Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.
Esmeralda wrote:Aiste ,kaip aš tave suprantu .Dažniausiai jei turtingas kabina ,tai pasipūtęs kaip povas ,kokia mano mašina pulk man po kojom. Iškart atššoksta noras su tokiu bendrauti. Gerai ,k,ad ne visi tokie.Bet ta nuostata ,kad moterys bendrauja dėl vyro turto,tai labai stipri .Prisimenu mano draugas po kelių metų draugystės nusipirko brangią mašiną .Gal po kokių metų klausia ,ar aš su juo ne dėl geros mašinos.Užėmė žadą ir nežinau ką atsakyti.Tada pats susigriebė ,kad kai pradėjom draugauti ,jo mašina nebuvo brangesnė už manąją.
Bet jei moteris save išlaiko ,ir nenori išlaikyti Alfonsiuko ,tai ji tampa savanaude , barakūda. ar meterialiste suknista . Juk mes iš vyrų neprašom nei kapeikos ,tai kodėl meterialistės.?
Kaip piktai reguoja į tavo komentarus ,kad užsidirbi,save ir sūnų išlaikai .Koks pyktis ,kad dar Alfonsiuko nenori išlaikyti ,kaip sūnelio. Dar ir galą gali gauti iš to pykčio ,paskui teks už netyčinę žmogžudyste atsakyti.Alfonsai, tai siaip tie kurie ne dirba, ir pasinaudoja mergina igyti koki nors turta. *pwz* mashina, buta, laikrodzius ir panasiai. Ir su ja ne gyvena ilgai. nebent jau labia gerai stengiasi lovoj ir skyria pakankamai demesio , kad moterys ne isvaryto jo I pievas.
Jei ji bus gudri ,tai jis turės stengtis ,kad nebūtų išmestas.Juk sūris veltui,tik pelėkautuose. Jei kvaila ,tai jis pagyvens kol išgręš ,ir išnyks gręžti kitur. Toks bendravimas ar tai alfonsai ,ar barakūdos. Kova su vaidinama meile,kuris kurį.Nepasakyčiau ,kad tai rojus,ypač jei užtaiko ant gudresnio,norėjo pasinaudoti,o buvo pasinaudota juo,ar ja.Nepavydėtina situacija , bet toks jau tas gyvenimas.