Topic: Kada ateis tikra vasara?
Keistas tas oras, tai šilta, tai vėl atvėsta... Kada ta vasara, kada nersim į ežerą? Apskritai, kokie Jūsų vasaros planai?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada ateis tikra vasara?
Keistas tas oras, tai šilta, tai vėl atvėsta... Kada ta vasara, kada nersim į ežerą? Apskritai, kokie Jūsų vasaros planai?
juk dar tik balandis o jau vasaros uzsimane... keisti tie zmones.....
planai neiskepti per vasara,kaip nors islikti iki rudens
Gerai praleisti laika su draugais
dirbti, kept miske, seip man jau vasara, ant tiek idegiau kad net persti
o kas trukdo nerti į tą ežerą? ...aš tai jau balandžio 20d.nėriau
Neperanksi biški :-D
Neperanksi biški :-D
ankstoka...bet juk žmonės ir žiemą maudosi o čia ...labai buvo karšta mūsų pavėsinėje...Velykos...mes taip tvarkingai prismaližiavom,be alkoholio...paskui sumąstėm nuvažiuoti pažvejoti,o ten irgi saulutė,šilta...ir murktelėjau vanduo šaltas,bet jausmas išlipus...atrodė,kad kūnas besvoris...labai norėčiau kada nors žiemą murktelėti....pabandyčiau...
Tik po pirties varik tadu būna pasaka.
Reike po biški rūdeni po to gali ir žiema,nes kunas būna priprates biški.
Gal
taip savaitgalis buvo puikus .....atidariau deginimosi saulėje sezoną
cia lb durnas oras, vot buvau russijoi tai ten pavasatis ateina jau kovo menesi 22-24 laipsnei silumos ,o cia antarktida kazkokia blin. namie balandzio menesi kai kurie dar su megstineis vaiksto,nesamone, ir vasara cia netokia jau ir karsta, nors daugelems buvo 2010 metais karsta ,man nei kiek , vat paziureciau i jus jai butumet rostove ,russijoi kur as gyvenau, ka jus daritumet jai vien seselija 35 karscio zodziu man cia pavasaris ateina vasaros metu ! bet uztat cia ziema geriasne
Pagal mano išdėliotas kortas numatoma, kad vasaros sulauksime gegužės viduryje megausimės 26 laipsniu tempperatura su lietumi
Vasara bus kai bus birzelio 1, jei pamirsot!!
Vasara kada ateis? siaip pas vasara galima ir paciam nueit...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada ateis tikra vasara?