You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 … 9 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Gintas
- Forumo Vanagas
Re: Ko moterim reikia is vyru ?
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Juozas wrote:Na dėl pinigų tai mano atvejis buvo išskirtinis per pirma pasimatyma su mergina su kuria dar dabar draugauju aš visai pinigu buvau nepasiemes na bet nuėjom į parduotuve ji turėjo pinigu nupirko ir man ir sau ledu na kiekviena diena vis kitaip tai ji perka ka tai kita diena as arba rukyt perkam tai uz mano pinigus o pavalgyt ka nors uz jos na taip dalinames viskuom nera taip kad viskas už mano litus, na bet cia išimtis su buvusia buvo taip išviso tik kelias dienas pradėjau draugaut jau iškart pradėjo pradėjo prašyt ir manipuliuodama ant drabužių
Turi gera mergina ir džiaukis ,kad tokia sutikai. Kadangi nuoširdžiai viskuo dalinatės ir tas nuoširdumas išliks ,tokia draugystė ir tęsis. O tokių norinčių gyventi ne savo sąskaita tarp vienų ir kitų visada bus.Prisimenu iš šokiu lydi gražus vaikinas,ėjom nemažą kelio atkarpa ir kalbėjomės.Pradėjo sukti kalbą vaikinas ,kad jam reikėtų naujos kurtkės ir dar kažko. Sakau nusipirk ,jei reikia.O jis ,kad pinigų nėra. Supratau su kuo turiu rekalą.Paskyriau pasimatymą šokiuose ,kad be reikalo gatvėje stypsoti nereikėtų {pagailėjau},o į šokius nenuėjau.Žinoma susirado jis gerai vyresnę negražią.Ji eina laiminga,pavydėkite kokį gražų vyra susiradau.O jis irgi laimingas ,rūbai nauji.Bet man dėl to širdies neskauda .Aš renkuose kas man patinka, kiti irgi renkasi kas jiems tinka. Nenorit išlaikytiniu ,nutraukit bendravimą ir problemos nėra.
- Rytis
- Forumo Vijurkas
Antanas wrote:nebukit tokiais vargsais.viskas su jomis gerai.visokiu yra visokiu ir reikia.buna,kad net ir pacios panos gerimuku pavaisina.o vat su tokiais verkslentojais niekas ir nesigula i lova,kam reikalingas apsisnarglejes ir dar be babkiu.mokekit graziai su jom plepet ir megaukites merginu silpnumu pries jusu zavesi
Matai Antanai,ne visi tokie grazuoliai narcizai kaip tu.Tai ne i visus tos panos taip ir ziuri kaip i tave
O seip galiu pasakyt is savo patirties,kad is pradziu susipazisti su mergina ir prasideda as paprasta,as ieskau rimtu santykiu,pinigai man nerupi ir pan... O pabendravus,susitikus viskas gaunas atvirksciai.Gaila bet tikrai dar neradau tokios kuri kaip sneka,taip ir elgtus.
- Linelis
- Forumo Naujokas
kazin ar jos pacios zino ko jos nori is tu vyru...
25 Reply by Juozas 2013-10-20 17:23 (edited by Juozas 2013-10-20 17:24)
- Juozas
- Forumo Aktyvistas
Čia gali būti nežinau ar tiesa ar ne bet va jaunesnės nuo 16 iki kokiu 20 gal metų tai jom dar pinigai nerūpi gal iš tėvu gauna ir nereikia ar panašiai nes man kuriai pinigu reikejo buvo tik viena pasitaikiusi o vyresnes tj skelbimus net tokius deda kaip ieškau pasiturinčio vyro.
- Gintarė
- Forumo Pradedantysis
Kur jūs tų barakudų tiek randat?
Aš asmeniškai tikrai nenorėčiau kad vaikinas už mano rūbus ar daiktus mokėtų, gal jau geriau mažiau, bet pati kaip nors įsigysiu. Na, o kas liečia pasimatymus, laikaus senos geros taisyklės- kas kviečia tas moka. Neužtenka net ant kavos- einam pasivaikščiot!
- Juozas
- Forumo Aktyvistas
Gintarė wrote:Kur jūs tų barakudų tiek randat?
vandeny jų daug plaukioja
- Martynas
- Forumo Dalyvis
Aš asmeniškai tikrai nenorėčiau kad vaikinas už mano rūbus ar daiktus mokėtų, gal jau geriau mažiau, bet pati kaip nors įsigysiu. Na, o kas liečia pasimatymus, laikaus senos geros taisyklės- kas kviečia tas moka. Neužtenka net ant kavos- einam pasivaikščiot!
Kur barakudu randam? Jos visos tokios. O dar ir uz nugaros neaisku ka daro kai vyras lieja prakaita darbe o boba reikalauja Pajamu.
