Re: Patriotizmas šiais laikais
Tebunie taika!!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Patriotizmas šiais laikais
Tebunie taika!!!
tavo proseniai gyveno kitokiame pasaulyje.nepamirsk kad daugelis ir norejo socialines lygybes.socializmo.ir kuo bloga ideja?sudaryt socialiniu respubliku sajunga.laukinis kapitalizmas taippat ne pyragai.ar reikejo atsisakyt pagal tave kapitalizmo?negi treme kazka 88ais metais?
mano proseniai nukentejo nuo partizanu.
Esam panasesni I rusus o tikrai ne I amerikiecius , tad bukim tuom kuom esam ; )
Tebunie taika!!!
nebesinori mirt?)))
Esam panasesni I rusus o tikrai ne I amerikiecius , tad bukim tuom kuom esam ; )
manau kad visur visokiu yra....,kiek teko matyt visokiu.man taippat atrodo kad mes panasesni i rusus.
Kiekvienas už save:D
dalija wrote:Tebunie taika!!!
nebesinori mirt?)))
Kokio atsakymo tikiesi i neprotinga klausima? Kalba nejo apie nora!!!
algirdas butkevicius wrote:RS wrote:O tu seniai isroves:D
mano atveju galioja superpozicija.
Nes nebėra kur dingti jau:D
kam man dingt?einu kur noriu,keliauju kur sugalvoju.
Rytis wrote:Esam panasesni I rusus o tikrai ne I amerikiecius , tad bukim tuom kuom esam ; )
manau kad visur visokiu yra....,kiek teko matyt visokiu.man taippat atrodo kad mes panasesni i rusus.
O kodel panasesni i rusus? Bukim baltais o ne kopijuokim rusus...junga nesem ir supanasejom. Neveltui lageriuose trispalve plazdejo.
O kas liecia patriotizma pasakysiu taip : koks gsli but patriotizmas kaip valstybe deda ant savo zmoniu , bet aisku yra tokiu kurie vistiek eis ir kovos uz savo valstybe. Tai as nesmerkiu, kiekvieno pasirinkimas.
algirdas butkevicius wrote:dalija wrote:Tebunie taika!!!
nebesinori mirt?)))
pasirode kad depresuoji.klydau museu.
RS wrote:algirdas butkevicius wrote:mano atveju galioja superpozicija.
Ir tai rusu nuopelnas?
RS wrote:algirdas butkevicius wrote:mano atveju galioja superpozicija.
Tai ir keliauk, kol laisvas:D
dalija wrote:algirdas butkevicius wrote:nebesinori mirt?)))
Gerai,kad pripazisti klaidas...gal tada dar yra vilties☺
algirdas butkevicius wrote:Rytis wrote:Esam panasesni I rusus o tikrai ne I amerikiecius , tad bukim tuom kuom esam ; )
O kodel panasesni i rusus? Bukim baltais o ne kopijuokim rusus...junga nesem ir supanasejom. Neveltui lageriuose trispalve plazdejo.
Viskuom, isvaizda, kultura ir pn.tikrai daugiau bendro nei su amerika
algirdas butkevicius wrote:Rytis wrote:Esam panasesni I rusus o tikrai ne I amerikiecius , tad bukim tuom kuom esam ; )
plazdejo....ir ka apsauga?leido plazdinti ta trispalve?
dalija wrote:algirdas butkevicius wrote:manau kad visur visokiu yra....,kiek teko matyt visokiu.man taippat atrodo kad mes panasesni i rusus.
Viskuom, isvaizda, kultura ir pn.tikrai daugiau bendro nei su amerika
Nu gi aisku,jei imti,kad tikrieji amerikieciai yra indenai☺
O kas liecia patriotizma pasakysiu taip : koks gsli but patriotizmas kaip valstybe deda ant savo zmoniu , bet aisku yra tokiu kurie vistiek eis ir kovos uz savo valstybe. Tai as nesmerkiu, kiekvieno pasirinkimas.
Visiškai teisingai. Atsiras kas kovos, atsiras kas bėgs, atsiras kas pasiduos.
algirdas butkevicius wrote:dalija wrote:Kokio atsakymo tikiesi i neprotinga klausima? Kalba nejo apie nora!!!
Gerai,kad pripazisti klaidas...gal tada dar yra vilties☺
vilties kam?
bet tu nepripazysti ir nepazysti saves,cia apie pasiruosima mirt
Rytis wrote:O kas liecia patriotizma pasakysiu taip : koks gsli but patriotizmas kaip valstybe deda ant savo zmoniu , bet aisku yra tokiu kurie vistiek eis ir kovos uz savo valstybe. Tai as nesmerkiu, kiekvieno pasirinkimas.
Visiškai teisingai. Atsiras kas kovos, atsiras kas bėgs, atsiras kas pasiduos.
rausi pirmas))) ar i apkasus pirmas?
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Patriotizmas šiais laikais