Re: JĖZAUS meile tau
Visi nori išgyti, bet ne visi nori tą išgydymą priimti supranti, kaip pasakai kad Viešpats gali išgydyti, visi pradėda staugti - sektantai, durniai, bepročiai. Ir tada Viešpats tikrai jų nebenori gydyti.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → JĖZAUS meile tau
Visi nori išgyti, bet ne visi nori tą išgydymą priimti supranti, kaip pasakai kad Viešpats gali išgydyti, visi pradėda staugti - sektantai, durniai, bepročiai. Ir tada Viešpats tikrai jų nebenori gydyti.
O kur yra įrodymai, kad egzistuoja meilė? vėjas? sapnai? noras valgyti? to visko irgi nėra, tai tik jūsų noras tikėti, kad tai yra, o ištikrųjų to nėra? ar ne?
Prašau! Meile tai cheminių junginių reakcija vykstanti mūsų organizme, niekuo neisiskirianti nuo kitu cheminių reakcijų. Vėjas, tai oro srovių judėjimas (keitimasis vietomis). Noras valgyti, taipogi cheminių reakcija, kurios metu išsiskiria medžiaga, būsimam maistui apdoroti (skrandžio rūgštis). Tai ne noras tikėti, o įrodyti, mokslu pagrįsti faktai. O dievpalaikio nera ar tu gali įrodyti priešingai?
O kodel mane isgyde? Aš gausiausiai rekiu, kad jus nevisprociu gauja, pezanti nesąmones. Neturėjau isgyt, tavo teigimu. Bet kaip matai esu gyvas
lavonbezdzione wrote:pvz kokie stebuklai?
Kada buvau Kaune, buvo susirinkę daug žmonių, kurie meldėsi ir šlovino Viešpatį, netikėtai pradėjo snigti aukso dulkėmis buvo neapsakomas jausmas. Pas kaip kuriuos, rankos blizgėjo nuo aukso dulkių, toks jausmas, kad jos buvo makiažų užteptos, pas kitus rankinės, tai va taip veikia Šventoji Dvasia.
tau kaip is kaimo pasakysiu,,maziau gerk nekokybiska spirita,,ir kitas dalykas ,,gamyklu daug paziurek kiek chemikalu turi toki pavidala,,pradek gydytis,,kol dar nevelu,,kuo zmogus bukesnis tuo daugiau tiki tokiais antgamtiskais dalykais,,,
Viešpats kad egzisuoja, irgi yrapagrista moksliškai, ir teoriškai ir praktiškai, ir patys mokslininkai neigia, kad žmonės atsirado iš beždioniu, ar bala žino ką jus ten sakote pasaulį.
Antanas wrote:lavonbezdzione wrote:pvz kokie stebuklai?
Kada buvau Kaune, buvo susirinkę daug žmonių, kurie meldėsi ir šlovino Viešpatį, netikėtai pradėjo snigti aukso dulkėmis buvo neapsakomas jausmas. Pas kaip kuriuos, rankos blizgėjo nuo aukso dulkių, toks jausmas, kad jos buvo makiažų užteptos, pas kitus rankinės, tai va taip veikia Šventoji Dvasia.
tau kaip is kaimo pasakysiu,,maziau gerk nekokybiska spirita,,ir kitas dalykas ,,gamyklu daug paziurek kiek chemikalu turi toki pavidala,,pradek gydytis,,kol dar nevelu,,kuo zmogus bukesnis tuo daugiau tiki tokiais antgamtiskais dalykais,,,
Dėja, aš negeriu ir nerūkau, Viešpats tai draudžiau,aš to ir nedarau.
Donatas wrote:Antanas wrote:O kur yra įrodymai, kad egzistuoja meilė? vėjas? sapnai? noras valgyti? to visko irgi nėra, tai tik jūsų noras tikėti, kad tai yra, o ištikrųjų to nėra? ar ne?
