Re: vyresnes
Kai berniukas jaunas-jam reik vyresnės, o kai jau subrendęs- jam reik jaunesnės. Toks gyvenimas ir abipusė nauda.
O kokia nauda?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vyresnes
Kai berniukas jaunas-jam reik vyresnės, o kai jau subrendęs- jam reik jaunesnės. Toks gyvenimas ir abipusė nauda.
O kokia nauda?
Na man taspats vyresnes traukia Tad merginos jai ka rasykit )
Visokie variantai galimi. As uz pora kai moteris lygi metais arba jaunesne iki 10m.Socialine aplinka kai vyresne moteris veikia neigiamai abu. Isivaizduokite kaip turi jaustis 50metu moteris, kai jo 40-cio vyro draugai kompanijoje -draugai 40meciai su draugemis 30m. Tiesiog vienos tokios moters pasakojimais jauna grazi turistiniame zygyje bet kokia, o pasitempt visad ateina galas. norisi gyvent laisvu kvepavimu pagal savo metus.
Laisvu kvėpavimu gyventi pagal savo metus ,tai nereiškia ,kad vyresnės turi apsileisti.Žinoma pagal metus nevaikščios plika bamba su auskariuku ,bet galima kitaip savo įvaizdį kurti.
O dėl gerai jaunesnio ,viena didžiuosis ,.kad toks jaunas į ją žiūri ,ir bus jai nesvarbu ,ką kiti sako,net galvos ,kad pavydi.{man atrodo ,kad taip galvojančių nedaug ,o gal klystu]
O kita neprisivers būti su jaunuoliu kuris ne į mylimąjį panašus,o į vaiką {iš karto matosi skirtumas]
Tai ir yra svarbiausia .O gelbėjančių bezdžionių nelaikau draugais. Jei abiems kartu gerai ,tai kokią teisę turi kiti reguliuoti.Žinoma jei mato ,kad tai rimta apgaulė draugas turi taktiškai perspėti ,bet taip ,kad neįskaudintų.
Laba, gal galetumete padeti ir uzpildyti anketele? http://survs.com/survey/osl4djb72c
Man labai svarbi jusu nuomone ,aciu! (rasau bakalaurini darba svarbi zmoniu nuomone)
jaunesni vyrukai nori patirties ,vyresni šviežumo poroje jei yra jausmai ir viskas tikra metai nesudaro didelės esmės ..
Visai nepykstu ant jaunų vaikinukų. Suprantu net tai,kad jaunas vaikinas sutikęs pažystamų rate,darbe ,ar renginyje draugiškai bendrauja ,ir įsimyli. Tada ir amžiaus skirtumas nebeturi reikšmės jei jiems bendravimas malonus.
Bet kaip internete ,net nežinodami kaip atrtodai,koks charakteris iš karto siūlo seks ,apie tokius mano nuomone ...... geriau nerašysiu. O kas įdomiausia,kad jie įsivaizduoja,jei daug jaunesnis ,tai jau toks privalumas,kad daugiau jokių ir nebereikia. Svarbiausia ne amžius ,o koks žmogus.
kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
jie klausia, ar noreciau pabendraut su jaunesniu
kai klausiu, kokiu tikslu, apie ka
jie atsako, kad tai seksas
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...
kaip jums atrodo kai vyrui 40 ir susidejes su 50-55 metemis
manau, kad jam svarbios moters zmogiskos savybes, vertina jos gyvenimiska patirti, nuosirduma, sugebejima dziaugtis kiekviena smulkmena ir kiekvienu prisilietimu, tarsi tai butu jai paskutinis kartas.
vel gi- tai gali reiksti vyro prasta finansine padeti ir nepasitikejima savimi....
Esmeralda wrote:Visai nepykstu ant jaunų vaikinukų. Suprantu net tai,kad jaunas vaikinas sutikęs pažystamų rate,darbe ,ar renginyje draugiškai bendrauja ,ir įsimyli. Tada ir amžiaus skirtumas nebeturi reikšmės jei jiems bendravimas malonus.
