1

Topic: Pasauliniu mastu

Sveiki, norejau pasidometi, ka zmones, ypac vyrai galvoja apie santykius su kitos tautybes moterimi/mergina? ir ar Lietuvoje, ypac Vilniuje galima tai igyvendinti ganetinai lengvai, ar tai bus sudetinga?
p.s. pats asmeniskai neesu super suauges vyras ir tikrai negalvoju apie savo tolimesni gyvenima kaip didziausia issuki siai dienai, taciau jau labai seniai svajoju susipazinti ir susibendrauti su rytiete :) Tik manau LTU tai beveik neimanoma o.O

Taigi jusu nuomones!

2

Re: Pasauliniu mastu

Jei tau patinka, tai koks skirtumas ką kiti mano. Juk ne kiti gyvens už tave. O tie visi rasistai supuvusiom smegenim vis tiek nepasikeis ir jų visur būna. Manau Lietuva nėra tokia jau visai neišprususi kad pamatę europietį ir azijietę kartu, imtų badyti pirštais. Bet savaime aišku Lietuvoje rytiečių nedaug.

3

aš kaip tik už bandymus esu, ir manau, kad Lietuvoje tai tikrai įmanoma, tik gal kiek sudėtinga dėl rytietiškos kultūros skirtumų su mūsų, bet juk pilna studenčių, ar šiaip gyvime bandančių save atrasti ir norinčių pabandyti smile

4 (edited by Hybrid 2013-12-05 18:50)

Kaip bebutu gaila, deja yra nemazai tokiu kurie pamate visgi bado pirstais. Mano draugas isvaziaves dabar yra i kinija, ten dirba keli metai. Buvo gryzes su drauge.. ten susirado. Tai visi eina ir sneka, ir ziuri, ir badosi.. nelabai kotais malonu.. lyg atrodo stebukla pamate zmones smile keistuoliai tokie, kad net susijuokt stipriai galima big_smile o man graziai susiziuri.

5

Manau turtingesnėse šalyse gyvenant tas daug paprasčiau, nes nemažai rytiečių yra wink Lietuvoje kiek keblu, vien jau dėl to, kad mažai tokių žmonių, o kad dar atitiktų viskas, trauka ir t.t. smile

6

kai isitikinimai pralenkia interesus, jau problema