Prašau! Meile tai cheminių junginių reakcija vykstanti mūsų organizme, niekuo neisiskirianti nuo kitu cheminių reakcijų. Vėjas, tai oro srovių judėjimas (keitimasis vietomis). Noras valgyti, taipogi cheminių reakcija, kurios metu išsiskiria medžiaga, būsimam maistui apdoroti (skrandžio rūgštis). Tai ne noras tikėti, o įrodyti, mokslu pagrįsti faktai. O dievpalaikio nera
ar tu gali įrodyti priešingai?
o suvokimas savivoka ir samone?kur?
O suvokimas, savivoka ir samone yra savaiminis dievpalaikio įrodymas? Ne. Cia (kaip ir visur kitur) yra naudotina atvirkstine prezumcija. Nera, tol kol neirodyta priešingai. Dievo nera, tol, kol neirodyta, kad jis yra. Amen!
Dar vienas, faktas tie kurie netiki į Viešpatį, yra kvailiai, kadangi jie neturi proto, o proto niekas nėra matęs
Samonė ir ptotas neegzistuoja, tai močiučių pasakos, jų niekas nematė, kaip ir Viešpačio juk jų nėra
Viešpats kad egzisuoja, irgi yrapagrista moksliškai, ir teoriškai ir praktiškai, ir patys mokslininkai neigia, kad žmonės atsirado iš beždioniu, ar bala žino ką jus ten sakote pasaulį.
Prašom parodyti mokslinį straipsnį, arba recenzija, kur butu įrodyta, kad dievpalaikis egzistuoja.
Dar vienas, faktas tie kurie netiki į Viešpatį, yra kvailiai, kadangi jie neturi proto, o proto niekas nėra matęs
O kas yra matęs tikinčiųjų protą?
tave tevai i stala nedauze galvos kol augai?faktas yra mokslas ir siulaikinis zmogus tiki juo,kaimietis ,,as apie tave tiki kazkokiais paveiksliukais ,,,didzioji dauguma mokslininku nepanasus i kvailius ,,isradimai irpan,,tik kazkodel is tu tikinciuju vieni idijotai,,,
Viešpats neleistu, niekas nieko ir neišrastu
Donatas wrote:lavonbezdzione wrote:o suvokimas savivoka ir samone?kur?
O suvokimas, savivoka ir samone yra savaiminis dievpalaikio įrodymas? Ne. Cia (kaip ir visur kitur) yra naudotina atvirkstine prezumcija. Nera, tol kol neirodyta priešingai. Dievo nera, tol, kol neirodyta, kad jis yra. Amen!
ta atvirkstine galima taikyt ir kad jis yra.samone pagal tave irgi yra chemija?
Ne, negalima taikyti tiesioginės prezumcijos niekame. Jeigu butu taikytina tiesiogine prezumcija, tektų neigt kiekvieno idioto ismysla. Visi teisme butu kalti, dar pačiam teismui neivykus. Vienintelis įmanomas loginio būdas, tai taikyti atvirkstine prezumcija. Neegzistuoja, kol neirodyta priešingai.
Samone plačia ja prasme yra neorologiniu koreliaciju darinys. Šiam momentui dar sąmonę nera taip plačiai išnagrinėta kaip fizika ar chemija, bet is esmės, jau yra aišku, kad tame nic nieko dievisko nera.
O jis niekam nieko neleido, bet israsta visko daug:) keista, ane?
Beje, dar nedavei nuorodos i mokslinį įrodymą apie dievpalaikio egzistavimą. Sakei, kad toks yra.
taip iseina tu esi robotas ir as galiu sukonstruot samone.samone visiskai tamsus miskas ir nieko joje nera aisku.
irodyta yra daug dalyku kurie veliau perirodyti buvo.beto reik tada sau perirodyti tarkim kad yra latvija arba tiket kad kazkas jau irode.nemanau kad prezumcija taikytina dievuj.negi tu netiki visiskai?
Visiškai netikiu. Tiksliau esu 100% tikras, kad jo nera. Tai galiu pagrįstai argumentuot, bet tai uzimtu daug laiko ir rasliavos.
