keistas man poziuris tu vaikinu, kurie pasikviete mergina i pasimatyma ja "testuoja" apsimesdami studentu ar dar kazkuo, o tai palaukit ar ne atvirumas santykiu pagrindas ? jei pats meluoji ir apsimeti, tai kodel ji turi del taves stengtis ir tave lukstenti?
Ner nieko gedingo netureti gero buto, geros masinos, gyventi puikiame rajone, ar vaiksciot dizaineriu rubais apsirengus. Pinigai uzdirbami, taip gal siandien statybininkas, o ryt bus jau rangovas, likimo keliai nezinomi. Gal geriau svara, tvarka, ir pagarba potencialiam partneriui, nemanau kad eiciau i trecia pasimatyma su zmogum, kuris per pirma apsimete vargsu studentu, o per antra prisipazino kad yra apsimelaves iki ausu, toks asmuo nevertas pagarbos is kitu, nes pats ju negerbia.
Mano viena pazystama man kazkada paakojo, kad kai susipazino su savo vyru, jis i pasimatymus su dviraciu atvaziuodavo, nes nieko daugiau neturejo, o dabar gyvena abu netgi labai geromis salygomis, o dviratis liko tik kaip prisiminimas, kabantis ant sienos, tam kad primintu nuo ko viskas prasidejo.
Geros idejos ir pozityvus mastymas gyvenimo variklis, tik kartais tam varikliui paleisti reik antros puses, kuri sugebetu tinkamai paskatinti ir palaikyti, ir kalbu ne apie materialius dalykus..