81

Re: Antros pusės finansinė padėtis ir socialinis statusas

Esmeralda wrote:

Tai  tu  kalbi  ,kad  vyras  turi  uždirbti  400lt ,mažiau.Aš  niekur  nerašiau  ,kad  turiu  uždirbti    mažiau.Apie  milijonus  irgi  nerašiau  , milijonieriams  400  kapeikos. Tai  gal  tu  svaigsti  apie  moilijonierę ,kad  pradėjai  apie  milijonus  kalbėti. Man  nereikia  ,kad  vyras  pastatytų  namą  ,nes  turiu  kur  gyventi  it  užtenka  ko  turiu. O  apie  vyrus  rašiau iš  artimos  aplinkos  sūnus  ,broliai  ,kad  ir  tėvas.  Tai  jeigu  mano  giminėje  atsakingi  vyrai,ne  girtuokliai  ,tai  aš  barakuda.  Be  to  jie  stengiasi  dėl  savo  šeimų  ir  vaikų,o  ne  man  stato  namus. Aš  tik  norėjau  pasakyti  ,kad  stengtis  reikia  abiem,  Ir  niekur  nerašiau  ,kad  mano  tikslas  uždirbti  mažiau,ar  namuose  nieko  nedarau,  Aš  tik  pabrėžiau  nesvarbus  Ponaiti ,kad  tavo  tikslas  uždirbti  mažiau. Vadinasi  ieškai  turtingesnės  ,tai  kam  Pinigai  svarbiau.?

As nekalbu, KAD TURI. As kalbu, kad jeigu taip yra, jeigu taip gavosi.

As neieskau turtingesnes, o tiesiog parasiau, kad jei vyras uzsdirba maziau, tai nereiskia, kad jis blogas zmogus.
Pvz skandinavems visiskai nusispjaut kas kiek uzdirba.

82

Taip, labai svarbu. Gi vyras privalo moteri islaikyt :::024:::024

83

Schatten wrote:

stai ir barakuda pasireiske... o tu tai nieko neveiksi ane?

84

Parodo  pusę  stiklinės  vandens ir  klausia  kiek  čia  vandens.?   Optimistas  sako   ;-puspilnė.Pesimistas  sako;-pustuštė.
Optimistas  sakys  ,na  ir  kas  kad  neuždirbu  daug ,nenuleisiu  rankų ,vistiek  rasių  geresnį  darbą. Jau  vien  įsitikinimas  ,jam  padės.
Pesimistas  sakys  ,ai  visi  čia  vargsta  ,darbo  neranda ,Lietuvoje  sunku ,ką  geriau  rasi.O  kadangi  pesimistui  nesiseka ,tai  ir  iš  to  pačio  darbo  atleidžia.  Vilties  neturi  ir  sėdi   darbo  biržoje.
Ponaiti  nenoriu  tave  smerkti ,be  to  skaičiau   ,kad  rašei  jog  ieškojai  darbo  su  geresniu  uždarbiu  ir  radai.Ir  kai  rašei  tai  jautėsi  pasididžiavimas   savimi. Tada  pagalvojau  nėra  jis  visai  beviltiškas.Prisimink  ,kaip  smagu  ,kada  kažką  daugiau  pasiėki.Ir  dirbi  ne  dėl  barakudų  o  dėl  savęs.

85

Buvo  ir  man  ,pačioje  paradžioje ,kai  prasidėjo  pirmieji  atleidimai ,niekas  prie  to  nebuvo  pratęs ir  tada  visiems  bedarbystė  buvo  košmaras. Gavau  ir  aš  tokį  lapelį  ,girdėjau ,kad  žmonės  ilgai  negali  rasti  darbo. Parėjau  ir  verkiau  visą  naktį,galvojau  ką  pasakysiu  vaikams ,kai  jie  paprašys  valgyti. Iš  vyro  alimentų  nebuvau  prisiteisusi,o  jis  buvo  toks  žmogus  rūpinosi  tik  savimi. Nenorėjau  net  pagalvoti  apie  tai  ,kad  teks  prašyti  jo  pagalbos. Bet  praėjus  šokui  ,pradėjau  mastyti.Niekas  badu  nenumirė  nenumirsiu  ir  aš .Nesu  kvailesnė  už  kitus,ir  ėmiau  ieškoti  išeities.  Žiūrėjau  skelbimus ,klausinėjau  pažystamų ,net  bėgau  melstis  į  bažnyčia  ,prašiau  dievo  ,kad  neleistų  vaikams  badauti.  Nežinau  ar  dievas  išklausė  ar  tikėjimas  ,kad  nepasiduosiu  padėjo ,bet  baigiantis  terminui   tame  darbe  ,atvažiavo  buvusi  bendradarbė  ir  pasiūlė  darbą. O  neužilgo  gavau  ir  dar  vieną .Taip  ,kad  nei  vaikai  badavo  ,o  ir  į  mokslus  leidau.O  tam  reikia  pinigėlių.  Taip  ,kad  optimizmo  reikia,jauni  dejuojat ,tai  ką  darysit  jei  šeima  bus. Nusiteikit  optimistiškai  ,juk  stengsitės  dėl  savęs ,ir  per  jėga  tikrai  neapiplėš  nei  vienas  Alfonsiukas   ar  Barakuda.