Visi mes esam biologiniai robotai. Tu sąmonės sukonstruot negali, bet jau seniai sąmonę įmanoma įtakoti ir keist (hipnoze). Taigi, jos apdirbimas vyksta, jau daugiau kaip 3000 metu, o tai yra maždaug 1000 metu daugiau, negu egzistuoja krikščionybė.
Apie "perirodytus" dalykus plačiau prašom. O dėl tamsumo, tai krikščionybė kol kas lyderiauja debiliskumo varžybose. Juk tik 1992 metais, Vatikanas pripažino, jog žeme apvali. Iki 1992 visi krikščionys žinojo, kad žeme plokscia. Juk krikščionis privalo paklust savo dievo nuomonei, o ja skelbia papa (Vatikanas).
Manyk i sveikata. Netikiu aš i nematoma senuką.
Dėl sąmonės kompiuteryje, šiam momentui neįmanoma, nes chemija ir fizika, dar nepazenge taip toli, kol kas negali zmogus atkartot visu cheminių reakcijų ir junginių. Stebėti reiškinį ir ji atkartoti, tai nera tas pats.
Apie kokius potvynius? Ka tu kalbi? Gravitacija nera įrodinėjama, ji yra įrodinėjama.
Laikas yra subjektyvus savimonės pojūtis. I ji nereikia tiket arba netiket. Klausimas tavo kvailas kažkoks gavosi:)
Kas dėl kalasnikovo. Man i galva ji iremus, aš pradeciau juo tiket, lygiai taip pat, kaip tu nustotum tiket, ji iremus tavo mamai i galva.
Taip, aš vis dar 100% esu tikras, kad neegzistuoja numatomas senukas, kuris sukūrė viską aplinkui ir taip stipriai myli žmogų, kad sukūrė jam mara, karą ir badą, vien tam, kad zmogus gyventų smagiau ir jam ne pasidarytų liūdna.
Taip, aš vis dar netikiu, kad egzistuoja tas senukas, kuris yra pats gailestingiausias is visu, bet turi sąraša su 10 dalyku, kuriu tau negalima daryt ir jeigu tu nors 1 is jų padarysi, papulsi i pragarą, kuriame degsi, kankinsies, verksi, per amžius amzinuosius. Ir tai jis vadina teviska meile.
Ne bezdzioniuk, aš netikiu pasakom. O tu?
Senukas gal ir neegzistuoja bet aplinka mato tavo poelgius ir kiekvienas tavo veiksmas joje lygus tokiam pačiam atoveiksmiui.Ta prasme fizika .Viskas parašyta dešimtyje dievo isakymu.Juk ir liaudies patarlė sako kad kaip šauksi taip ir atsilieps.ir dar šimtas ir vienas posakis kuris individa drausmina kaip maža vaika su diržu tėvai.Tik bėda tame kad mažai tikinčiuju belike dabar madinga parmazonais buti.
Dėl gravitacijos, norejau pasakyt ji nera įrodinėjama, o yra nagrinėjama.
Laikas gali kisti, bet ne mūsų laiko suvokimas. Jeigu tu sugebėsime surinkti visiškai ir absoliučiai tokias pat, funkcionuojancias smegenis, kuriose vyktų, visi priklausantys procesai, taip, tos smegenys turetu sąmonę. Sąmonės egzistavimą įrodė kiti mokslai. Fizika kita sritį nagrinėja...
Tai, kad tu manai, kad man nera 30, manęs jaunesniu nepadaro. Juk turi tikėjimo, pasirinkimą
Tu gali žinot savo tiesas, kurios nera irodytos (apie kalaso iremima), gali jas "teigt", bet nuo to, jos tikresnes nepasidaro. Pats taipogi tai žinai, kaip ir visas likęs pasaulis:)
Dar vienas dalykas. Tiesa, visada yra savaiminis įrodymas. Imantrus ar ne, bet taip jau yra.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → JĖZAUS meile tau