Re: Ar iš tiesų taip sunku susirasti antrą pusę?
Danguolė wrote:Kestas wrote:nu tei jei susirandat lopus snukeliais pragertais,tie vaiku pridaro ir dar i snuki gaunat o tada sedit vienos tai kas kaltas.kaip sakoma kvaili ir baznycioj musa, a kad **** esat tai ir taip aisku cia,**** ar klubas ar ne,lipat ant kiekvieno koto,panai 20m o jau 10 skirtingu nuobliuota tai kaip sakoma ko cia ir tiketis.
dar kartą sakau ...tai kodėl būtent tokios domina ? - nesuprantu logikos ..kiek normalių ,gerų ,draugiškų merginų , o rūpi ....kažkodėl tik tokios ......keista
taip ir viena is normaliausiu tai danguole kuriai 50 metu, ir ji puikiai zino kiek normaliu merginu. as manau tokiu mazai..........
dėkui ,kad pajauninai .....mano vaikai yra panašaus amžiaus kaip tu ir aš viską puikiai žinau , nemanyk ,kad esu kokia debilė ...jei tikrai norėtum rasti - rastum , bet pirmiausiai reikia žinoti ko ieškai ir kam ....normalių merginų tikrai daug ,ką manai ,aš stepėje gyvenu , neturiu nei giminių , nei kaimynų ,,,nepažįstu savo vaikų bendraamžių ....tikri keistuoliai ........kaip parašė Romas :kas tikrai nori -randa , o ne š...čia mala ..:)