You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 12 13 14
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Andrius
- Forumo Fantomas
Re: Automatine vs. mechanine pavaru deze
Aistė wrote:Vilija, 33 wrote:as pvz. nekeisciau savo masiniuko su paprasta pavaru deze i automata.nors kazkodel uz tokia nuomone kai kas is manes pasisaipe:((((bet juk su automatu kai vaziuoji -jokio cinkelio-tik tiek kad minkai pedalus.o kaip jums?
palaikau, as ir nepilnus metus su grand cherokee automatu pavazinejau ir kciortu, pardaviau ir mechanine celica vel pasistaciau pas save
dzipas ir celica..na tas 2 variantas moteriskas ,,tad nieko nuostabaus,,
- Ugnius
- Forumo Naujokas
trumpai automatine-tinginems, o mechanine exstremalams ir kas netingi kaulu pajudint. as uz extremalu sporta ir visada naudou mechanine, tiesa sakant niekad neteko automato vairuot bet ir nenoriu..
- Andrius
- Forumo Fantomas
Ugnius wrote:trumpai automatine-tinginems, o mechanine exstremalams ir kas netingi kaulu pajudint. as uz extremalu sporta ir visada naudou mechanine, tiesa sakant niekad neteko automato vairuot bet ir nenoriu..
dar trumpiau,,ne akmens amziuje gyvenam tad automatine normalus dalykas..ekstremalus sportas,,ir ,,na jai ten reikia mech,naudok i sveikata,o jai ekstremalus vairavimas gatvej na ne rusijos keliuose vazinejam kad jis butu ekstream,,,
264 Reply by Mindaugas 2013-09-17 10:06 (edited by Mindaugas 2013-09-17 10:10)
- Mindaugas
- Forumo Naujokas
na wisiems skirtingai, as palaikau automatu puse. esu mates statiska kad automobiliai su automatine pawaru dezemis maziau awarijose pakliuna. su automatu irgi galima keisti begius. priklauso nuo metu. kas uz mechanines , wistiek pykit ne pyke, bet wienas nenuginciajamas dalykas yra kad automatas mieste ir jo spustyse perspjauna mechanine. P.S cia tik mano nuomone :-)
- Andrius
- Forumo Fantomas
Mindaugas wrote:na wisiems skirtingai, as palaikau automatu puse. esu mates statiska kad automobiliai su automatine pawaru dezemis maziau awarijose pakliuna. su automatu irgi galima keisti begius. priklauso nuo metu. kas uz mechanines , wistiek pykit ne pyke, bet wienas nenuginciajamas dalykas yra kad automatas mieste ir jo spustyse perspjauna mechanine. P.S cia tik mano nuomone :-)
statistika statistikai nelygi,,kiekvieno asmeninis reikalas ka pasirinkt,,mane labiau erzina stabdziai su mygtuku ,,,
- gedukas
- Forumo Vanagas
jei naujas auto tik automatas nors tikrai esu užkietėjas mechaniniu gerbėjas.Bet šiuo metu turimas išeiginis landcruizeris nepamainomas su automatinė pavaru dėže.Tikrai tokiame dideliame automobilyje vairuoti ne darbas o malunumas.Beje žmona irgi pavažinėjusi su juo iškeitė automobili su mechanine dėže i automatine dėže turinti automobili.
267 Reply by Mindaugas 2013-09-17 18:38 (edited by Mindaugas 2013-09-17 18:39)
- Mindaugas
- Forumo Naujokas
vistiek viskas pereis prie mygtuku, ir paskiau prie tacho, ateitis priklauso automatui xD
- Gintarė
- Forumo Naujokas
Automatas yra gerai, bet tik daug litu reikia paaukoti kad ji vairuoti, jis ryja daugiau kuro ir nera lengva rasti automata su tvarkinga pavaru deze, o jos tvarkymas daug kainuoja, tai gal geriau automobilis su mechanine pavaru deze
- Andrius
- Forumo Fantomas
Gintarė wrote:Automatas yra gerai, bet tik daug litu reikia paaukoti kad ji vairuoti, jis ryja daugiau kuro ir nera lengva rasti automata su tvarkinga pavaru deze, o jos tvarkymas daug kainuoja, tai gal geriau automobilis su mechanine pavaru deze
aukoji tada kai nepagal pinigine auto,,,kai jis tavo kisenei -kalba nesisuka per brangus per daug kuro,,,
- Neblogas
- Forumo Vanagas
Ugnius wrote:trumpai automatine-tinginems, o mechanine exstremalams ir kas netingi kaulu pajudint. as uz extremalu sporta ir visada naudou mechanine, tiesa sakant niekad neteko automato vairuot bet ir nenoriu..
tu f-1 matei mechanine, ten tokiu nera nes greiciai per dideli, o ralyje maksimum iki 200 tai ir pilnai pakanka mechanines, tai cia kiap gaunasi tada? kurie cia tinginiai? tai cia is sportines puses ziurint, is komforto as tau pasakysiu tiek tas kas megino automata niekada jo nepeiks kad tai blogiau uz mechanine turiu galvoje tvarkinga, ir kiek pastebejau kad tie kas ji pamegina paskui ir pereina ant jo paprastai nes mieste jis tikrai geriau ir patogiau nei mechanine
- Alegra
- Forumo Legenda
Man tai patinka junginėti. Kažkaip nuobodu važiuoti su automatika. Miegas ima
Pages Previous 1 … 12 13 14
You must login or register to post a reply