ieskos gi to darbo, ar jums taip dega tie pinigai?

afrika didele ,nevisi afrikoje blogai gyvena,,

174

nes padėtis keičiasi: moterys - stiprėja, o vyrai, deja silpnėja

175

Nesvarbus joptarara < nekarta  rašiau,kad  vaikus  išlaikiau  viena  ,net  alimentų  nesiteisiau.Man  buvo  lengviau  pasukti  galvą  ,kaip  užsidirbti  ,nei  maldauti  vyro  išmaldos,kad  jis  numestų  kapeiką  vaikui. Gal  todėl  ir  pikta  darosi  skaitant  ,kaip  moterys  prie  jūsų  dėl  pinigų  kabinasi .Nors  turėjau  tinginį  išlaikytinį  ,tiek  neverkiu  ,kad  vyrams  niekas  nerūpi,kad  moteris  turi  išlaikyti  3  namų  kampus,o  vyras  net  vieno  neišlaiko.Nes  tokiais  žodžiais  įžeisčiau  tėvą  ,brolius  ir  sūnus ,nes  jie  atsakingi  ir  jie  supranta  ,kad  vaikų  išlaikymas  šeimoje  ,ne  tik  žmonos  pareiga  ,bet  ir  jų.
Aš  nieko  nesakau  apie  laisvus  nevedusius  vaikinus,jie  neprivalo  pirkti  merginoms  brangių  dovanų ,o  jei  jie  tai  gali  sau  leisti  ir  nori  tai  daryti  ,tai  jų  asmeninis  reikalas.

176

Ieva wrote:

nes padėtis keičiasi: moterys - stiprėja, o vyrai, deja silpnėja

kas pagal tavo supratima yra stiprus vyras?

177

vyras turi pasirinkti moteri pagal save,moteris taip pat.O jei rupi turtai jo ar jos neiseitis,turi vienas kita palaikyti sunkia minute ir gyvenimas bus be isskaiciavimo,geriau kazka kurti kartu,o ne tas turi tiek,o tas nieko.Svarbiausia santarve seimoje,kuria kuria abudu

178 (edited by Yo te esperare 2013-08-19 07:53)

Esu stipri labai dvasiškai, fiziškai irgi darausi vis stipresnė kadangi sportuoju ir niekam į glėbį nepuolu - tai pajutę visi vaikinai išsilaksto, toks įspūdis kad nebemokat pakovot, pasistengt dėl merginos kuri tikrai verta dėmesio. Noriu vyriško, kuris pats būtų stipresnis už mane tiek dvasiškai, tiek fiziškai, bet mano gyvenime vien skystakiaušiai painiojasi, jau tikrai įkyrėjo smile dar kai pasakai kad sporto salei leg presą spaudi 70 kg tai dar ir netiki ir prasideda nusišnekėjimas kad nereik man to , lyg kažkoks stuobrys geriau žino ko man reikia big_smile apgailėtina big_smile

179

Yo te esperare wrote:

Esu stipri labai dvasiškai, fiziškai irgi darausi vis stipresnė kadangi sportuoju ir niekam į glėbį nepuolu - tai pajutę visi vaikinai išsilaksto, toks įspūdis kad nebemokat pakovot, pasistengt dėl merginos kuri tikrai verta dėmesio. Noriu vyriško, kuris pats būtų stipresnis už mane tiek dvasiškai, tiek fiziškai, bet mano gyvenime vien skystakiaušiai painiojasi, jau tikrai įkyrėjo smile dar kai pasakai kad sporto salei leg presą spaudi 70 kg tai dar ir netiki ir prasideda nusišnekėjimas kad nereik man to , lyg kažkoks stuobrys geriau žino ko man reikia big_smile apgailėtina big_smile

Paskambink Stalone, jisai fiziskai dar stiprus. O kovot galima, bet jei mergina vis aukstina ir aukstina save, elgiasi kaip barakuda, na todel nuo tokiu ir bega.

180

nesvarbus wrote:
Yo te esperare wrote:

Paskambink Stalone, jisai fiziskai dar stiprus. O kovot galima, bet jei mergina vis aukstina ir aukstina save, elgiasi kaip barakuda, na todel nuo tokiu ir bega.

Kaip gerai kad aš nebarakuda, pinigų turiu pati, nors ir nedaug, bet man jų užtenka, nesišvaistant kartais galiu sau leist nusipirkt ko norėčiau, nors ir ne viską. Laikau save normaliam lygmenį, nei nuvertinu, nei aukštinu, tiesiog gerbiu save. smile