Bet kaip internete ,net nežinodami kaip atrtodai,koks charakteris iš karto siūlo seks ,apie tokius mano nuomone ...... geriau nerašysiu. O kas įdomiausia,kad jie įsivaizduoja,jei daug jaunesnis ,tai jau toks privalumas,kad daugiau jokių ir nebereikia. Svarbiausia ne amžius ,o koks žmogus.kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...
Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai.
pisiukas wrote:kaip jums atrodo kai vyrui 40 ir susidejes su 50-55 metemis
manau, kad jam svarbios moters zmogiskos savybes, vertina jos gyvenimiska patirti, nuosirduma, sugebejima dziaugtis kiekviena smulkmena ir kiekvienu prisilietimu, tarsi tai butu jai paskutinis kartas.
vel gi- tai gali reiksti vyro prasta finansine padeti ir nepasitikejima savimi....
Jei vyras jaunesnis, o moteris vyresne, tai nereiskia, kad butinai vyras turi prasta finansine padeti. Gal vyras kaip tik turi gera finansine padeti, bet taip gavosi, kad surado sau vyresne gyvenimo pora.
Be to, pradzioje rasai - vertinti smulkmenas, o po to apie finansus rasai. Kazkaip cia nesuprantama man.
po 10 jaunikliu per diena kaip minimum..., ponaiti
Daiva wrote:pisiukas wrote:kaip jums atrodo kai vyrui 40 ir susidejes su 50-55 metemis
vel gi- tai gali reiksti vyro prasta finansine padeti ir nepasitikejima savimi....Jei vyras jaunesnis, o moteris vyresne, tai nereiskia, kad butinai vyras turi prasta finansine padeti. Gal vyras kaip tik turi gera finansine padeti, bet taip gavosi, kad surado sau vyresne gyvenimo pora.
Be to, pradzioje rasai - vertinti smulkmenas, o po to apie finansus rasai. Kazkaip cia nesuprantama man.
nes gali buti ir taip, ir anaip
Ponaitis wrote:Daiva wrote:manau, kad jam svarbios moters zmogiskos savybes, vertina jos gyvenimiska patirti, nuosirduma, sugebejima dziaugtis kiekviena smulkmena ir kiekvienu prisilietimu, tarsi tai butu jai paskutinis kartas.
vel gi- tai gali reiksti vyro prasta finansine padeti ir nepasitikejima savimi....Jei vyras jaunesnis, o moteris vyresne, tai nereiskia, kad butinai vyras turi prasta finansine padeti. Gal vyras kaip tik turi gera finansine padeti, bet taip gavosi, kad surado sau vyresne gyvenimo pora.
Be to, pradzioje rasai - vertinti smulkmenas, o po to apie finansus rasai. Kazkaip cia nesuprantama man.nes gali buti ir taip, ir anaip
Pripazink Daiva, siekiat tik turtu ir visko, kad tik vyras jums darytu ir duotu, o pacios nieko jam nieko.
Jus jau nebeskaitot ka kiti raso, negerbiat kitu nuomones, nes gal ego auksciau visko? Jus tik susikuret kazkokia nuomone, kad visi vyrai yra blogis, nes vyrai turi buti tik tokie, kokiais jus galvojat jie turetu buti, na tsakant kaip Siaures Korejoje visi vienodai mastantys ir atrodantys.
po 10 jaunikliu per diena kaip minimum..., ponaiti
Aha, o man tada 50 i diena mamyciu raso. Meluojate gi Nekokia taktika pasirinkote, per primityvu labai
Visiškai sutinku su Daiva, rašo ir man. Manęs jaunesni tarkim netraukia. Sūnų amžiaus gal nerašo, bet parašo ~20 metų, kaip sakote jaunikliai. Nieko bendro su jais nenoriu turėti, ypač kai jų tikslas tik sexas (bent jau šiame saite) ir dar prajuokina kai pasako ''aš ne toks, kaip visi kita mano bendraamžiai, pabendrauk nenusivilsi.''