86

Santechnikai daug uzdirba

87

Esmeralda wrote:

Parodo  pusę  stiklinės  vandens ir  klausia  kiek  čia  vandens.?   Optimistas  sako   ;-puspilnė.Pesimistas  sako;-pustuštė.
Optimistas  sakys  ,na  ir  kas  kad  neuždirbu  daug ,nenuleisiu  rankų ,vistiek  rasių  geresnį  darbą. Jau  vien  įsitikinimas  ,jam  padės.
Pesimistas  sakys  ,ai  visi  čia  vargsta  ,darbo  neranda ,Lietuvoje  sunku ,ką  geriau  rasi.O  kadangi  pesimistui  nesiseka ,tai  ir  iš  to  pačio  darbo  atleidžia.  Vilties  neturi  ir  sėdi   darbo  biržoje.
Ponaiti  nenoriu  tave  smerkti ,be  to  skaičiau   ,kad  rašei  jog  ieškojai  darbo  su  geresniu  uždarbiu  ir  radai.Ir  kai  rašei  tai  jautėsi  pasididžiavimas   savimi. Tada  pagalvojau  nėra  jis  visai  beviltiškas.Prisimink  ,kaip  smagu  ,kada  kažką  daugiau  pasiėki.Ir  dirbi  ne  dėl  barakudų  o  dėl  savęs.

Mano darbo reikalai, mano reikalas. Taip, butent, kad ne del barakudu dirbu.
Tai vat ir tame esme, kad butu idiotiska zmogui turinciam patirties, kuriam teko dirbti ir uz 600, ir uz 800 ieskotis kur vel moka 800 ar 600, o gal net ir 400. Aisku pasikelusiems ''darbstuliams-ems'', kurie pirma darba rade, jie ir uz 300 litu sudus nuo sienu valydami sakytu kokie jie darbstus o kiti yra bezdoriai. O pragyvenk uz 300 litu, 3 kartus i parduotuve nueiti ir viskas, baigesi pinigai, o jei dar ir uz studijas moketi reikia, tai **** tie 300 litu:)

88

as ne barakuda big_smile sugebu ir pati save islaikyt, jei  juoku nesuprantat tai jusu bedos cia  :PPPPPPPPPPPPPP

Tomas wrote:
Schatten wrote:

89

Schatten wrote:

as ne barakuda big_smile sugebu ir pati save islaikyt, jei  juoku nesuprantat tai jusu bedos cia  :PPPPPPPPPPPPPP

Tomas wrote:
Schatten wrote:

nereiketu demonstruot savo IQ su tais "P".

90 (edited by Esmeralda 2014-01-15 15:43)

Aš  ne  tavo  darbo  reikalais  domiuosi ,  o  pasitikėjimu  savimi,ir  mokėjimu  pateikti  save.  O  pyktis  nepadeda  ,o  žlugdo  žmogų.Tu  save  pykdamas  pateiki  taip  lyg  būtum  Alfonsas. Suabejoti  ,tuo  privertė  tai  jog  negeri. Ir  kad  nori  kažko  pasiekti  ,tavo  komentaras  apie  darbą.  Bet  kiek  tave  reikėjo  panervinti,kad  tu  parašytum  ,kad  dar  studijuoji,ir  pinigai  reikalingi  studijom.Būtum  paskutinis  kvailys ,jei  vietoj  to  ,kad  sumokėtum  už  studijas  išleistum  pinigus  restorane  ,dėl  merginios  ,kuri  vistiek  paliks  ,kai  nebeturėsi  iš  ko  mokėti.Ir  kam  tu  eikvoji  savo  energiją  pykčiui  dėl  tokių  merginų,  rasi  mergina  kuri  irgi  dirba ,kuri  irgi  studijuoja  ,kuri  irgi  žino  pinigų  kainą. Žinoma  atsakingų  žmonių  yra  mažiau ,o  lengvabūdžių  daugiau .Juk  nuo  kalno  riedėti  lengviau  ,nei  į  jį  kopti.

