Na jaunesnė visad patrauklesnė, jei imant jau kokį didesnį skirtumą, nes tiek 18, tiek 24 taip pat jaunos ir gražios atrodo, bet jau imant kokią 20 m. merginą, ir 30 m. pradeda jaustis skirtumas (jei neimt kažkokių konkrečių atvejų, kada mergina labai prisižiūri, ar tiesiog jaunai atrodo).. Tai taip ir linksta viskas link to, kad renkamasi jaunesnė, o ne vienmetė.. Nors asmeniškai man ta tendencija ne kaži kas.. Gal kam ir tinka minėta situacija, kad vyrui jaunystė moteryje, o moteriai branda vyro amžiuje.. Tačiau jei žvelgt ilgėliau, tai po to ta jaunesnė su pencininku liks, o gyventi tai dar norėsis, tai gaunas kažkoks atvirkščias procesas, arba pamest senuką reik, kad dar pagyvent gerai kokį dešimtmetį..
Tie žmonės labai skirtingi yra, ir poreikiai visai kiti, man tai pvz. nežavi ten žiauriai jaunesnė kokia 16-18 m., nes tiesiog nelabai yra ką šnekėt, priešingai nei su bendraamžėm, kur ir siejantys dalykai panašūs, ir mąstymas pagal amžių, ir temų spektras platesnis, brandesnis požiūris ir t.t., gal toks mąstymas mano ir pasikeis, kai bus daugiau metų Nors tikiuosi, kad ne, nes taip manau, kad visai nebetobulėsiu, jei liksiu 25~ m. brandos amžiuje
Dar galima pridėt dėl to jaunumo, kad čia nemažai vyrų tiesiog dėl vieno reikalo yra, tai jaunesnei galvą apsukt daug lengviau, negu vienmetei Tai irgi tam tikra pastebėtos "tendencijos" dalis..