Visiškai sutinku su Daiva, rašo ir man. Manęs jaunesni tarkim netraukia. Sūnų amžiaus gal nerašo, bet parašo ~20 metų, kaip sakote jaunikliai. Nieko bendro su jais nenoriu turėti, ypač kai jų tikslas tik sexas (bent jau šiame saite) ir dar prajuokina kai pasako ''aš ne toks, kaip visi kita mano bendraamžiai, pabendrauk nenusivilsi.''
Cia visom ne tik mazvaikiai bet ir solydaus amziaus apkiaute diedukai siulo sekso, viena teksta sukuria i siuncia visom iseiles, smaginasi, nei anketu skaito nei ka, gal kokiu 2% is 100% iesko draugijos visi kiti tai beviltiski lovelasai kuriu zmonos pasak ju yra bestalciai, engejos, nukramtytos kramtoskes, durnes na gal is tiesu jos tokios ir yra jai su tokiais gyvena.
tikriausiai
Daiva wrote:Esmeralda wrote:Visai nepykstu ant jaunų vaikinukų. Suprantu net tai,kad jaunas vaikinas sutikęs pažystamų rate,darbe ,ar renginyje draugiškai bendrauja ,ir įsimyli. Tada ir amžiaus skirtumas nebeturi reikšmės jei jiems bendravimas malonus.
Bet kaip internete ,net nežinodami kaip atrtodai,koks charakteris iš karto siūlo seks ,apie tokius mano nuomone ...... geriau nerašysiu. O kas įdomiausia,kad jie įsivaizduoja,jei daug jaunesnis ,tai jau toks privalumas,kad daugiau jokių ir nebereikia. Svarbiausia ne amžius ,o koks žmogus.kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai.
Patikek gerbiamasai. Net slykstu daroso. Is gaunamo demesio desningumas toks, is 10 tikrai 8 buna nuo 20 iki 25 metuku. Ir visi aiskina, kaip jiems "patinka vyresnes" . O siaip tai nera ko cia spelioti. Vyresnes moterys dazniausiai jau turi savo busta, pastovu darba. Ir tie vaikigaliai tikisi patogios ALFONSIUKO vietos. Uzjauciu moteris kurios ant to uzkimba.
Visi, vel subendrinimas visu. Tai nezinau Svetlana kiek metuku turit, bet tada as irgi pasakysiu, kad tokios kaip jus esat materialistes barakudos, ar malonu?
Jei zmogus yra vyresnis, tai nereiskia, kad jis turi nurasyti ir menkint jaunesnius. Parase gal keli vaikinai, tai dabar visus tokiais ir laikot.
Ponaitis wrote:Daiva wrote:kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai.
Patikek gerbiamasai. Net slykstu daroso. Is gaunamo demesio desningumas toks, is 10 tikrai 8 buna nuo 20 iki 25 metuku. Ir visi aiskina, kaip jiems "patinka vyresnes" . O siaip tai nera ko cia spelioti. Vyresnes moterys dazniausiai jau turi savo busta, pastovu darba. Ir tie vaikigaliai tikisi patogios ALFONSIUKO vietos. Uzjauciu moteris kurios ant to uzkimba.
Nu gi tas pats ir jums moterys galioja. Ko jus bijot pripazinti, kad tai irgi nera normalu, kada merginos nori i viska gatava, pas vyra i buta ir ant sprando sedeti nieko neveikti, juk tas pats ir jums galioja. Tikites patogiai isikurti kaip ir alfonsiukai, tik tada jus ir butumet vadinamos varguoles materialistes.
Juk kai vyrui 45 o merginai 20 su kazkiek, na pagal jus tai gerai, kai atvirksiciai, tai iskart tragedija. Gal kuri protinga moteris atsakys su argumentais kodel taip yra????
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vyresnes