91 (edited by Roman 2014-01-15 19:20)

Nemeluokit sau, žinoma, kilo daug abejonių (dažnai finansinė padėtis vaidino nepaskutinę vaidmenį pastoviai gyvenime), pvz., kai kokia nors santuokos pora išsiskyrė, bet dažnai viena pusė (moterys) teikė teismui ištuokos pareiškimą, kuriame keliami turtiniai reikalavimai. Arba dėl palikimimo, jeigu atsirando tokia galimybė. Po saule nieko nėra nauja!

92

Esmeralda wrote:

Aš  ne  tavo  darbo  reikalais  domiuosi ,  o  pasitikėjimu  savimi,ir  mokėjimu  pateikti  save.  O  pyktis  nepadeda  ,o  žlugdo  žmogų.Tu  save  pykdamas  pateiki  taip  lyg  būtum  Alfonsas. Suabejoti  ,tuo  privertė  tai  jog  negeri. Ir  kad  nori  kažko  pasiekti  ,tavo  komentaras  apie  darbą.  Bet  kiek  tave  reikėjo  panervinti,kad  tu  parašytum  ,kad  dar  studijuoji,ir  pinigai  reikalingi  studijom.Būtum  paskutinis  kvailys ,jei  vietoj  to  ,kad  sumokėtum  už  studijas  išleistum  pinigus  restorane  ,dėl  merginios  ,kuri  vistiek  paliks  ,kai  nebeturėsi  iš  ko  mokėti.Ir  kam  tu  eikvoji  savo  energiją  pykčiui  dėl  tokių  merginų,  rasi  mergina  kuri  irgi  dirba ,kuri  irgi  studijuoja  ,kuri  irgi  žino  pinigų  kainą. Žinoma  atsakingų  žmonių  yra  mažiau ,o  lengvabūdžių  daugiau .Juk  nuo  kalno  riedėti  lengviau  ,nei  į  jį  kopti.

Niekada nebuvau ir nebusiu alfonsu, jei tau visur alfonsai vaidenasi, tavo problemos.

As save pykdamas? Parodyk kur?

Taip. Ir nesijauciu kvailiu, ir teisingai darau, kad investuoju i save o ne i mergas, kurioms reikia nuolat pinigu. Testi studijas nera uzdrausta, o ir tai ka as veikiu nera tavo reikalas, juk kiekvienas gyvena pagal savo taisykles:)
Tai puiku, dirbancios, studijuojancios, kur jus? Auuu?

93

Ponaitis wrote:
Esmeralda wrote:

Niekada nebuvau ir nebusiu alfonsu, jei tau visur alfonsai vaidenasi, tavo problemos.

As save pykdamas? Parodyk kur?

Taip. Ir nesijauciu kvailiu, ir teisingai darau, kad investuoju i save o ne i mergas, kurioms reikia nuolat pinigu. Testi studijas nera uzdrausta, o ir tai ka as veikiu nera tavo reikalas, juk kiekvienas gyvena pagal savo taisykles:)
Tai puiku, dirbancios, studijuojancios, kur jus? Auuu?

Studijuoji  ,o  skaityti  nemoki.Ar  rašiau  ,kad  esi  Alfonsas,ar  tavo  komentaras  panašus  į  Alfonso ?

94

Todėl  ir  rašiau  išmok  peteikti  save. Ar  tau  rašiau  ,kad  geriau  nusivesk  pana  į  kavinę  ir  nemokėk  už  studijas.? Juk  rašiau  būtum   kvailas  ,kad  panom  išleistum  pinigus?  Būtum  kvailas,ir  esi  kvailas  irgi  labai  skiriasi. Kurioje  vietoje  supratai  ,kad  rašau  nestudijuoti,kaip  tik  pagyriau  ,kad  pinigus  leidi  studijoms. Psichologai  rašo  ,kad  žmonės  nesusikalba  ,nes  vienas  sako  vienaip  ,o  kitas  supranta  kitaip ,net  visai  priešingai.  Žmonės  pripratę  prie  neigiamų  vertinimų  ,negali  priimti   teigiamo.Jei  studijuoji  ,tai  turėtų  būti  ir  psichologijos  paskaitų.  O  jos  gyvenime  tikrai  pravers.   Tame  komentare  ,kaip  tik  tave  pagyriau  ,o  tu  puoli  lig  būčiau  iškritikavusi.ĮSISKAITYK.