- Martynas
- Forumo Dalyvis
Gintarė wrote:Martynai, jei bobos ieškai, bobas ir randi ;D Vyrai irgi už nugaros ohoho ko pridaro, bet ne visi. Kaip ir moterys ne visos Taip kad nesakyk, kad visos moterys barakudos, gal tik tau su jom labai sekas Kraštutiniu atveju reiktų susimąstyti, gal tu tiesiog neturi daugiau ko pasiūlyti, kad joms tik pinigų iš tavęs tereikia...
O ka jums dar pasiulyti euru ar doleriu o gal norit svarais sterlingais juk litas tai egzistuoja tik Lietuvoje.
- Gintarė
- Forumo Pradedantysis
Martynas wrote:Gintarė wrote:Martynai, jei bobos ieškai, bobas ir randi ;D Vyrai irgi už nugaros ohoho ko pridaro, bet ne visi. Kaip ir moterys ne visos Taip kad nesakyk, kad visos moterys barakudos, gal tik tau su jom labai sekas Kraštutiniu atveju reiktų susimąstyti, gal tu tiesiog neturi daugiau ko pasiūlyti, kad joms tik pinigų iš tavęs tereikia...
O ka jums dar pasiulyti euru ar doleriu o gal norit svarais sterlingais juk litas tai egzistuoja tik Lietuvoje.
O be pinigų, ką dar gali merginai duoti? Nes kaip suprantu, pats save įsivaizduoji kaip vaikščiojančią piniginę
32 Reply by Martynas 2013-10-20 18:33 (edited by Martynas 2013-10-20 18:34)
- Martynas
- Forumo Dalyvis
Gintarė wrote:Martynas wrote:Gintarė wrote:Martynai, jei bobos ieškai, bobas ir randi ;D Vyrai irgi už nugaros ohoho ko pridaro, bet ne visi. Kaip ir moterys ne visos Taip kad nesakyk, kad visos moterys barakudos, gal tik tau su jom labai sekas Kraštutiniu atveju reiktų susimąstyti, gal tu tiesiog neturi daugiau ko pasiūlyti, kad joms tik pinigų iš tavęs tereikia...
O be pinigų, ką dar gali merginai duoti? Nes kaip suprantu, pats save įsivaizduoji kaip vaikščiojančią piniginę
Vyras ir yra pinigine bobos akyse. Jus taip ziurit. Jus labai sureiksminat materializma tik padengiat kitais zodziais kad butu ten sioks anoks ir panasiai bet visada yra tai ar jis yra apsirupines materialiai cia visada sitas pirmoje vietoje. Kodel mes vyrai to taip nesureiksminam na bent jau didzioji dalis ju ir iskaitant mane.
- Gintarė
- Forumo Pradedantysis
Martynas wrote:Gintarė wrote:Martynas wrote:O ka jums dar pasiulyti euru ar doleriu o gal norit svarais sterlingais juk litas tai egzistuoja tik Lietuvoje.
Vyras ir yra pinigine bobos akyse. Jus taip ziurit. Jus labai sureiksminat materializma tik padengiat kitais zodziais kad butu ten sioks anoks ir panasiai bet visada yra tai ar jis yra apsirupines materialiai cia visada sitas pirmoje vietoje. Kodel mes vyrai to taip nesureiksminam na bent jau didzioji dalis ju ir iskaitant mane.
Nieko mes nesureikšminam, patys susireikšminat
- Martynas
- Forumo Dalyvis
Nieko mes nesureikšminam, patys susireikšminat
Melas
- Gintarė
- Forumo Pradedantysis
Martynas wrote:Nieko mes nesureikšminam, patys susireikšminat
Melas
Ech, tiek to sėkmės tau barakudų ieškant ;D
- Martynas
- Forumo Dalyvis
Gintarė wrote:Martynas wrote:Nieko mes nesureikšminam, patys susireikšminat
Melas
Ech, tiek to sėkmės tau barakudų ieškant ;D
Nereikia net ieskoti pacios einat kai norit Bapkiu
- saulyte
- Forumo Dalyvis
reikia vaiku..po to skirias,ir po 8m.svelniai pasako-mus charakteriai nesutapo...
- Rugilė
- Forumo Naujokas
- Saulė
- Forumo Pradedantysis
pritariu tau 100%. o čia pagal vyrukus atrodo kad mes gimę tik melžt iš jų
- Gintarė
- Forumo Pradedantysis
Saulė wrote:pritariu tau 100%. o čia pagal vyrukus atrodo kad mes gimę tik melžt iš jų
Gerai čia viena narė išsireiškė, kokių ieško tokias randa
Pages Previous 1 2 3 4 … 9 Next
You must login or register to post a reply