141

Re: Ka manot apie vaikino sedejima pazinciu svetainese,jei jis turi mergin

Arturas wrote:
Diana wrote:

Ką Jūs manote apie vyro sedėjimą pažinčių prtale turint žmoną? smile atsakymų pateikti nebūtina smile

Rokia baisia zmona turint tai as sedeziau bet kur bet tik kuo toliau nuo zmonos big_smile

matyt tavo žmona baisi , kad čia sėdi...ieškai gražių kekšių , žinoma .....

142

Nieko gero:)

143

neistikimybe

144

Nelabai supratau ką jis ten formulavo gal forumo dalyviai padės man surasti atsakymą: "Tokią baisią žmoną turint ir aš sedėčiau pažinčių portale" tai pagal jį aš čia baisi????? big_smile ar ką jis čia norėjo pasakyti išvis nesupratau? susinervavo matyt gavęs pora akmenukų į savo daržą smile

145

Nebereikia paklausiau asmeniškai smile baisia turėjo omeny mane smile

146

Suauge zmones bet nusisnekat kaip mazi vaikai. Visi zino kas ko iesko, tik apsimeta kvaileliais ir istikimaisiai. Beto dar ir save apgaudinejat.

147

visiskaisutinku su tavo isreiksta mintimi smile

Giedrė wrote:

Mano nuomone, vaikino buvimas pažinčių portale, kai jis turi mergina įrodo, kad jų santykiuose yra spragų ir jis nori jas užpildyti, vienam užtenka tik pokalbio, kitam susitikimo. Sąžinės reikalas, bet vieno kalto santykiuose niekada nebūna, abu prisideda prie to, tik kiekvienas skirtingai. Jei to nenori, turi keisti ne kitą, o save.

148

ziurint kokiu tikslu jus ten sedi, jei tik laika stumia tai nieko blogo

149

Jei sedi pazinciu svetainej turbut iesko meiluzes arba tiesiog taip nori pabendraut su kitom merginom

150

O aš nenorėčiau,kad dar su kitom bendrautų...aš vaikinu nesidalinu :)Jei sutikčiau sau artimą žmogų,manau,kad sutartume abu išsiregistruoti iš šios svetainės smile

151

Nieko blogo tame nematau, kiekvieni santykiai yra paremti pasitikejimu vienas kitu. O jeigu tas zmogus nores bendraus su kitom inkognito. Jeigu nera pasitikejimo ar yra abejone tuo zmogum , tai toliau bus tik dar daugiau bedu. Cia tas pats kas pavydeti merginos jos niekur neleisti ir t.t tai absoliuti nesamone, kad ir kokie butu santykiai ipareigojantys, deje tas zmogus nuo to netampa musu nuosavybe ,mes jo turguje neperkame. As manau jog jei nepasitki tuo zmogum tai gal reiktu pagalvoti ar tikrai sie santykiai yra tokie kokiu norime. Na gerai tarkim mergina pabendraus su kitu vaikinu, na tarkim tarp ju kils simpatija, jie susitiks... kas nuo to pasikeicia realiai? jeigu panele ar vaikinas nores tai vistiek ivyks. Reiskia tai butu ivyke vistiek veliasniame santykiu etape. Kazkas santykiuose negerai. Nu jeigu zmogus nori eiti tai nereiktu jo laikyti ir sakyti tu nedaryt to ar ano, tu nekalbek su ta ar ana moterim. Na mano poziuris yra toks galbut del to jog neesu pavydus.  Tiesiog manau, na taip yra meile yra jausmai, jeigu ivyksta isdavyste ar paklydimas juk nepradedame rekti ar kelti scenu tiesiog graziai viska uzbaigiame. Skauda? taip skauda , bet viskas praeina , ir vakar diena nebegris. Tas zmogus musu gyvenime tiesiog jau suvaidino savo vaidmeni ir gyvenimas tesiasi. Bet ar taip esame isitikine jog nenuklysime patys niekuomet, bucinys , aistra juk gyvenimas megsta duoti visai kitokias kortas nei noretume, tarkim mergaite ar vaikinas suklydo, nu , bet jei istiesu mylime ta zmogu tai visuomet galime atleisti, juk nera taip , kad neklystume patys. tiesiog gal nebeliks to pasitikejimo. o santykiai be pasitikejimo vargiai ar santykiai su rimta ateitim. As merginai leidziu daryti ka jinai nori, ir man absoliuciai nesvarbu, kad galiu ant ragu isirengti kepuriu kabykla jeigu as to nezinau. Pats neesu sventas, nzn kas bus snd tai ka kalbeti apie ryt. Visi mes zmones , su savo  privalumais ir trukumais. O lasive ir pasako ar Jusu santykiai rimti ar butaforiniai.

152

Inga wrote:

O aš nenorėčiau,kad dar su kitom bendrautų...aš vaikinu nesidalinu :)Jei sutikčiau sau artimą žmogų,manau,kad sutartume abu išsiregistruoti iš šios svetainės smile

Na tokiuose metuose  jau nebutu su kuo dalintis, neistikimybe tai jau tikrai negresia

153

visko leisti negalima, kitaip draugystes greit nebeliks..  jei turi mergina ir sedi, apgailetinas vaikinas ir durna merga. vienas del to, kad palepines, ar daves demesio savaijai, snekasi su kitom,  o durna, nes toki laiko salia saves.  Is kitos puses dar priklauso kokiam puslapyje sedi, jei ieskok tokiam, tai aisku ne, ten koks FB tai kitokio pobudzio..

154

kad dabar visi registruojasi... ne tam kad pazinciu ieskot, bet kad kazka paveikti internete... nemanau kad bendravimas jau yra isdavyste... tiesiog toks laisvalaikio praleidimo budas siais laikais... kas cia blogo?  pagal mane isdavyste butu, jei butu seksas... tada viskas aisku.

155

tommas wrote:

kad dabar visi registruojasi... ne tam kad pazinciu ieskot, bet kad kazka paveikti internete... nemanau kad bendravimas jau yra isdavyste... tiesiog toks laisvalaikio praleidimo budas siais laikais... kas cia blogo?  pagal mane isdavyste butu, jei butu seksas... tada viskas aisku.

Virtualiose pazintyse labai daug pagundu ir labai lengva paslysti, o paslydus atgal kelio nera.:::008

156

OLA wrote:
tommas wrote:

Virtualiose pazintyse labai daug pagundu ir labai lengva paslysti, o paslydus atgal kelio nera.:::008

Man atvirksciai cia nera jokiu pagundu.. big_smile man pagunda nuejus i kluba ir isgerus big_smile
as leisiu slidinet kiek nori savajai, tegul slysta, jei durna yra big_smile

157

Manau, jo reikalas big_smile

158

ally lorel wrote:
OLA wrote:
tommas wrote:

Man atvirksciai cia nera jokiu pagundu.. big_smile man pagunda nuejus i kluba ir isgerus big_smile
as leisiu slidinet kiek nori savajai, tegul slysta, jei durna yra big_smile

Jai leidi slidinet savajai tai koks tu po viso sito esi vyras:::010, kita vertus tiek tau ji te rupi...

159

Tai reikštų tik viena: neužtenka savos. Kaip poros susikuria bendra Facebook? Del to, kad bijo, jog virtualiai bendraus su kita ar kitu. Aš sakyciau jog vaikino buvimas PAZINCIU portale yra savotiska isdavyste.

160

ant lauzo ji!!!! sudegint gyva!!!!!:::m07