Re: Ar naudojatės plaštakių paslaugomis?
Evaldas wrote:Arturas wrote:taip paziurejau statistika is kuriu 100 000 20 zmoniu serga is kuriu 15 serga pagidoma liga. Tad jei su stoties prostitute varysi be preziko tai taip tikiu susirgsi greit. Bet kitais atvejais tikimybe praktiskai 0.0001 procento. Tad pats parodei kad pergyventi cia tikrai nera ko. Kitas dalykas, tu moteru nepazisti. Visos moterys kad ir turejusios vienos nakties nuotykiu savo partneriam to nepasakoje. Tad is kalbos nieko nesuzinosi, nes visos sneka kaip nekaltos mergeles, bet kaip padaugina tampa tikrom sliundrom. Nebent tu ieskosi nekaltos. O tikiu tikrai nerasi. Tad gal laikas nusimti tuos rozynius akinius. Nes kaip sakant yra toks posakys visos moterys kekses tik kaina skiriasi. Idomu man ka tu darysi kai tu istikimasis vaikinas suzinosi kad tavo mergina tau neistikima. Idomu kaip tada tavo vertybes tau pades.
1. Tikimybė, didesnė nei paprastai, nesvarbu kokia ta tikimybė svarbu jog didesnė, ir tikrai ne 0.0001 ( šiek tiek rašė didesnius skaičius, nes apie 30 žmonių iš 100 000 žmonių užsikrečia).
2. Ne visos moterys geria alkoholį.
3. Kitos merginos jaučia saiką gerdamos alkoholį
4. Taip aš moterų nepažįstų, bet ir tu nepažįsti. Kad iš 10 merginų penkios padarė, taip kaip tu sakai tai nereiškia kad kitos penkios taip pat padarys.
5. Ką darysiu? Jei įvyks toks faktas tai pasakysiu ką padariau, dabar negalėčiau prognozuot. O ką tu darei kai sužinojai jog neištikima?
6. Vertybės neturi padėt, o jas reikia puoselėti.1 jei uzsimsi seksu su prostitute prie stoties be aupsaugos tai jo didesne.
2.Yra tokia kuri jo nera ragavus?
3.Jaucia bet kartais pasitaiko kad nejaucia, tas pats gi ir vyram galioja.
4. As statistikos nerenku. Bet jei tu teisus tai visos moterys turetu tik viena partneri ir su juo tuoktusi. Kiek tu turejas nekaltu merginu? Tad cia tikimybe butu kiek is 10 merginu tu sutiktum nekaltu. sakai 5. Na abejoju.
5. As per langa nesoksiu ir man tikrai bus lengviau negu tau. O tu manau kad prasigersi arba nusizudysi.
6. Jei vertybes is pasaku salies. Tai nerimta ir atrodai kvaila. Cia tas pats kas sakytum seksas tik po vestuviu.
1. Statistikoj aiškiai parašytos tikimybės su pirmą kartą matytu žmogumi ir ne. Vistiek reikia tvirtinti jog ne? Nesupranti kas yra tikimybė? Įsitvirtinęs taip jau 100% kad ligas platina tik prostitutės? Ne nuo visko padeda prezervatyvas.
2. Prie ko čia ragavus, jei kalbama apie gėrimą ir jo vartojimą. Vienom užtenka paragauti ir daugiau nebegeria (organizmas nepriima ir pan.). Šiek tiek skirtingos sąvokos, nemanai?
3. Tai kartais visko pasitaiko, niekas nesako kad visos jaučiančios saiką nepaima ir neprisigerią per gyvenimą nei kartą, nors kad ir prisigerią tai nereiškią kad užlips ant pirmo pasitaikiusio. Vėl tikimybė kad bus taip o ne bus taip ir pan.
4. Ir vėl tu savo? Susigalvoji savo mintis ir pateiki kaip manąsias? PARODYK, KUR AŠ TEIGIAU JOG MOTERIS PER VISĄ GYVENIMĄ TURĖTŲ BŪTI TIK SU VIENU PARTNERIU. Prie ko čia nekaltos, jei kalba eina apie merginas, kurios padaugina alkoholio ir atsiduoda - ar aš minėjau nekaltas merginas? ar aš minėjau šitame dalyke kažką tokio, kad mergina turi būt turėjus tik vieną partnerį?
5. Aš klausiau kaip tu elgeisi, o ne kaip tavo manymu aš elgsiuosi. (Aš nesprendžiu, kaip tu elgeisi ar elgsiesi, tai tu nespręsk irgi ką aš darysiu, ok? Nes tuoj galėsit ginčytis su kitu aiškiaregiu, kas geriau ateitį nuspėja. Bet supratau tavo mintį, nes ji vis dėl to asocijuojasi su tavimi.
6. Iš kokios pasakų šalies? Vertybė turėti darnią šeimą, išlaikyti ją, užauginti ir išauklėti vaikus, bei suteikti jiems visas galimybes ateičiai, tau atrodo pasakiškai?
Išvis, tu kai diskutuoji tai nesusigalvok savo minčių... Čia tu toks ne pirmas, žinoma ir nepaskutinis. Sumąstai savo ir pateiki kaip kito mintis. Jeigu nori pateikti mano mintis, kaip aš ką sakau - imk tą sakinį ir pacituok, o ne savais žodžiais perversk.