21

Re: JĖZAUS meile tau

Antanas wrote:

Aš tikiu, ir tikrai mačiau stebuklus Jo padarytus. Kas netiki,tu ir nepriversi patikėti, bet galima tik pabandyti su jais padirbėti

ateik vakare i koki skerstgatvi galesi padirbet,,ir su tavim bus padirbeta:) rasta sventa yrasyk i telefa,,su savim tik atsinesk...

22

tinsanis wrote:
kotrina wrote:

jus gal visai nėra skaitę ŠVENTO RAŠTO,NAUJOJO TASTAMENTO.Paskaitykit kas ten rašoma,tada komentuokit

tave jaudina sventas rastas ir ta vibruojanti lazdele:D:D:D

kokios isdykusios tos sventuoles big_smile

23

oi kaip man jusū gaila jus veikia pragaro jėgos :::002:::002:::003

24

kotrina wrote:

tave kankina pagirios,,,?

25

daug yra liudininku,kurie patyrė GEROJO GANYTOJO pagalba,reikia tuo tik tikėti ir išpažinti nuodėmes nuoširdžiai ir atgailauti dėl nuodėmių ir tada tikrai pajusite JĖZAUS veikimą.Dar patariu pabūti JĖZAUS KRISTAUS ADORACIJOJE,labai nuramina sielą,pasijauti laimingu....pakylėtu:::010:::010

26

kotrina wrote:

daug yra liudininku,kurie patyrė GEROJO GANYTOJO pagalba,reikia tuo tik tikėti ir išpažinti nuodėmes nuoširdžiai ir atgailauti dėl nuodėmių ir tada tikrai pajusite JĖZAUS veikimą.Dar patariu pabūti JĖZAUS KRISTAUS ADORACIJOJE,labai nuramina sielą,pasijauti laimingu....pakylėtu:::010:::010

nieko nesupratau, kvantine fizika kazkokia tai

27

kotrina wrote:

Rojuj gal klimatas ir geresnis, bet pragare kompanija smagesne!!! Renkuosi pragarą:D

28

lavonbezdzione wrote:

pvz kokie stebuklai?

Kada buvau Kaune, buvo susirinkę daug žmonių, kurie meldėsi ir šlovino Viešpatį, netikėtai pradėjo snigti aukso dulkėmis buvo neapsakomas jausmas. Pas kaip kuriuos, rankos blizgėjo nuo aukso dulkių, toks jausmas, kad jos buvo makiažų užteptos, pas kitus rankinės, tai va taip veikia Šventoji Dvasia.

29

oho nuostabu :::001:::001:::001

30

Na taip, ir čia tik vienas dalykas, o kiek yra dar daug

31

kokiu dar buvo papasakok ?

32

Na pavyzdžiui man, išgydė viena auglį, kuris buvo gal kokie keturi metai ir man norėjo ji operuoti, bet aš vis laukiau, kažko delsiau, ir jo nebėra jau, gal kokie metai.

33

aš tikiu tokiais stebuklais,nes kai nuoširdžiai meldies ištiesų vyksta stebuklai

34

amen.

35

Antanas wrote:
lavonbezdzione wrote:

pvz kokie stebuklai?

Kada buvau Kaune, buvo susirinkę daug žmonių, kurie meldėsi ir šlovino Viešpatį, netikėtai pradėjo snigti aukso dulkėmis buvo neapsakomas jausmas. Pas kaip kuriuos, rankos blizgėjo nuo aukso dulkių, toks jausmas, kad jos buvo makiažų užteptos, pas kitus rankinės, tai va taip veikia Šventoji Dvasia.

Melas. Tokio įvykio Kaune, o ir visoj Lietuvoj užfiksuota nebuvo per pastaruosius 70 metu. Jau tau brolyti rojus nebesviecia... Keliausi pragaran.

36

Antanas wrote:

Na pavyzdžiui man, išgydė viena auglį, kuris buvo gal kokie keturi metai ir man norėjo ji operuoti, bet aš vis laukiau, kažko delsiau, ir jo nebėra jau, gal kokie metai.

Savaiminis isgyjimas, neretas ir gan nesudetingai paaiskinamas medicininis reiškinys. Cia dievpalaikis tavo nususes, nesikišo. Reiskias tai nera jo egzistavimo įrodymas. Snekant supaprastintai, nera ir niekada nebuvo nei vieno nepaneigiamo jo egzistavimo irodymo.

37

lavonbezdzione wrote:

o ar galima butu padaryt kad grybauskaite smarkiai melstusi ir alga lietuvoj butu 10 000?
aukso dulkes ir augliai akiu dumimas......

Arba, kad mano kambaryje kiaurus metus Tom dulkelem snigtu:)))

38

Donatas wrote:
lavonbezdzione wrote:

o ar galima butu padaryt kad grybauskaite smarkiai melstusi ir alga lietuvoj butu 10 000?

galima kad gautum 10000 per menesi, bet turesi arti visus metus be algos, o poto tau sumokes, tu ka durniu radai cia, ar manai kad Viespats yra kaledu senelis smile nejuokinkite vaikai

39

O kur yra įrodymai, kad egzistuoja meilė? vėjas? sapnai? noras valgyti? to visko irgi nėra, tai tik jūsų noras tikėti, kad tai yra, o ištikrųjų to nėra? ar ne?

40

Antanas wrote:
Donatas wrote:
lavonbezdzione wrote:

galima kad gautum 10000 per menesi, bet turesi arti visus metus be algos, o poto tau sumokes, tu ka durniu radai cia, ar manai kad Viespats yra kaledu senelis smile nejuokinkite vaikai

Ha ha, durnelis kažką vaikai vadint bando... Pirmai subresk, išmokų smegenine naudotis, varguoli... Paskaitinek guglej kas yra sarkazmas, o tada ziodyk savo buka srebtuve. Netgi jeigu ir butu dievpalaikis tavo, tai rasyciau jam užuojautos laiškus, dėl lievo fanklubo...