Re: Švedijos lietuviai
sveiki, daznai vazineju i Helsinborga, gal kam reiketu atvezti koki suntinuka ar dar ka naudingo ? ( vazinuju vokietija - svedija ) kontaktinis tel: +37065757572
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Švedijos lietuviai
sveiki, daznai vazineju i Helsinborga, gal kam reiketu atvezti koki suntinuka ar dar ka naudingo ? ( vazinuju vokietija - svedija ) kontaktinis tel: +37065757572
sveikas as laikausi netoli kalmaro.parasyk man y skaipa maudziau paveikslelis bus su audi masina.
laba diena gal ira zmoniu kurie gyvena svedijos mieste SUNDSVALL.
Ar yra lietuvaiciu vyru nuo 35 metu netoli HELSINGBORGO?
sveiki ar yra lietuviu gyvenanciu netoli malmo?
sveiki gal yra paneliu ar moteru kuriom liudna svedijoj ir kuri noretu kasko naujo?
Gal kas galit pasiūlyt darbą Švedijoje?
yra lietuviu gyvenanciu orebre ar salia jo?
Labas ar yra paneliu is Lietuvos upsaloj ar Marstoj butu malonu susipazinti.
labas vakaras gallyra lietuvaiciu merginu salia landskronos butu saunu susipazint pabendraut susimatyt
Yra yra Stockholm
Sveiki. Gal kas zino kaip issinuomot buta netoli stokholmo, gal zinot kas nuomoja, ar siaip kokios informacijos. Gal kas galetu pagelbet?
Sveiki. Gal kas zino kaip issinuomot buta netoli stokholmo, gal zinot kas nuomoja, ar siaip kokios informacijos. Gal kas galetu pagelbet?
galbut galbut... gal kas nors ir zino...
Labas. Gali bandyt blocket.se pasižiūrėt.
gal yra norinciu dirbt ,vidaus apdaila ,valandinis 80kronu i valanda ,jai moka dirbt ,valandinis atlyginimas kils ,
susipazinciau su panele is Svedijos ,man 35 esu vienisas,nmr0762111847 laukiu
Yra lietuviu?
Automobiliai ir jų padangos pats svarbiausias dalykas koks tik gali būti. Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje https://www.pirkitpadangas.lt ir išsirinkite sau tinkamas padangas jau dabar
Laukiu Svedisko Lasisos Siuntinukoo is jusu
Automobiliai ir jų padangos pats svarbiausias dalykas koks tik gali būti. Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir išsirinkite sau tinkamas padangas jau dabar
pas mane padangos is savartyno o masina be draudimo. man pajebat
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Švedijos lietuviai