Evaldas wrote:tinsanis wrote:mamytes sunelis kokias mintis teorijas desto:)
zodis vienisas-tai cia nei draugu nei merginu-tai cia tu?:)))savokas kai rasai isigilink ka jos reiskia,,, sedi kazkokiam kaime inksti,,nereikai pagal save lygint,,,kalbi kaip mergaite rimtai tave i naga suemus-daugiau su bendraamziais bendrauk ir su merginom:D:D:D:D maziau svaiksi apie visokius vienisas izeide ar dar katen kvaksejai,,,
mano bendravimo stilius-lietuviskas-jai tu labai jautrus na ka padarysi...izeist?prasmes nera ir man neidomu,,, gyvenime tu izeidimu ir taip sulauksi tai kam man dar cia stengtis,,
tavo zodzius pries tave nuteikt-zodziai tave puola:? skriaudzia izeidineja,,,eik su masinytem pazaisk kokia baranka suvagyk maziau isterikuosi kad kazkas tave puola nuteikia:)
O tu dviejų tėvelių sūnelis? ![smile](https://forumas.ieskok.lt/img/smilies/smile.png)
Dėl vienišo tave kaip ir įvardinau, kam tu čia vėl perteiki viską? Savo kažką sugalvok, o ne pasakai jam žodį tai jis atgal verčia, kad tu... Na jei aš Kaune sėdėdamas esu kaime, tai apie tavo Klaipėda ne ką geriau galėčiau atsiliepti. Dar vienas atsirado žmogus kuris nori paaiškint kaip gyventi
Ačiū, nesiskundžiu, tavo patarimų nereikia su kuo bendrauti ir kaip bendrauti.
Oi labai jau išsiplėtei dėl to vienišumo, pasirodo užlipau tikrai ant nuoskaudos
Viskas bus gerai, tau dar tik 32m. daugiau bendrauk su bendraamžiais, o ne su penkiolikmečiais
Suprantu, kad jaustis jaunam yra smagu ir gera bendraujant su tokio amžiaus vaikais, bet turi tas laikas ateiti, kada susiimti turi ir pagalvoti kad tau jau per 30m...
Dėl įžeidimų, tai nebūk tikras kad sulauksiu daug, kaip ten sakei - nespręsk pagal save ![smile](https://forumas.ieskok.lt/img/smilies/smile.png)
Niekas neisterikuoja, kad tu čia puoli, tiesiog faktą konstatuoju, nes ateini į diskusiją ir nuo citavo krypsti į šonus, bandydamas nukreipti pokalbį nuo tos diskutuotinos temos, nes ja neturi ką pasakyti. Gi reikia kažkur pasireikšti, kur kitur save realizuosi jei ne čia... Iš pradžių stengiesi atsakyti į tema, bet po to jau visiškai pameti vadžias ir nukeliauji į dausas...
Rašyk PM pasiginčysim, jei yra noras man nesunku ir negaila.
Bandai įsikišti į diskusija, na bet neturi ką pasakyt - kam to reikia?
Nerašyk išvis jei neturi ką pasakyti ta tema.
mamytuk tau dar reikia paaukt kad i tavo balsa butu kreipiama demesio:) motina tevu vadini ar teva motina?
visiskai suprantama kad kodel toks jautruolis
kokie augintojai toks ir augintinis:)))
vienisumas tai cia kai nutukes malalaletka pasakoja apie santykius,apie nuotykius,,gyveni dar pas tevus greiciausiai ir loji apie kazkoki gyvenima,,,nors manau vienas is augintoju tavo megsta ir taip pat isireikst,,niekur nebuvau bet paskaiciau straipsnius tai vadinas daug zinau:)???esi priklausomas nuo ju ,,vienisumas savoka kokia isiskaityk,nebe caro laikai kad uzsidare gyventu,,keliauk kur nori ,buk su kuo nori ir pan,,,siais laikais vienisam but neimanoma-nebent pats nori,,,,tavo atveju gyvenimas:internetas ir daug daug maisto:))) gyvenimas:)dauguma cia nera tokie uzsicikline but su viena ar laikytis pasenusiu isigalvotu taisikliu
man tu juoko forma ,,,kaimo jurgis is kurio galima pasi,,,
tavo perteikti kad tavo cia nieko nera,,,jaustis jaunam -jaustis kad gyveni,,tau telieka jaustis bet iki realiu dalyku toli toli....belieka fantazijos,straipsniai,,,,
per silpnas tu kad gincitis,,su mama pasitarei vakar jautrus sian gincytis gali -leidima gavai:D:D:D:D